Ja sa najviac bavím na tých jeho spoluhráčoch, ktorý donedávna s Messim hrali na Xboxe a teraz sa s ním objímajú a oslavujú s ním góly na ihrisku a možno tomu ešte sami nechcú uveriť😄
Jde vidět že si to tam užívá. Ukazuje se že Miami bylo správný rozhodnutí, fotbalově naprosto převyšuje celou MLS, žít se mu tam bude dobře, má tam Jordiho a Sergiam a navíc fotbal v USA přeci jen není nejpopulárnější takže se nebude muset bát vyjít na ulici. Idealní místo pro dohrání, mnohem lepší než nějaká Arábie :D
Všetky zápasy Miami začínajú v časoch, ktoré si zamestnanci ístjuropijen muklární nemôžu dovoliť absolvovať v LIVE móde.
Ak plánujete pozerať Miami zo záznamu a akože LIVE /bez znalosti výsledku/, hlavne to neprezraďte dobroprajným kolegom, ktorí by vám inak nenápadko vždy s veľkou radosťou prezradili výsledok.
Napr. keď Argentína hrávala kvalifikáciu tak hneď ráno všetci krákorali výsledok.... Určite tiež v ten deň nelistujte miestnu dyskuziju.
V rádiu hlásajú iba výsledky NHL prípadne stav hladiny na svk tokoch a potokoch, takže to by nemal byť problém.
Odkedy som v muklárni známy ako fanúšik angolského baskedbalu tak mám pokoj.....
To sa tu bude teraz omladzovaciu jeho góle písať? Akože tie góly… fakt úroveň ligy slabučká. Keď hráč ako Messi ostane tak voľný a ešte primidrate od tyčky si dotujeme sám loptu… obrancovia šmýkačka to sa pošmykol, alebo chcel? Ale hlavne, že v pohode si ešte aj sám dotujeme svoju strelu… nech si to tam užíva a propaguje futbal, ale už by sme sa mohli venovať nám. Napr. čo je pravdy na tom, že Barca ma dat niekoľko kľúčových hráčov vraj za Mbappeho? Dokonca De Jonga a Gaviho… to snáď nie!!!
A ty tomu veríš áno ?? Mbape chce silou mocou do Realu a ideš veriť niekomu čo napíše ,že barca ide obetovať mladých hráčov len skrz jedného smrada čo sa hrá na boha???Budeš ho platiť ty ?? Nič v zlom ale sám tomu neveríš čo píšeš sorry priateľu
Mne je luto Busquetsa, zase je v tieni , a pritom mohol byt on najvacsia hviezda timu hocikde mimo Europy , ale viem ze on si na pozornosti nepotrpi, pre Messiho je obrovskou pomocou, su stvoreni aby hrali spolu, take hlbkove prihravky medzi linie dokaze dat iba Busi
Nerozumiem nad čím zasa nariekaš! Vždy bude väčšia star v lige niekto kto tvorí alebo strieľa góly a nie nejaký defenzívny záložník, ktorý hra na dva dotyky… doteraz boli najväčšie hviezdy v MLS Beckham a Ibra a teraz bude niekto kto je bez debaty najväčší… Busketc je rad že si znova zahral s Messim a že stíha tempu ligy
Mne príde, že byť v tieni Messiho je výsada a radosť pre hráča typu Busquets. A nielen pre neho.
Zober si Neymara: nechcel byť v Leovom tieni a pomohlo mu to nejak?
Miami si užije a to aj všetci členovia rodiny.
Výborný ťah.
Ak plánujete pozerať Miami zo záznamu a akože LIVE /bez znalosti výsledku/, hlavne to neprezraďte dobroprajným kolegom, ktorí by vám inak nenápadko vždy s veľkou radosťou prezradili výsledok.
Napr. keď Argentína hrávala kvalifikáciu tak hneď ráno všetci krákorali výsledok.... Určite tiež v ten deň nelistujte miestnu dyskuziju.
V rádiu hlásajú iba výsledky NHL prípadne stav hladiny na svk tokoch a potokoch, takže to by nemal byť problém.
Odkedy som v muklárni známy ako fanúšik angolského baskedbalu tak mám pokoj.....
Zober si Neymara: nechcel byť v Leovom tieni a pomohlo mu to nejak?