A presne toto je ten problém čo som si písal s Janom pod iným príspevkom. "Garcia nieje nadšený vobec nadšený". Chlapec má 22 rokov a už je zmierený s tým, že radšej bude sedieť na lavičke v Barcelone ako pravidelne hrať v OM. Lebo výhovorka " chcem bojovať o miesto" mi príde úplne mimo. Bojovať o miesto by mal na hosťovaní kde by pravidelne ukazoval top výkony v každom zápase a nie na lavičke v Barcelone.
Suhlas...v konkurencii Arauja, Christensena, Koundeho a Iniga si aj s Lengletom kopnu akurat na treningu...bud milujes futbal a chces nekde pravidelne hravat alebo ti staci vysedavat iba na lavicke a brat prachy...obcas nechapem
Problém je, že tie reči o Tom, ako chce napríklad Ferran dokázať, že u nás môže uspieť a ukázať svoju najlepšiu verziu, prichádzajú pred každou novou sezónou a po jej skončení je to tá istá pesnička. Slabé výkony, nulový prínos a zase silné vyhlásenia a tak dookola. Čiže už ťažko veriť takýmto vyhláseniam. Chcel by som už vidieť nejaké výsledky a nie len reči dovetra.
Čiže takto....Lenglet pre mňa už nie je našim hráčom. Čo chvíľa hádam odíde. Ferran, Dest a Eric majú veľkú šancu dokázať, že nám môžu pomôcť v novej sezóne, ale to musia byť v príprave reálne presvedčiví a musia podávať tip výkony. V opačnom prípade budú musieť odísť a snáď si to uvedomia sami.
Takisto od Fatiho očakávam diametrálne odlišné výkony ako v minulej sezóne. Jednoducho, ak chce niekto hrať v mojom klube, musí si to zaslúžiť a ukazovať kvalitu pravidelne, nie brať plat a vysedávať spokojné na lavičke. 💙❤️🙏
Já být Garciou tak ten Olympic Marsseile beru všemi 10, klub hraje pravidelně celkem ligu mistrů a ve Francii by se mohl blýsknout a navýšit svou cenu. Takle leštěním lavičky se těžko u něj něco změní k lepšímu
Takisto od Fatiho očakávam diametrálne odlišné výkony ako v minulej sezóne. Jednoducho, ak chce niekto hrať v mojom klube, musí si to zaslúžiť a ukazovať kvalitu pravidelne, nie brať plat a vysedávať spokojné na lavičke. 💙❤️🙏