Už nech ho konečne nespájajú s Barcelonou, je to moneymar a zradca, stále vyplakaval ako chcel ísť naspäť, ja chválim Xaviho že ho tu nechce (aj keď mi tu asi každý naloží)...mal ostať u nás a bol by jednou z legiend, jeho chyba a bodaj by mal u nás dvere zatvorené ✌️
Tokyo. Vieš že veľakrát marketing klubu, prezident a obchodné záujmy privedú hráčov napriek požiadavkám trénera a toto môže byt ďalší prípad kedy sa tak môže stať
Jakože za něho zaplatí Saúdi takovou raketu a nechají ho v barce na hostování jen tak jo? Tak určitě, by mě zajímalo, kdo tyhle kktiny vymýšlí, to stejne jak hostování Messiho z Miami..
Len dobré, že nepríde. Práve teraz sa znovu raz vyfarbil, že mu nejde o lásku k Barcelone, ani o futbal na najvyššej úrovni, ale že jeho celý život sa točí len okolo peňazí. Ale som zvedavý ako jeho extravagantné správanie budú tolerovať v Saudskej Arábii, kde ich pobúrilo len to, že Ronaldo sa chytil za rozkrok.
Teraz priviesť Cancela a možno by som skúsil aj Fresneda do rotácie. A mne ešte napadá jedno meno. Čo taký Goretzka ako CDM? V Bayerne po tom, čo prišiel Tuchel, tak prevažne len vysedáva na lavičke.
Ale Neymar, to je panečku přestup, je to mladý, dravý hráč se super charakterem, který bude hrát za potlesk přeplněných tribun….
A ještě tu čtu o nízkém IQ, tento příběh píše sám život :)
Moje IQ je úplne v poriadku, príchod Neymara bol reálny jedine v prípade, že by s ním PSG rozviazalo zmluvu, ale to by nesmel prejaviť záujem hneď pri prvom vážnejšom záujme zo strany Saudov, čo on samozrejme neurobil. Hneď, keď uvidel vidinu ich peňazí, tak tie slová o tom ako by sa chcel stať znova súčasťou Barcelony akosi pominuli. Ja mu to nevyčítam, každý ma iné priority v živote a ja to úplne chápem.
Príchod Neymara na hosťovanie po tom, čo ho odkúpi Al-Hilal. Prosím vás, to bolo od začiatku asi toľko reálne ako hosťovanie Messiho z Miami.
PSG sa ho súrne potrebovalo zbaviť toto prestupové obdobie vzhľadom na finančnú fair play, možno, keby odmietol Saudov a znova by ukázal vedeniu PSG, že prestúpi jedine do Barcelony, tak by tam k tomu rozviazaniu zmluvy možno došlo alebo aspoň k rozumnej prestupovej čiastke. Takže áno, podľa môjho názoru za to kúsok môže. Ale pohode, ja som s tým spokojný, že sem nedôjde. Aspoň viacej času pre mládež a verím, že to prejavia budúce sezóny do LM.
Tu se píše jak kdyby každý věděl kdy co a jak. Přitom víme úplny minimum: viz při prvním vážném zájmu hodil Barcu přes palubu, dit absolutně netusime kdo mu co nabízel. Takže závěry tohoto typu mi přijdou dost předčasné.. Každopádně věřím Xavimu s tím narušením týmu, protože má na to předpoklad.
Někteří tady příliš často píšou o nutnosti používat logiku a o nedostatečné inteligenci svých oponentů, přitom to bývají oni, kteří mají máslo na hlavě
Teším sa kedy už skončí prestupové obdobie a opäť sa budem sústrediť len na futbal a nie na tieto špekulácie. Dôležitejšie sú dnes prvé tri body ktoré musíme získať.
To bude ste horšie ako v PSG… lebo to je aspoň prijateľná klíma a krásne aj keď špinavé mesto.. no na pieskovisku sa mu nemusí už vôbec páčiť, hlavne že platia
ak chlapci špinou myslíte ľudí tmavšej pleti, potom sa nemám s vami o čom baviť ☺️ inak bol som tam a je to mesto o niekoľko levelov inde ako hocijaké mesto v SR/ČR...
MasCule, ak tym sidliskom myslis ludi tmavsej pleti, tak potom mas pravdu, a mas vlastne rovnaky nazor ako ti, s ktorymi sa tu hadas. Akurat ze si zrejme myslis, ze je v poriadku riesit ciganov a slovenske sidliska, a proti tym, ktorych tu na SVK nevidis a ktori nicia Francuzsko, nemas vobec nic. Je to ale ten isty princip. Ja Francuzsko, Francuzov, ich kulturu, ich krajinu, atd, poznam velmi (!) dobre. Preto mam pravo to hodnotit a ti povedat, ze nesmies mat dvojite meritko len preto, ze sa ta situacia vi Francuzsku netyka.
