asi som neni jediný koho napadlo že to bude na lavičke :D ...ale myslím že v strede ako 7. náhradník do papierovo slabších zápasov fajn, ušetríme na príchode Lo Celsa aspoň
Pred pár rokmi vynálezca BigSam realizoval v Barcelone projekt "Futbalový HomeOffice". Jedným z mnoho dobrých výsledkov tohoto projektu bolo aj šetrenie laviček. Nové stavebné konanie na rozšírenie lavičiek by sa určite nezmesilo do FinFairPlejka.
Jak vraví MiškoTučný, že :"Všichni jsou už v Mexiku", tak ja vravím že tí čo sa nezmestili do FinFairPlejka: "Všichni jsou už v Interu, buenos dias já taky jdu"
Gúdlak v tipovačke. Boli to zaujímavé roky. Síja.
ale zase ako univerzál je fakt skvelý, lebo zaskočí fakt všade a nikde vyložene nesklame, svoj priemerný standart si drží už roky. na základnú 11 to nie ale prídu karty aj zranenia svoje si odohrá.
S hráčmi ktorí si odohrajú svoje a nikdy vyložene nesklamú sa nedá vyhrať LigaMajstrov, lebo tam už hráči musijó néčo vymyslét. Z prvej dozadu sa nedá vyhrať Čempiónzlíg. Mňa tu fakt už tohoto porazí raz.... Pritom nemám nič proti priemerákom, akurát by sa mali pobaliť z klubu, ktorý chce atakovať najvyššie méty. Výnimočných je extra málo. Aktuálne ich je celkom dosť v poslednom tíme Východnej konferencie MLS.
Jak vraví MiškoTučný, že :"Všichni jsou už v Mexiku", tak ja vravím že tí čo sa nezmestili do FinFairPlejka: "Všichni jsou už v Interu, buenos dias já taky jdu"
Gúdlak v tipovačke. Boli to zaujímavé roky. Síja.