Dembele alespoň díky svojí rychlosti dokáže rozhodit obranu soupeře nebo se dostat přes krajního obránce. Asi všichni se ale schodneme že ani Ferran ani Dembele nejsou křídla který by za nás měli hrát, pořád bych ale upřednostnil Ousmaneho před Torresem.
no to je jasné. ale ja mám zato, že dembelé by si mal porovnávať s rafinhom a tam ťahá za kratší koniec. navyše plat + zranenia... keby vedel zahrať na lavom krídle tak nepoviem nič, ale je tam nulový rovnako a všetci v našom kádri.
Sám píšeš, že z 50 dostaneme polovicu a chceš získať Silvu? Jeho cena je niekde inde, to by musel preč min. jeden z hráčov, čo majú hodnotu cez 60 a je o nich záujem.
Otázkou je, či City pustia Silvu do Barcelony. Navyše Silva nie je pravé krídlo, tiež to nie je zrovna hráč, čo dokáže robiť 1v1, ktorého tu ľudia tak strašne chcú. Mimochodom, Araujo stále nie je registrovaný, ani Gundo a ostatný...
jano_1987 konečne niekto napísal, že Bernardo 1na1 nevie. Ale aj tak by ho miestny odborníci kúpili za čo najviac a postavili na krídlo. A potom by sa čudovali, že je tragický.
mikimi122 načo by sme mali kupovať krídlo ? Na pravo Raphinha-Ferran na ľavo Abde-Fati. Pár zápasov môžu odohrať aj mladíci ako Yamal, Pedrola či Alarcon.
Ferranovi proste ďalej neverím. Proste nedáva logiku predávať lepších a nechávať si horších. Proste nie. Hoc oceňujem krídla s driblingom som otvorený aj Bernardovi bez driblingu pokiaľ prinesie tak potrebnú kreativitu.
Bernardo hral kridlo v LM, bol najlepsim hracom proti Bayernu a aj v odvete proti Realu. Predpokladam ze aj v lige tak casto nastupoval. Rovnako hral kridlo - krajneho zaloznika v 442 v Monacu kde bol spolocne s Mbappem hlavnym tahunom.
Samozrejme, ze je skvely dribler. X hracov si spravia driblerske "statistiky" na tom, ze si hodia loptu na lajnu a prebehnu hraca, z coho pada minimum golov (je to podlozene datami). Naopak ked hrac potiahne loptu do stredu nemusi ani hraca prejst, nezapise sa to do statistik a z toho vznikaju sance.
Pred pár rokmi som Dembelemu veril a bol som proti jeho predaju, ale akosi už mi na neho došla nálada. Každú sezónu čakám, že sa posunie vpred ako napr. pred rokom, dvoma Vinicius a nič. Nie som proti predaju, keď tam je ešte Raphinha, ale akosi 25 mega je strašne málo, aby sme získali za neho náhradu. Keby sa dohodli pod klauzulu na 45-49 mega ok, alebo keby sa zdržali rokovania do augusta a som za hocičo nad 60 mega za neho.
Jestli odejde on, tak odejde jedinej hráč co útoku někoho přijde a má takovej trn wau efekt. Ferran je tragéd a Raphinha se sice snaží,ale většina akcí u něj končí. To by bylo asi po šancích v LM
Ach pred 2 rokmi som písal aby sme ho predali kým sa dalo za slušné peniaze aj ponuky boli a všetci ma hejtovali a teraz aký sme radi za tých 50 melka. 😅😅
Ja som už po prvej pol sezóne písal, že Dembelé na to nemá a snáď sa ho zbavia čím skôr. Lebo však povedzme si pravdu, kto pozeral zápasy, tak videl že, takmer každý zápas kvantum stratených lôpt, centrov do obrancov, školáckych chýb. Dobre, mal tam aj nejaké pekné momenty, ale to by bola hanba, keby za takú cenovku neukázal zhola nič.
Mnou najviac nenávidený hráč v time, ešte je tam potom Fati na druhom mieste.. nebudem to tu rozpisovať, aj tak asi kazdy vie prečo..ak ho psg fakt kúpi, bude to fail pre nich ešte väčší ako s Ramosom..
Každý tu hejtuje Ferrana, súhlasím že nemal najlepšiu sezónu, ale čosi mi vravi že ešte nepovedal svoje posledné slovo, on je príliš psychicky závislý hráč, podľa mna ak bude mat viac času na ihrisku a trochu menej tlaku zo strany konkurencie, zahrá oveľa lepšie..
Každý tu hejtuje Ferrana, súhlasím že nemal najlepšiu sezónu, ale čosi mi vravi že ešte nepovedal svoje posledné slovo, on je príliš psychicky závislý hráč, podľa mna ak bude mat viac času na ihrisku a trochu menej tlaku zo strany konkurencie, zahrá oveľa lepšie..