Z čisto hypotetického hľadiaka by bolo reálne ak by s ním PSG ukončilo zmluvu a následne ho podpíšeme zadara s nizším platom alebo tam je tiež nejaký zákon, že nemože ísť s platom nižšie o xy% voči predošlému platu?
To pravidlo sa týka len situácie v LaLige, keď hráčovi vyprší zmluva v klube a s tým istým klubom podpíše novú. Vtedy mu nesmie klesnúť plat o viac ako 50%.
a úplne najznámejší je valanim sa po zemi miesto hrania s loptou 🤢 čo určite poteší oko každého futbalového fanúšika... dúfam že Xavi ho k nám nepustí...
Kdesi som zachytil, že Luis Enrique Neya nechce kvôli zlej fyzickej kondícii. A to je problém ak je to pravda. Ak sa Neymar flákal mesiac a pol a teraz sa ešte zranil, tak to je bieda.
Skôr si myslím pre nás škoda nie jeho chyba proste sme úplne na dne už aj on má svoj vek nepodarilo by sa mu dostať Barcu na vrchol a zas by sa o ňom rozprávalo že nebehá a podobné sračky chcel mať už kľud je načase sa venovať aj rodine spravil pre nás si myslím viac než dosť ja som to hovoril hneď jak zdvihol pohár majstra sveta nad hlavu hneď by som na jeho mieste odišiel do Ameriky tak aj spravil!
Aktuálne zranený hráč, ktorý je navyše známy častými zraneniami, na to sme tu všetci čakali.