Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
stulda Premium
2023-08-14 06:12:31
Lukáši, prosímtě, k čemu je nově na webu že si u každého příspěvku musím kliknout na zobrazit odpovědi? Doteď šlo krásně číst plynule příspěvky za sebou, teď musím pod každým článkem kliknout třeba 20x (!) pokud je tam větší diskuze.
2023-08-14 06:39:23
Výstižné. Řekl bych, že bylo i hodně vidět, jak by se nám hodilo nové RB. Araujo je špičkový hráč, ale na stoperovi.
2023-08-14 07:23:10
vykon nebol dobry. chybala rychlost a myslienka. otazka vsak je, kam kraca la liga. co este dokazu tolerovat a prehliadat rozhodcovia? ak toto bude trend, la ligu nikto sledovat nebude.
pedo Premium
2023-08-14 08:09:05
Odhadujem,že s takouto hrou budeme max. okolo 4. miesta. Je to nepozerateľné, niektorí hráči jednoducho na Barcu nemajú
2023-08-14 08:12:20
Pokračuje sa vo výkonoch z minulého sezóny. Držanie lopty len pre držanie lopty. Žiadna kreativita, pohyb...
2023-08-14 09:26:43
Červená pre Xaviho bola isto za nejakú ostrejšiu urážku smerom k rozhodcovi. Spolu s červenou pre Raphinu úplne zbytočné, proste sa nechali vyprovokovať cielene agresívnymi hráčmi Getafe. Priznám sa, že by som nafasoval červenú asi aj ja, ja by som tam za to poťahovanie dakoho tutovo knokautoval.
Mimochodom, Araujo s tým jeho chytením lopty do rúk mal nafasovať žltú bez debaty. Kix.
2023-08-14 09:49:28
Většinou se na zápasy tolik nedívám, ale včera jsem udělal vyjímku a takovou chybu už jsem dlouho neudělal. Nedalo se na to dívat.
2023-08-14 10:43:43
Strašne slabý výkon od viacerých hráčov, zápas podľa mňa súrne ukázal, že potrebujeme kvalitného ofenzívneho pravého obrancu. Lewa žiaľ nadviazal na druhú polovicu z minulej sezóny, veľká slabota. Gundo a Pedri nooo, čakal som od nich asi kúsok viac. Ale, čo ma zarazilo je, že prečo nehral Ferran? Chalanovi na to, že neodohral celú prípravu v základe, tak mal snáď najlepšie štatistiky. Konečne podľa mňa začínal mať sebavedomie a mohol byť užitočný a predsa tu príležitosť nedostal.

O rozhodcovi sa vyjadrovať asi ani netreba, každý kto pozeral zápas, tak si musel urobiť názor sám.