Mé postřehy z přípravy a přestupového období. Stabilizace financí je na prvním místě. Takže stále musí probíhat snaha nechtěné hráče udat ať to stojí co to stojí. Ke Kessiemu a Dembelemu ještě dořešit odchod Lengleta, Desta a za mě ještě Garciu na hostování. Alonso s Robertem tu ještě rok nějak vydržíme. Pokud by přece jen přišel Cancelo, tak se snažit i Alonsa pustit. Do útoku bych přivedl jen Roqueho, ale klidně až od ledna. Do té doby ho nějak zastoupí i Ferran, který je v posledních zápasech (i když jsou to jen přípravné) docela produktivní. Šance na křídlech by měli dostávat i naši odchovanci Fati a Abde na levém křídle a Yamal na pravém. Nikoho bych tedy do útoku už nepřiváděl, pokud někdo další nebude překvapivě prodán. Nejdůležitější je příchod pravého obránce, tam opravdu nejde pořád hrát se stopery Araujem nebo Koundem. Včerejší zápas se mi nelíbil, chyběla mi přímočarost, kterou ukázali až mladí náhradníci. V prvním poločase se mi líbil Raphinha, který se tam snažil lítat, ale moc nahrávek do běhu nedostal. I ten Romeu mě docela mile překvapil. Snad bude brzy fit Christensen, protože tak jak minulý rok fungovala obrana, letos to s Garciou a Koundem nefunguje dobře. Od Lewy toho asi moc čekat už nemůžeme, vidím to na poslední rok. Snad bude mentorem, předá zkušenosti mladým a nějaký fík tam dá. Za mě klidně oželím tituly příští rok (nutný je postup ze skupiny v LM) ale ať se vyhrají mladíci, kteří pak budou kostrou týmu a nebude se muset přivádět hodně hráčů každý přestupák. Z ušetřených peněz za přestupy se bude splácet dluh... Už teď ta kostra vypadá slibně - Balde, Araujo, Kounde, Pedri, Gavi, de Jong, a snad Faye, Torre, Yamal, Roque a Fati. Do toho jsou další v akademii. Za mě dobrý a na sezónu se těším.
Ak Poliak nebude produktívny v tejto sezóne, tak s nami Bayern opäť vybabral čo sa týka prestupovej sumy, od neho sa očakáva 25-30 gólov v tejto sezóne a hlavne góly v LM, bez toho budeme hrať opäť iba o laligu
Klíčové bude zaregistrovat všechny hráče.
Poté prodej hráčů - Alonso, Lenglet, Dest, Kessie, Dembele.
Nakonec příchod hráčů - Valle(přesun z B do A), Cancelo/Frimpong/Fresneda, Lo Celso, Roque.
Toť vše.
Nemusíme aspoň predávať ďalšie %, z predaja Kessieho a Dembeleho, cca 40m. by mohlo stačiť na príchod aj dvoch RB a z ďalších predajov/odchodov sa zaregistrujú hráči...
a zbavit se nepotřebných.. a pokud k to z dáme aspoň titul v lize, všichni budeme spokojeni 😀
Poté prodej hráčů - Alonso, Lenglet, Dest, Kessie, Dembele.
Nakonec příchod hráčů - Valle(přesun z B do A), Cancelo/Frimpong/Fresneda, Lo Celso, Roque.
Toť vše.