Nemyslim si ze to bude vazne. A aj keby tak tam stale mame koundeho a christenaena+ Romeu defenziva vyborna. O obranu sa nebojim. Ale to lave kridlo...chyba tam ta kolmica z lavej na pravu stranu. Raphinha uz mohol ist aj 2 krat sam na branu len sa to tam dajak vzdy zasekne pri utoku. Skoda preskoda
Veľká slabota zatiaľ a to za Spurs nehrajú Kane, Son, Romero, Kulusevski a neviem, kto ďalší... Zozačiatku sa mi páčil Romeu, ale momentálne ku koncu prvého polčasu naozaj neviem koho pochváliť za výkon.
A hráme vlastne na 4 záložníkov, očakával by som, že budeme kontrolovať stred poľa, ale vôbec.. A proste ja si nemôžem pomôcť, viem, že väčšina z vás so mnou nebude súhlasiť, ale ja z Raphinhu necítim také nebezpečie ako z Dembélého, taktiež sa bojím, že Lewa túto sezónu bude v podobnej forme ako koncom minulej sezóny a ľavé krídlo nám strašne chýba, verím, že Fati vybehne do druhého polčasu a ukáže, že má na Barcu. A prosím nech sa podpíše Cancelo alebo nejaký schopný pravý obranca, nemôžme tam vkuse hrať s Araujom, Koundem...
Ja sa úprimne radšej pozerám na Yamala ako na Raphinhu, Yamala dúfam, že budú obchádzať zranenia a verím v to, že nás za pár rokov s Pedrim, Araujom a Baldem privedú k LM
Ja som Yamala vela krat nevidel hrat, ale dnes bo bola uplna bomba.
Raphinha minulu sezony nebol zly, ale nebol ani excelentny kridelnik, akeho si zasluzi barcelona. takto sa pohrat s obrancami ako to dnes spravil Yamal bolo u Raphinhu vidiet velmi zriedkavo. uvidime pocas sezony, zadopadne je super, ze ho mame. dalsi hrac z la masie, ktory je velkym prislubom
Raphinha by mohol byť super, ale mne sa nehodí do teamu ako je Barca. Mne skôr zapadá do systému, kde sa hrá čisto na rýchle protiútoky. Preto som mal radšej Dembélého, pretože on vedel aj z miesta absolútne zrýchliť hru. Taktiež som si všimol, že Dembélé na seba preberal viac hráčov ako Raphinha. Nehovorím, že je to zlý hráč, ale proste mne na tej jeho hre niečo chýba. Dembélé bol kritizovaný za to, že si trúfol ísť z miesta aj 1 na 2, či 3 a to viedlo k stratám lôpt niekedy, ale ako moment prekvapenia to bolo neskutočné. Raphinha, keď má ísť z miesta bez rýchlosti do súboju, tak to radšej posúva dozadu no... A Yamal zatiaľ vždy, keď nastúpil a pozeral som zápas, tak patril medzi najlepších na ihrisko a to má len čerstvých 16 rokov, klobúk dole pred chalanom.
to co si napisal podla mna este skor plati na Dembeleho. on ma rychlost, ale kombinacne, centrami a celkovo rozhodnutiami je na tom ovela horsie ako Raphina. Raphinha nestratil tolko lopt a uz v prvej sezone mal podobnu efektivitu ako Dembele. Nic lepsie sa nemoze stat, ako ze mu zamavame a podakujeme za skvele momenty v dolezitych zapasoch, co by sa dalo zhrnut do penalty proti Messiho Argentine a celkovo slabom vykone vo finale MS
Nehovorím, že tu Dembélé mal zostať, ale podľa mňa vytváral viac miesta pre Lewu, či centre Raphinhu sú lepšie, to neviem. Ale rozhodnutiami, Raphinha to hrá na istotu, nejde to toľkého rizika ako Dembélé chodil, čo v niektorých zápasoch môže byť super, ale nie vždy podľa mňa. No uvidíme, každopádne verím, že Xavi prestane hrať so 4 člennou zálohou alebo s Gavim na ľavom krídle a uprednostní naľavo Fatiho/Abdeho a tým padom by mohol mať aj Raphinha väčší priestor napravo.
