Ferran Torres will be available for tonight's match vs Getafe.
- As per the new regulations approved in 2020, players who received their 5th yellow card in the last match of last season will no longer be suspended for the first match of the new season.
@mundodeportivo
Za mňa je ten útok zatiaľ v pohode. Nechcem odpisovať hráčov na základe výkonov z minulej sezóny, keď v tejto neodohrali ešte ani jeden zápas. V príprave aj Fati či Ferran ktorý mali za sebou slabú sezónu mali dobré momenty a treba dúfať, že sa im bude dariť aj v sezóne. Na krídla Abde, Fati, Ferran a Raphinha + prípadne mladý Yamal. Na hrot Lewa ktorého v zime doplní Roque. Len na PO potrebujeme niekoho.
Tak útok na papíře nemusí nic znamenat, ti hráči se budou snažit a nechají tam duši, to může být pro soupeře i horší než nějaký superjména. S RB souhlasím, doufám, že zbydou nějaké peníze na přestup Fresnedy, protože aby na RB hrál Araujo a Kounde celou sezónu to nejde
Nemám Fresnedu dajak extra nasledovaného, ale z toho čo o ňom viem tak mi pripadá ako defenzívny PO a ja by som preferoval príchod ofenzívneho alebo obojsmerného PO. V zápasoch kde budeme potrebovať aby PO bránil tam môžme šupnúť Ronalda či Koundeho.
leo_messi10 Neymar dúfam že nepríde. A aj keby prišiel, tak by bol viac zranený ako schopný hrať. Jeho príchod by nebol dobrou voľbou ani z hľadiska vzťahov šatni.
- As per the new regulations approved in 2020, players who received their 5th yellow card in the last match of last season will no longer be suspended for the first match of the new season.
@mundodeportivo