@Tokyo: samozrejme, ze som to cital, no ked Dembele nechce do Al-Hilal, tak to nema zmysel. Iba ak ako pomsta. @Tominno9: toho sa aj ja bojim, preto vravim "rychlo prec s nim tam, kam chce ist".
Škoda, že sme na tom tak, že za hráča , ktorý nás stal majland, potešia nás aj drobné. Lebo on si zaslúži výchovné facky, bol by som rád, keby narazil. Podrazil nás a chce za to 25 M. Sme my ale na smiech a nik sa za to nezodpovedá. Ak by nám nešlo o každé euro, rád by som ho videl sedieť rok na tribúne a trénovať s bečkom.
A na tej tribúne nech ho zožerú diváci a pohádzali banánmi😃veru výchovnú facku by si zaslúžil nevďačník sku...ný. Kde sú teraz jeho fanúšikovia, ktorí videli v ňom, že je nový Messi, voľajako ste ticho
Mondeo07 a to jsem tu na jaře chtěl udělat na fóru menší anketu, protože komunita mi přišla vyloženě o dvou táborech: Jeden byl pro Raphu a druhý pro Dembu a diskuzní války byli v plném proudu, takze mě zajímalo, kdo má vlastně větší zastoupení??. No nakonec jsem to neudělal, ale je sranda, jak za pár měsíců může nastat obrat v situaci a názorech. Čest výjimkám.
xdiko to v Barci nie je nič divné. Ten amaterizmus pri predajoch hráčov alebo pri nákupe hráčov je do oči bijúci. Naše vedenie, ktoré je zodpovedné za nákupy a predaj hráčov je zložené zo samých amatérov ekonomicky nevzdelaných. Potom to aj tak vyzerá, že pri predaji hráča nás ošklbú doslova na trenky a pri nákupe to isté!!!
9 z 10 clankov v lete su uplna kkcina. barcelona uz nemoze nic. ked je raz podpisana klauzula o minimalnom prepustacom poplatku, a nejaky klub to zaplati a hrac suhlasi s prestupom je hotovo. rovnako ako s Neymarom. keby sme si ho mohli udrzat, tak to urobime, ale psg vyplatilo klauzulu
Len Neymarova bola zaplatená v čase platnosti. Táto bola platná do augusta a nebola zaplatená. Ďalej nikto nevie do kedy má platnosť tá pridaná klauzula a či stačí na jej aktiváciu iba list o tom že ju plánujú aktivovať. Pokiaľ ja viem klauzula sa spustí vyplatením a nie že sa oznámi dákym nezávezným listom že sa to plánuje vyplatiť v auguste.
Hlavne nerobme chujoviny a už sa ho zbavme. Lebo nakoniec nám zostane na krku, preleží pol sezóny v nemocnici a nechá si za to kráľovsky zaplatiť a následne odíde zadarmo kde bude chcieť. A Barce zostanú oči pre plač a prázdna peňaženka.
Ještě aby ho ten jeho agent neposlal do Arábie. Zastávám postoj, že bysme měli přestat dělat hlouposti a naschvály, i když je to PSG a Demba se zbavit, ať se můžeme soustředit na důležitější věci
Ťahal nás za nos dosť dlho,teraz ho treba potiahnuť,vrátiť mu to,aby sme dostali aspon 35-40 ml,PSG neustúpi,Mbappe pojde rzozbíjať kabínu do Realu ,tak ho potrebujú....my nie.
Zdá sa však, že v súčasnosti ide Barcelone o to, aby dosiahla čo najlepšie podmienky prestupu.