Ty sám si si domyslel čo si chcel… ja nehovorím o “afrofrancuzoch” no zároveň z nich ani nepadam na zadok, ale Paríž mimo turistických atrakcii je bordel aký by si nečakal vo vyspelej západnej Európe, nehovoriac o staniciach metra!
RoAd netuším čo splietaš 😂 .. nikde vyslovene NIKDE vo Francúzsku nenájdeš taký bordel ako pod oknami panelákov Luníka a v okolitých lesoch, to som len chcel povedať...
a asi ste chlapci nikdy neboli v Londýne alebo New Yorku či Tokyu, proste ak je mesto veľké a plné ľudí tak odpadky sa zbierajú ťažšie a nikto to ani nechce robiť.. ale podľa vás budú všade po svete na vine len "nepraví Francúzi" hejže 😉
Nebudem sa hadat. Francuzsko, Francuzov, atd, poznam lepsie ako vacsina ludi tu Slovensko. Viem, o com hovorim. To, ze sa ti realita nepaci je tvoja vec. Viac uz nemam co povedat.
veď sa nehádame, len diskutujeme ☺️ .. aj ja mám prejdenú skoro polovicu Francúzska, mestá aj dediny, a ako som už povedal: nikde som tam nevidel toľko odpadkov pokope a pohodené v prírode ako v Košiciach v niektorých častiach.. čiže keď sa sťažuješ na špinu u susedov, uprataj si najprv pred vlastným prahom 😉
a reči o tom ako imigranti ničia Francúzsko si nechaj pre niekoho iného, ja nie som volič neonacistov...
Nemusíš vyťahovať najväčší extrém Košíc, my zas nevytahujeme najväčšie geto Paríža! Ale ak máš ružové okuliare a nechceš si ich zosadiť lebo si liberál, ktorý možno aj pri začiatkoch zápasov kľačal dva roky vzad, lebo “black lives mather”, tak ozaj sa nemusíme baviť…
ja som tušil že sa bavím s náckami 😂 načo som vôbec začínal??
dajte si dolu tie hnedé okuliare a pokochajte sa biodiverzitou na chvíľu a hneď bude svet krajší 😉
tominno, ty sa douč angličtinu a hlavne vykašli sa na blížiace voľby ☺️
Ja ti môžem kašlať tvoju angličtinu, predikcia v telefóne robí svoje, ale to ti nemusím vysvetľovať, toľko isto pochopíš! Kto je podľa teba nacek? Asi nevieš čo sú nackovia zač! Ver tomu že na voľby pôjdem, ako na každé doteraz, keď môžu voliť ľudia čo sú roky v zahraničí, tak ja ktorý žijem tu, platím dane tu a vychovával tu svoje deti si voľby pre tvoje zbožné prianie neodopriem!
jediné čo ma zaujíma v súvislosti s Neymarom je to aby Mbappe neprestupil do Realu 😂 čiže nech sa kľudne odfajčí do saudskej diktatúry so zákazom bozkávať ženy ak vďaka tomu si PSG udrží Mbappeho 😉
prvy zapas maju vyhraty kader maju siroky a hrali velmi dobre urcite je pre nich vacsia strata toho brankara ako tohto obrancu ten im vychyta v kazdom zapase 3 ciste goly
on aj jeho jebnuty foter boli vzdy na peniaze ziadne prekvapenie preto chcel aby stale prestupoval lebo za kazdy prestup museli jeho fotrovi platit 50 mega osobne som celkom rad aj tak bol stale zraneny a jeho zivotny styl kde on ma na salame a len tak opusti tim a ide si na oslavy narodeni hrat poker a flamovat taleho tu netreba
Musime setrit a do troch rokov kupit Haalanda. Ak v lete 2024 pojde Mbappe do Realu,budeme mat problemy s nimi na 5 rokov. Dobre nakupy urobili a idu modernym smerom,kde je rozhoujuca fyzicka vybava hraca a rychlost. Nemozeme sa "zaseknut" na tiki-taka,treba do toho implementovat silnu devinu a hrat aj na rychle protiutoky. Neymar je skoda pismena a vobec spomenut ho.
ked to hostovanie v barcelone neni dohodnute dopredu, ako podmienka prestupu tak Al Hilal ho v zivote nepusti na hostovanie ked mu budu platit 100 milionov na sezonu + balik Parizu + bonus za podpis Neymarovi.
niekedy mi pripada, ze novinari, ktori vychadzaju z takymito zarucenymi informaciami nemaju velku doveru v inteligenciu svojich citatelov
o Neymara hraca, ktory isiel za peniazmi do Kataru sme mali zaujem. a Messiho, hraca ktory by tu hral za zlomok, je este kvalitnejsi ako Neymar sme nechali plavat. budeme to v utoku citit rovnako ako posledne dva sezony ked tu nebol.
