Ktorý z nich je lacnejší? Neymar má asi vyšší plat, ale zase Atletiko vyžaduje, aby sme ešte zaplatili za hosťovanie. Neymar je zase väčšie meno a z marketingového hľadiska by dával väčší zmysel. Rovnako dáva zmysel aj z pohľadu pozície, keďže potrebujeme viac LW ako podhrot. Felix je mladší, ale zase v hosťovaní to veľmi nezaváži keď je to len na rok. Neymar pozná klub, systém akým hráme, ... výber za mňa jasný ktorý z nich.
Neymar hraje post, který potřebujeme, ale co čtu nejsme si jist, jak moc mu ještě záleží na fotbalu...životospráva....chatrný zdraví. Jestli už nemá fotbal na salámu.
Tak Neymar zahrá aj ľavé krídlo, aj ofenzívnu zálohu a párkrát sa v PSG objavil aj na hrote tuším, z marketingového hľadiska by som ho bral, avšak zobral by minimálne 70% herného času fatimu a abdemu, takže ja nie som za jeho príchod asi. Felixa si myslím, že tiež nepotrebujeme, čo súrne potrebujeme je kvalitný pravý obranca, pretože Araujo na tejto pozícii je fajn, tak jedine proti Realu a Kounde to zvladá, ale len v defenzíve, keď už dôjde na ofenzívnu hru z tejto pozície, tak to nie je nič extra.
mikimi122: tak si přečti taky o něm, jak žije. Nedávno jsem vyděl i fotku s menším panděrem. No těžko říct, jestli nešlo o fake. A to, že má časté zdravotní problémy a promarodí půl sezóny to je fakt.
Nedavno 2 roky dozadu, najec sa ty na dovolenke trochu viac chod pred zrkadlo a uvidis ten bachor. Keby je pravda co sa o nom hovori posledne roky tak ver tomu ze by nevyzeral tak ako vyzera a pravdepodobne by aj skoncil s futbalom.
Já nevím co se z Felixe udělalo. V Benfice skvělý, po přestupu taky. 2 Sezonu u Atletů s přehledem jejich nejlepší hráč, když tam nebyl Griez. Jasný 3 sezonu šel dolu, ale chtělo by dodat že to šlo doprdele celé Atletiko, i přes to tam měl slušné momenty..Zrovna u něj věřím že v utočném fotbalu vynikne kdekoliv v utoku. Ten cholův systém prostě těmhle hračičkům moc nepřeje. A to že v chelsea dopadl jak dopadl? Halo v katastrofální Chelsea, žádná aklimatizace, rovnou do sezony, co se jako čekalo. Podle toho bych ho vůbec nehodnotil. Trošku mi vadí že to není přímo křídlo, ale spíš pod hrot či 10tka no. Ale bral bych ho hned, věřím že zrovna on na to má.
TOKYO: Mak víš co, když má Barca, tak hluboko do kapsy, tak přát si hráče, co bude zatěžovat klub velkými penězi a na hřišti to bude bída nebo se na něj ani nedostane.(právě díky tomu, jak se o sebe stará). Rád bych se mýlil. Třeba, když bude v Barce šťastný, tak na sobě bude makat a bude tahounem.
Myslím si že Felix by u nás futbalovo dosť vyrástol vzhladom na rozdielny štýl hry oproti defenzívnemu atleticu.
Problém je či by to dokázal aj ako LW. Kvalitu na to podla mňa má.
Souhlas. Osobně by mě zajímal názor Xaviho. Jestli by chtěl hotový hráče, který pomalu upadá nebo hráče, který je v úpadku, ale je mlady a může sním ještě pracovat a zlepšit ho.
Je vtipne ako sa zivot ludia a situacia menia. Luis Enrique, ktory mal par rokov dozadu k dispozicii asi najlepsie utocne trio historie - Messi, Neymar, Suarez - a vyhral s nimi vsetko, tak teraz uz Neymara nechce. Naopak Xavi, ich spoluhrac z tej doby Neymara nechce tiez... :)
Pique tiež žije podobne ako Neymar, Puig tiež.
Problém je či by to dokázal aj ako LW. Kvalitu na to podla mňa má.