Vyzerá to ako sme už raz zažili,ale dufam,ze teraz chce Dembo vážne odísť,ale nechce nás odžubať a snaží sa férove odísť kvôli Xavimu,aby Barca viac zarobila
/ Leda,že by som bol až tak naivný.../
Pokiaľ som správne pochopil keď Dembo uz za 100 mil tak agent nedostane 50% ako by to bolo z 50 mil (cize ten smrad Sissoko by dostal 25 mil) ale dostal by agent "iba" 25% síce by to bolo tiež 25 mil ale Barca by zarobila na Dembovi 75 mil co značný rozdiel
Barcelona ještě dluží 40 milionů za Ferrana, jsou to peníze které už měli být splacené a stále nejsou a už se zajímají o dalšího hráče 😀 Barcelona už narazila na ledovec, ale ještě dál šlape na pedál aby tu díru vic prohloubila a potopila se rychleji.
To je bežné, že prestupové čiastky sa splácajú roky. V tom problém nehľadaj, Barca nie je jediná. Ferranov prestup bol rozložený na minimálne 4 splátky a každý rok sa postupne niečo spláca. Ferran tu nie je ešte ani celé 2 roky.
Mikimi122: asi nerozumíš psanému textu, částka už měla být splacená. V roce 2021 bylo dohodnuto, že si to Barcelona rozloží do 3-4 splátek, přičemž každé následující přestupové okno měla poslat do Manchesteru něco kolem 15 milionů. Minule jsem se o tom bavil i na stránce Manchesteru City. Na prachy za Denise Suareze čekalo City 10 let. Snad už to pochopili i ti méně chápavý. Kdybych byl reditel Manchesteru, tak Laportovi nezvedal telefon dokud nezaplatí svůj dluh.
Problém vidím v tom, že hoc v rozostavení 4-4-2, alebo 3-4-3 s Baldem ako wing-backom je miesto ako pre Raphinhu aj Bernarda, ale ak sa vrátime k 4-3-3, tak Raphinha na LW hrať nevie a ani Bernardo. Mať na LW len Fatiho a Abdeho, no nie som tým nadšený. Ja by som bol ochotný obetovať aj toho Abdeho ak by okrem Silvu prišiel aj Neymar na hosťovanie. Radšej Neymara na hosťovanie ako Felixa.
/ Leda,že by som bol až tak naivný.../