"po mne ľudia neustále hádžu ho**á", no, keď vyjebávaš s klubom každý rok a nedáš nič, ja by som po tebe hodil aj niečo horšie.
"čaká, kedy mi odrežú hlavu", mojko, ty už nie si v džungli v rodnej osade, aj keď si mentálne ostal na úrovni domorodca z pralesa...
Je to človek bez názoru, bez charakteru. Čo povie dnes, zajtra to neplatí. Ľudsky je to nula. Veľmi má sklamal, nedržím mu už palce. Náš najväčší prestupový prepadák. Stál nás majland, permanentne zranený, a keď mal konečne byť oporou, odišiel.
Nemá gule na to aby priznal že jeho agent ho prevalcoval, lebo chce 25 mega pre seba a serie si do huby, že to nie je o peniazoch, lebo ešte v pondelok pýtali pijavice navýšenie platu o xy miliónov ak by zmluvu predĺžil s Barcou! Je to žiaľ hodnotovo negramotný a manipulovateľný futbalista! Nevadí, dobre nám bude bez neho, lenže mali sme zan dostať viac!
Ale no tak hoši už toho nech me s penězma X let Barca platila nejvíc absolutně PSG se chytalo vyplatami jen Neymar a Mbappe a za kolik jsme dovedli tento pokladem a co tomu všecko předcházelo...a o tom že se jim to nedaří ? Dít oni byly blíž výhře o dost než my plus jsme hráli Evropskou ligu a extrémní dluh..není to tam udělá ale buď mě fér
No ak povedal také veci tak by si zaslúžil možno aj jednu medzi oči. Lebo dokopy skoro nič neukázal, pomaly polovicu času čo dokopy bol v klube bol zranený a ak si dobre pamätám mal aj obdobia keď sa správal ako debil a nevychované decko. Klub s ním mal oveľa väčšiu trpezlivosť ako si zaslúžil. Už skôr sa ho mal klub zbaviť. Na tento klub nemá ani pokoru a ani charakter. Teším sa na moment keď budeme proti PSG hrať. Dúfam, že mu to fanúšikovia na štadióne dajú vyžrať a rovnako aj chalani na ihrisku...
Má pravdu v tom, že fanoušci se k němu chovali hrozně, však mu kopali i do auta když odjížděl atd. Vyháněli ho pryč a nadávali na nej. Jediný kdo mu věřil a choval se k němu pěkně byl Xavi, ostatní ne. Smutno mu určitě nebude.
Ani nam ne , je to traged a po tom jak se choval ke klubu muze byt rad ze mu nekopali do tasky s kopavkama. Je to primitiv s rychlejsima nohama...presne material pro psg. Trefa.
Možno chodil na nejaké diskusné fanúšikovské fóra ako je Forcabarca a prečítal si, čo si o ňom ľudia myslia, lebo zase asi nebude veľký rozdiel, čo o ňom píšu fanúšikovia tu, v porovnaní s tým, čo o ňom píšu v Španielsku alebo Francúzsku. V Paríži po ňom hovná nebudú hádzať, tam mu rovno podpália auto.
Oni palia auta pravych Francuzov. Takze nic take mu nehrozi. Na druhej strane su PSG a Dembele ako pre seba stvoreni: ziadny koncept, ziadna konkretna sportova myslienka, ziaden mozog.
Xavi ho v poslednej dobe dosť zdvihol hore a teda chápem, že je sklamaný. Ale väčšina z nás nie je, podľa mňa už aspoň 3 roky u nás nemal byť. Veľmi nespoľahlivý hráč.
Presne ako v temnom lete 2017, keď v nejakom smradľavom americkom hoteli sedeli Leo s Lusitom a presviedčali Neya aby ostal. Sľubovali že bude kopať všetky priamáky, penalty, že mu vždy nahrajú radšej ako by mali sami dať gól. Peňeži zvíťazili a z Neya sa v to leto na tunajšom fóre stal potkan.
A ako už dávno pradávno vraveli múdri ľudia:
All movement is accomplished in six stages
And the seventh brings return
The seven is the number of the young light
It forms when darkness is increased by one
Change return success
Going and coming without error
Action brings good fortune
"čaká, kedy mi odrežú hlavu", mojko, ty už nie si v džungli v rodnej osade, aj keď si mentálne ostal na úrovni domorodca z pralesa...
Taký tu už boli,ktorí si vybrali tem projekt ...
Smutno mi po něm nebude, papá
baimatko by sa išiel posrať, keby to videl 😄😄 A toto by boli hovna!
A ako už dávno pradávno vraveli múdri ľudia:
All movement is accomplished in six stages
And the seventh brings return
The seven is the number of the young light
It forms when darkness is increased by one
Change return success
Going and coming without error
Action brings good fortune