A ja s pridávam, futbal ide do sraciek, v PL minulý rok zápas trval v priemere 54 min, včera náš cca 55 min...a nadstavi sa 15 min, odohrá sa 5, zbytočnosť...dajte 2x30 min a bude pokoj, stále stopnuty čas pri váľani po zemi, pri striedaniach, VARe, oslavách a vybavené
je to choroba futbalu..dat to 2x35 minut cisteho casu...zaviest dalsie novinky, ako vylucenia na urcity cas (5 minut) za skutky ako simulovanie, nadavanie, zdrziavanie (tak ako v hadzanej, ak sa zapiska, tak ziaden hrac sa lopty ani nedotke)
som rad, ze som vcera chlastal a nevidel to, lebo malo veci ma vie vytocit viac, nez zdrziavanie casu, ake pravdepodobne predvadzalo Getafe. vyskocil by som z koze. naozaj by sa proti tomu malo nieco robit.
fakt som. ved v clanku sa pise, ze sa nehralo 60 minut. tak 60 minut pozerat na to, ako niekto zdrziava ... este nikdy som nevypol zapas barcy pred koncom, ale tu by som asi mal na male
uz dlho hovorim, ze ci pri autoch, alebo pri vykopoch brankarov maju mat striktne par sekund a pri zdrziavani nekompromisna zlta, a proste by to hraci prestali robit, lebo by sa im neoplatilo pre tie dva sekundy navyse hrat so zltou, ked niekto lezi na travniku po faule dlho mimo ihriska, a ked zdrziavaju, tak nastavit tolko kolko sa zdrziavalo. vratane nadstaveneho casu, v ktorom sa to akokeby prehliada. a dalsie kroky aby sa toto nedialo, lebo v PL som podobne nevidel
Bez zavedenia čistého času to bude stále to isté, zápasy budú trvať 2 hodiny, v telke 15 minút neuvidíš, lebo sa to bude prekrývať, viď včera, reklamy miesto futbalu. A k tomu futbal-hnoj.
Vid odkopy brankara, odkopy lopty po zapiskani, simulovanie kde ten Djerba ci ako sa vola po Gundovom spracovani lopty sa valal akoby mu zlomil nos.
Bud rad, ze si to nevidel
uz dlho hovorim, ze ci pri autoch, alebo pri vykopoch brankarov maju mat striktne par sekund a pri zdrziavani nekompromisna zlta, a proste by to hraci prestali robit, lebo by sa im neoplatilo pre tie dva sekundy navyse hrat so zltou, ked niekto lezi na travniku po faule dlho mimo ihriska, a ked zdrziavaju, tak nastavit tolko kolko sa zdrziavalo. vratane nadstaveneho casu, v ktorom sa to akokeby prehliada. a dalsie kroky aby sa toto nedialo, lebo v PL som podobne nevidel