Hráč absolutně bez nějaké ambice, ještě něco dokázat. Jako jo Brazilec a 31, ale v tomhle věku Messi, Cris, Ibra a jiný váleli jak svině. A on to má prostě v paži a jde se utopit do peněz ke křovákům. Nevím jak moc jsme nemohli splnit jeho požadavky nebo tak, ale čekal bych od takového fotbalisty ještě nějaký comeback v tomhle věku, aby se o něm mluvilo. Asi mu stačí, že se o něm bude mluvit jako o tom co se jde v nejlepších letech zahrabat do ligy která nikoho nezajímá, jen protože tam šejci cinkají penězi. Výmaz spolu s otcem. Ten už má fotbal v piči
Ja by som za stovku šiel do ťavej ligy bez váhania tiež. Vôbec sa mu nedivím. Trošku by ma svedomie škrelo ale peniaze v kešeni by to prebili bezdebatne.
Za tu stovku tam muže jít klidně i za 5 let. Má pořád jen 31 let co že je prd. Ale prostě on a jeho fotr jsou prostě na prachy, takže se není čemu divit. Ale čekal jsem od něj ještě nějakou ambici něco dokázat.
Tak to znamená, že asi přijde Felix, musím ale říct, že poté co jsem viděl včera hrát Lewu, tak se příchodu Felixe nějak neštítím. Možná taky proto, že je u nás Lewa pravděpodobně poslední sezónu. Sice budeme po příchodu Roqueho mít půl roku 7 útočníku + Yamala(jsem zvědav jak to Barca finančně zvládne), ale poté po odchodu Lewy jich bude 6 + Yamal, což by Barca měla finančně zvládat lépe+budou hráči dostávat více minut.
Tak ak ho tréner nechce, ako sa má teda vrátiť? Keď Xavi jeho prestup stále odmietal...
Trochu porozmýšľaj kým niečo napíšeš...
Teraz priviesť Cancela a možno by som skúsil aj Fresneda do rotácie. A mne ešte napadá jedno meno. Čo taký Goretzka ako CDM? V Bayerne po tom, čo prišiel Tuchel, tak prevažne len vysedáva na lavičke.
Zrejme ho PSG nechce pustiť zadarmo a Saudská Arábia odmietla hosťovanie.
Tak mi prosím napíš ako by si to ty vyriešil aby boli všetky strany spokojné?
Neymar môže zato že tento prestup je komplikovaný?
Niektorí tu máte fakt nízke IQ....
Ale Neymar, to je panečku přestup, je to mladý, dravý hráč se super charakterem, který bude hrát za potlesk přeplněných tribun….
A ještě tu čtu o nízkém IQ, tento příběh píše sám život :)
Príchod Neymara na hosťovanie po tom, čo ho odkúpi Al-Hilal. Prosím vás, to bolo od začiatku asi toľko reálne ako hosťovanie Messiho z Miami.
PSG sa ho súrne potrebovalo zbaviť toto prestupové obdobie vzhľadom na finančnú fair play, možno, keby odmietol Saudov a znova by ukázal vedeniu PSG, že prestúpi jedine do Barcelony, tak by tam k tomu rozviazaniu zmluvy možno došlo alebo aspoň k rozumnej prestupovej čiastke. Takže áno, podľa môjho názoru za to kúsok môže. Ale pohode, ja som s tým spokojný, že sem nedôjde. Aspoň viacej času pre mládež a verím, že to prejavia budúce sezóny do LM.
a asi ste chlapci nikdy neboli v Londýne alebo New Yorku či Tokyu, proste ak je mesto veľké a plné ľudí tak odpadky sa zbierajú ťažšie a nikto to ani nechce robiť.. ale podľa vás budú všade po svete na vine len "nepraví Francúzi" hejže 😉
a reči o tom ako imigranti ničia Francúzsko si nechaj pre niekoho iného, ja nie som volič neonacistov...
dajte si dolu tie hnedé okuliare a pokochajte sa biodiverzitou na chvíľu a hneď bude svet krajší 😉
tominno, ty sa douč angličtinu a hlavne vykašli sa na blížiace voľby ☺️
niekedy mi pripada, ze novinari, ktori vychadzaju z takymito zarucenymi informaciami nemaju velku doveru v inteligenciu svojich citatelov