Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Preháňa sa to. Mali sme 5 krídiel na 2 pozície z toho 3 pravé krídla. Vedelo sa, že jedno krídlo by muselo ísť preč. Peňazí veľa nemáme a aj to čo málo máme si nemôžeme dovoliť vsadiť len na neoverených hráčov ako ten Bradley Barcola, ktorý by sa tu najskôr nepresadili. Ak nie sú peniaze na hráčov ako Sane, Bernardo, tak pošetriť na budúci rok. Stále nám bude treba DM a Cancelo aj keby prišiel na hosťovanie, tak o rok nám zase bude treba zháňať RB, alebo proste odkúpiť Cancela. Veriť, ak už v Yamala.
Mňa hlavne prekvapilo, že šatňu prekvapila Dembova "zrada"....
Za 6 rokov jediná dobrá spomienka u Dembelého je že spravil penaltu vo finále MS :D takže mne chýbať nebude ani náhodou...
Za mně je dobře, že je to takhle narychlo... aspoň nemáme čas vyhodit spousty peněz za nějaký kopyto typu Torese :) Musím ale říct, že třeba Leroy Sané patří několik let mezi mé nejoblíbenější hráče a kdyby přišel do Barcy byl by to pro mě skvělý dáreček :) Dembu jsem měl rád, ale vzhledem k tomu že víc nehrál než hra, pak potřeboval několik zápasů aby se dostal do formy a pak se zase zranil ..... Jsem asi radši že šel on a ne Raphinha. Ještě by to chtělo zbavit se Torese a Garcii a byl bych spokojený. A taky pořád doufám v nějaký zázračný probuzení Fatiho :)
zrada je, ze sme ho nepredali pred tromi rokmi ked sme za neho este mohli nieco aj zinkasovat. za tie tri roky, co tu ostal neurobil nic. nechapem tych, ktori jeho odchod beru ako stratu. ved ten hrac tu nic nedokazal
Yamal je ešte veľmi mladý. Chlapec tetaz mal 16 rokov. Taký klub ako Barcelona nemôže vsadiť na 16 ročného chlapca. Aj keď sme v procese výstavby. Ťažká situácia.. nemáme dostatočné financie..
Ja som z toho Joaa v pecku, v živote som o ňom nepočul, potom dal hetrik Frankfurtu ktorý mal červenú kartu a potom v odvete aj tak otočil a chalan je od toho hetriku celosvetová star
sú ksichty, ktoré neprekvapia ničím, v psg zhorí ako fakľa, tak ako celý ten umelý arabský mančaft -- za peniaze kúpiš kadečo, dušu nie
Ak ísť do pravého krídla tak jednoznačne Michael Olise ten chalan je v hre 1 na 1 neskutočný, v defenzívne ma ešte veľké medzery , ale dribling a finálna prihrávka to je jedna báseň
Jeho odchod uvolnil místo v platu a vydělal peníze na Roqueho, tak doufám že příjde