Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-07-26 06:58:22
No zkrátka Messi a jeho další výkon.
2023-07-26 07:12:32
Jde vidět že si to tam užívá. Ukazuje se že Miami bylo správný rozhodnutí, fotbalově naprosto převyšuje celou MLS, žít se mu tam bude dobře, má tam Jordiho a Sergiam a navíc fotbal v USA přeci jen není nejpopulárnější takže se nebude muset bát vyjít na ulici. Idealní místo pro dohrání, mnohem lepší než nějaká Arábie :D
Marian Premium
2023-07-26 07:45:47
Taylor a Messi 2+1
2023-07-26 07:55:19
Leo nemohol urobit nic lepsie ako prestupit do Miami :) to bude teraz golov :)
2023-07-26 09:47:51
Všetky zápasy Miami začínajú v časoch, ktoré si zamestnanci ístjuropijen muklární nemôžu dovoliť absolvovať v LIVE móde.
Ak plánujete pozerať Miami zo záznamu a akože LIVE /bez znalosti výsledku/, hlavne to neprezraďte dobroprajným kolegom, ktorí by vám inak nenápadko vždy s veľkou radosťou prezradili výsledok.
Napr. keď Argentína hrávala kvalifikáciu tak hneď ráno všetci krákorali výsledok.... Určite tiež v ten deň nelistujte miestnu dyskuziju.
V rádiu hlásajú iba výsledky NHL prípadne stav hladiny na svk tokoch a potokoch, takže to by nemal byť problém.
Odkedy som v muklárni známy ako fanúšik angolského baskedbalu tak mám pokoj.....
2023-07-26 09:48:30
...a ak Beckham dotiahne aj Andrésa a Ľudia, to budú bomby!!!!
2023-07-26 12:14:02
Messi je značka.
2023-07-26 12:49:22
To sa tu bude teraz omladzovaciu jeho góle písať? Akože tie góly… fakt úroveň ligy slabučká. Keď hráč ako Messi ostane tak voľný a ešte primidrate od tyčky si dotujeme sám loptu… obrancovia šmýkačka to sa pošmykol, alebo chcel? Ale hlavne, že v pohode si ešte aj sám dotujeme svoju strelu… nech si to tam užíva a propaguje futbal, ale už by sme sa mohli venovať nám. Napr. čo je pravdy na tom, že Barca ma dat niekoľko kľúčových hráčov vraj za Mbappeho? Dokonca De Jonga a Gaviho… to snáď nie!!!
2023-07-26 12:50:26
Mne je luto Busquetsa, zase je v tieni , a pritom mohol byt on najvacsia hviezda timu hocikde mimo Europy , ale viem ze on si na pozornosti nepotrpi, pre Messiho je obrovskou pomocou, su stvoreni aby hrali spolu, take hlbkove prihravky medzi linie dokaze dat iba Busi