Nie je to tak, že na ňom chcel klub od prvého momentu len zarobiť. Aj Christensen prišiel zadarmo a ostáva, lebo využil šancu a stál sa veľmi dôležitým hráčom. Kessie proste až taký krok neurobil. Mal by si z toho zobrať pozitívne veci. Môže si do životopisu napísať: hral som za Barcu a dal som rozhodujúci gól el clasica, ktorý vyhral viacmennej klubu ligu.
Všetci vedeli, že nemá schopnosti hrať ten futbal, čo chce Xavi a predsa ho dotiahli. Ani Xavi nespravil zmeny v hre, keď hral Kessie, navyše ho dávali na pozíciu, ktorú nikdy nehral a chceli od neho niečo, na čo nemá. Takže áno, môže mať ťažké srdce na nich. A áno, mohli mu rovno po sezóne povedať, že si má hľadať nový klub a nie sa tváriť, že všetko je OK a potom zrazu bum končíš.
Prave to jsem nedávno zmiňoval, že ten lidský aspekt je v tomhle pěkně naprd a nelíbí se mi to. Ale je to nutný a kdo na to nemá koule, tak ať tento job nedělá(třeba já), protože business není pro citlivější povahy.. Notabene na ty nejvyšší úrovni..
Tak hokej je samostatná kapitola. Bratranec to totiž zažil na vlastní kůži a tak to mám z první ruky, kdy pendloval jak kus hadru mezi Chicagem, Anaheimem a Arizonou během jednoho roku, teď má po 30tce a dohrává ve Švýcarsku v Lausanne, ale nikdy nebyl tak dole jako tehdá ve slavné NHL no aspoň má zářez v podobě více jak 100startu, ale vzpomínky jak na kolotoči.
Až taký skvelý biznis z neho nebude ak odíde za 10-15 mil. Čakal by som min. 25 mil. Na to, že pred rokom sa odhadovala hodnota na 40 mil. Ak by bol v AC pod zmluvou určite by ho za menej nepredávali.
v AC bol jednym zo zakladnych kamenov pri zisku titulu s nie tak dobrym timom po X rokoch. v barcelone herne nesklamal. 15M je smiesna ciastka za takeho hraca. skoda, ze financna situacia je aka je. Kessie ako zaskok z lavicky by bol luxuxom
Upřímně do Barcelony se nehodil, styl hry mu vůbec neseděl. Když hrál nijak nezářil, spíš patřil k těm nejhorším na hřišti, čest pár výjmkám. Pro Barcu dobrý obchod, i když za něj mohli vytřískat víc.
Sme viac ako klub predsa sme rodina. Frenk to asi nemôže povedať.
Držím mu palce