Ja sa chcem vratit k tomu Gamper zapasu. Cital som tie komentare a omdlieval som z toho - nevidel som , no zivo som si tu katastrofu vedel predstavit . No zrazu z jedna dva styri dva , pozrel som goly a odpadavam, vyzera to tak, ze mlade pušky supera roztrhli ?? Ma niekto pizitivnu spravu kto to videl ?
Prisli velmi odbre pirpraveni. Pedriho pokryvali pohodlne a fyzicky ho od vacsiny akcii odstavili. Gavi sa do rytmu zapasu nedostal a v podstate chybal na kridle aj v strede. Lewa nedostal nic a nic nemohol. Raphoinha behal ale to je tak vsetko.
Prisiel Gundo, ktory sa nedal odtlacit, Lamine bol prekvapenie aj pre supera a nevedel co cakat. A ten ich veru vyskolil. Vlavo sa hodil Abde ktory ani neviem ako presprintoval ihrisko z 16stkoveho rohu (pri brankovej ciare podoitykam) sa objavil v superovej 16stke. Zrazu Frenkie bol istejsi lebo tam mal Gunda. Nuz a po tom, co zacal robit Lamine, nikto netusil, ci Roberto sa na tej strane nachadza alebo nie.
Nuz a kombinacia Lamine-Fermin-Abde bola ceresnicka.
Inak prihravka Lamineho na Torresov gol, vonkajsim priehlavkom bola ukazkova robota, to nenacvicis v tom veku. To sebavedomie, ta chut, ta drzost. Radost pozerat
o hraca sa mal aspon opriet, aby mu ztazil hlavicku, ale podla mna to ide aj na Roberta, ktory nesiel do hraca ostal stat s rukami za zadkom a blokoval center 2 metre od centrujuceho hraca
Dik snapi, tak super, dakujem, takze dobre domy vniesli mladici, to je super, aj ten gol fatiho sa mi velmi pacil.vano ano ten mlady Yamal to bola drzist aj pecka ako to tym priehlavkom podunul , tesim sa, vychadza slnko 😀
Najslabší bol Garcia,tradične s faulami,kiuksami,hra rukami,,,
prekvapúil ma Alonso,lepšie za Barcu ešte nehral...
Romeu presné prihrávky na diaľku aj na nohu-
Ahoj Dominku,
můj dotaz: zažil jsi někdy nějakou letní přípravu v nějakém týmu v rámci výkonnostního sportu? A to se neptám na vrcholový sport.
Jak se říká, co v létě naběháš, v zimě jako když najdeš.
Prisiel Gundo, ktory sa nedal odtlacit, Lamine bol prekvapenie aj pre supera a nevedel co cakat. A ten ich veru vyskolil. Vlavo sa hodil Abde ktory ani neviem ako presprintoval ihrisko z 16stkoveho rohu (pri brankovej ciare podoitykam) sa objavil v superovej 16stke. Zrazu Frenkie bol istejsi lebo tam mal Gunda. Nuz a po tom, co zacal robit Lamine, nikto netusil, ci Roberto sa na tej strane nachadza alebo nie.
Nuz a kombinacia Lamine-Fermin-Abde bola ceresnicka.
Inak prihravka Lamineho na Torresov gol, vonkajsim priehlavkom bola ukazkova robota, to nenacvicis v tom veku. To sebavedomie, ta chut, ta drzost. Radost pozerat
prekvapúil ma Alonso,lepšie za Barcu ešte nehral...
Romeu presné prihrávky na diaľku aj na nohu-
můj dotaz: zažil jsi někdy nějakou letní přípravu v nějakém týmu v rámci výkonnostního sportu? A to se neptám na vrcholový sport.
Jak se říká, co v létě naběháš, v zimě jako když najdeš.