Raphina je ako pravé krídlo do základu OK. Ez Abdé ako náhradník v pohode - prípadne Ferranovi tiež vyhovuje viac hrať z pravej strany.
Topánka nás tlačí viac inde. Za Dembom mi bude svojim spôsobom ľúto, vie prekvapiť obranu - a niekedy stačí ak to vyjde raz-dva krát za zápas.
Môj názor je že za Dembeleho by bola dobra nahrada Rafael Leao z AC Milana. Hra na ľavej strane útoku , v strede Lewa a na pravo Rafina. Možno by to šlo. Čisto len môj názor.
Tak o jeho kvalitách nemôže nikto pochybovať a konečne by sme mali ľavé krídlo nakoľko bez neho hráme už od Neymarovho odchodu ale Leao je nereálny. Ak Dembo odíde tak z neho dostaneme tak 25 mil. Trhová hodnota RL je podla TM 90 mil. s tým že AC by požadovalo pri dnešných cenách tak 150 mil. + Leao sa očividne z AC nikam nechystá keďže záujemcov by mal dosť ale aj napriek tomu podpísal minulý mesiac novú zmluvu s AC.
Pokiaľ sa zbavíme ešte jedného kridla tak bude treba kvalitu...momentálne ale treba posilniť prioritne posty a dat dokopy zmluvy lebo absolútne netuším jak sme na tom a na co mame
Ak už skôr si myslím, že by išli po Gnabrym, keďže Xavi sa k nemu vyjadroval pozitívne ešte keď trénoval v Katare. Rovnako Bayern sa skôr snaží zbaviť Gnabryho. Saneho by asi nepustili + Sane asi preč nechce. Pri Gnabrym by sme sa dostali tiež do podobných problémov ako pri Dembelem a to s vysokými platovými požiadavkami.
Toto leto prachy proste nemáme. Ak by sme mali aspoň trochu, tak by som bral Neymara na hosťovanie a ak Fati nevyužije poslednú šancu, tak o rok bude treba top ľavé krídlo Leao/Kvara.
Toto su pre mna take clanky ze... XY moze byt nahradou za Dembeleho.... Je jedno koho tam napiseme za XY, mozme zvolit lubovolne kridlo z TOP timov a ten nadpis bude davat zmysel. Ale pre vsetkych plati ze nemame peniaze ani poriadne na predlzenie zmluv so sucasnymi hracmi - takze je presne uplne jedno koho tam napiseme do nadpisu. Este aj Dembele ked odide tak nam z toho "kvapne" 18 mega dokopy do rozpoctu. Takze urcite budeme mat 60mega na Saneho. Ked aj Cancela na hostovanie zadarmo nevieme zobrat lebo s jeho platom by to vyslo tolko ze nam to nevychadza.... A to este chceme kupit praveho obrancu. Uplne zbytocne clanky, novinarske kacice.
Podľa môjho názoru ak odíde Dembélé, tak žiadnej náhrady sa žiaľ nedočkáme a ako uvádzal Fabrizio, tak získané prostriedky využijeme na príchod Cancela do obrany, čo by mohlo byť svojím spôsobom okej, vzhľadom na to, že až do čias hádky s Guardiolom patril pre mňa k jedným z najlepších hráčov City. Takže obrana by mohla byť fajn, aj o stred poľa sa nebojím, ale ten útok bude mimoriadne otázny. Budeme musieť dúfať, že Fati/Torres sa prebudia.
toto je pekny drist. neviem preco by bayern predaval hraca zakladnej zostavy a aj keby chceli, tak barcelona na to nema peniaze, ani keby predali Dembeleho dva krat
Topánka nás tlačí viac inde. Za Dembom mi bude svojim spôsobom ľúto, vie prekvapiť obranu - a niekedy stačí ak to vyjde raz-dva krát za zápas.
Toto leto prachy proste nemáme. Ak by sme mali aspoň trochu, tak by som bral Neymara na hosťovanie a ak Fati nevyužije poslednú šancu, tak o rok bude treba top ľavé krídlo Leao/Kvara.