suhlasim aj ja chcem vidiet troch utocnikov, ale aj hra na styroch zaloznikov mala svoje plusy. druhu polku minulej sezony sme tak odohrali skoro celu a myslim si ze to bol jeden z dovodov, preco sme dostali tak malo golov
Proste nie sú peniaze a mužstvo v súčasnom stave vôbec nefunguje na trápne dedinské tímy v španielsku to možno stačí ale na európskej scéne nemajú čo robiť nedá sa hrať proti silným súperom keď kraje mužstva nefungujú napravo dobrý krídelník tak chýba pravý obranca na ľavo presne naopak dobrý obranca chýba krídelník všetko naopak ešte nech tam xavi pošle alonsa rýchlo nech to môžem vypnúť
Problém je že potrebuješ ľavé krídlo a pravú obranu a keď je výber medzi neymarom a cancelom cancelo vie hrať pravú obranu ľavú obranu a ľavé krídlo čiže univerzál pochybujem že sú peniaze na oboch a ak by sa nejakým zázrakom dal získať aspoň jeden radšej cancelo mladší a univerzál
A náročnú tiez poviem nech sa to nepáči hocikomu ja od pedriho som celú prípravu nevidel jediný zápas kde by ukázal nejakú rozdielovu kvalitu úplne priemerné výkony buď nech sa spamätá a začne to tam ťahať a robiť rozdiel alebo ho predať do Paríža za poriadny balik
Naprostá dominancia Tottenhamu. Čo tam robí vobec Gavi? Lieta ako odtrhnutý vagón, čo zákrok, to smrdí faulom. Žiadna konštruktivita v strede poľa. Pedri - nič.
A o univerzálovi radšej nepíšem. Aj prihrávka do strany u neho ide viac dozadu ako do strany. Osobne si myslím, že Garcia patrí akurát tak do nižšej súťaže. Čistá katastrofa, pokazený večer. Aj keby sa to otočilo po prestávke (čo si teraz nemyslím), prvý polčas bol výrečný.
Proste klasický obrázok akonáhle je super fyzicky pripravený a chodí do súbojov tvrdo a vládze behať celý zápas tak Barcelona je Jalová prehráva každý súboj telo na telo nevedia na krídlach nič urobiť a to hovoríme o rozmrdanom tottanhame v kríze Arsenal Liverpool man city united absolútne bez šance Barcelona
Tottenham uz hra co potrebuje. Pekne s rozvahou. V obrane presne nahravky, k tomu pressing pri nasej rozohravke...nasi tam behaju jak splasene sliepky 😂 pekne vidno ze Gundo prisiel z anglicka. Tiez podrzi, prihra s rozvahou a nenabeha sa. Uz to musi potihanut len mas utocny trojlistok, ktori vyzera celkom good teraz.
PS: Alonso na to jaky ke pomaly tak komecne jrav ktory tam da kolmicu do sestnastky a prenesie hru na utocnej polovici.
Takze Lewa , raphinha, Dembele, dakujem za vasu službu ale choďte prec, 16rocny yamal hra ako mlady Neymar a torres posledne zapasy ako prime suarez takze laporta na tuto sezonu utok Neymar, Torres, Yamal dakujem …
Ako somariny jak sa hovoria ze rozvrati satnu...tomu neverim. V barce bol a bude stasny, o tom ziadna. Ale financie nepustia. Kedine fakt ze kupia arabi a pozicaju na sezonu. Potom mozme zahrat nieco aj v LM. Ale to by to musel Xavi staviat normalne a ne jak jednooky.
Může to být náhoda, ale kdy se hraje s 2 klasickými křídly, tak ta hra je mnohonásobně lepší. Využívá se celá šíře hřiště a vznikají lépe volné prostory. Doufám, že s nimi budeme hrát celou ligu. (Abde s Yamalem by mohli být skvělí hráči do rotace)
Ešte dobre že sa Abde presťahoval na svoju stranu tam mu to pasuje viac a Yamal klobúk dole, zahral skvele . Toto je striedanie vetra na stranách nie lemry . Takto rotovať je dobré aj pre oko diváka . Lopta nebola v strede ihriska a šla tam kde mala ísť,na strany a využívať mladú rýchlosť
Yamal zmenil hru. Mne sa paci AJ Abde a AJ Fermin Lopez nie je spatny. Proste podla mna my ziadneho Bernarda nepotrebujeme. Frenkie na DM proste pasuje. Romeu nic moc, vela chyb a pomalost.
Podla mna, nepotrebujeme kupit dopredu niekoho. Priniest Roqueho uz teraz a kupit praveho obrancu Cancelo/Frimpong/Fresnedo.
A to je tak vsetko. Ja by som stavil na mladych a optimalizoval financie.
Zamysleli ste sa, ze taky Raphinha mozno tu obranu unavil a mladym sa lahsie hralo? Aj ked super. Ten Yamal fakt pekne zahral, ale je to stale len priprava a hned tu vyhadzujete polku muzstva. Na druhej strane... Xavi nechce Neymara??? Rozvrati šatnu? Myslim, z epo navrate by sa upln einak snazil ako v PSG a havne v Barce. Ked tu bol hrla vyborne a bol tahunom minimalne poslednu sezonu na urovni Messiho a ukazal to hlavne v obrate s PSG. To on vtedy tahal a tlacil team. Zisiel by sa nam určite.
Kvoli Neymarovi tu nie je AJ Messi. To bol zaciatok chujovin. Dlho trvalo Barce sa spamatat z toho odchodu, kedze sa snazili blbymi nakupmi zaplatat dieru.
Ak by Neymar ostal, bol by AJ Messi a mozno by sa zamerali viac na slabu obranu ktora potom bola.
Uz Len z tych zahodenych rokov Messiho tu Neymara nechcem. On ich sposobil.
Bol som so susedom a s rodinkami na veceri, tak som stihol len cast druheho polcasu. Podla diskusie som si to ani nemal pustat :D Dobre, ze som sa nenechal odradid ;)
Pekne zahral najma Yamal, pacil sa mi aj Frankie i dalsie mlade pusky. Btw nechapem, ako mohli niektori hraci Tottenhamu odist z travnika bez zletej (napr. Perisic po zakroku na brankara, alebo to tahanie FdJ).
Jak Yamal, tak Abde musi hrat v zakladu. Konecne to zas muzeme hrat na 2 technicky rychlostni kridla, ktery si dovoli 1 na 1.
Doufam, ze prijde Cancelo a Roberta uz v sestave neuvidim. Zatim takhle:
Ter Stegen
Kounde Christensen Araujo Balde
Pedri De Jong Gundogan
Yamal Lewa Abde
... Bohuzel pro Gaviho nevidim misto
FDJ viem ale robit AJ opak. Ma velky tah smerom dopredu z coho vznika viac sanci/golov. Ak dokaze spravit viac golov, ako chyb v obrane tak je z toho vyhra. AJ v Ajaxe hrali utocne a vyhravali s tym ze tam hral.
Potrebuje ale kvalitne kridla na ktore to moze posielat.
Raphinha minulu sezony nebol zly, ale nebol ani excelentny kridelnik, akeho si zasluzi barcelona. takto sa pohrat s obrancami ako to dnes spravil Yamal bolo u Raphinhu vidiet velmi zriedkavo. uvidime pocas sezony, zadopadne je super, ze ho mame. dalsi hrac z la masie, ktory je velkym prislubom
A o univerzálovi radšej nepíšem. Aj prihrávka do strany u neho ide viac dozadu ako do strany. Osobne si myslím, že Garcia patrí akurát tak do nižšej súťaže. Čistá katastrofa, pokazený večer. Aj keby sa to otočilo po prestávke (čo si teraz nemyslím), prvý polčas bol výrečný.
PS: Alonso na to jaky ke pomaly tak komecne jrav ktory tam da kolmicu do sestnastky a prenesie hru na utocnej polovici.
Podla mna, nepotrebujeme kupit dopredu niekoho. Priniest Roqueho uz teraz a kupit praveho obrancu Cancelo/Frimpong/Fresnedo.
A to je tak vsetko. Ja by som stavil na mladych a optimalizoval financie.
Ak by Neymar ostal, bol by AJ Messi a mozno by sa zamerali viac na slabu obranu ktora potom bola.
Uz Len z tych zahodenych rokov Messiho tu Neymara nechcem. On ich sposobil.
Pekne zahral najma Yamal, pacil sa mi aj Frankie i dalsie mlade pusky. Btw nechapem, ako mohli niektori hraci Tottenhamu odist z travnika bez zletej (napr. Perisic po zakroku na brankara, alebo to tahanie FdJ).
Doufam, ze prijde Cancelo a Roberta uz v sestave neuvidim. Zatim takhle:
Ter Stegen
Kounde Christensen Araujo Balde
Pedri De Jong Gundogan
Yamal Lewa Abde
... Bohuzel pro Gaviho nevidim misto
Potrebuje ale kvalitne kridla na ktore to moze posielat.