Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-15 07:15:03
No, evidentne nieco smrdi v tomto tureckom pasaliku...
2023-08-15 07:17:37
Vsetko ma svoje pre a proti. Bez Varu bola hra celkovo vzrusujucejsia, no nie vzdy ferova, kedze ludske oko nie je presne a jeden clovek (rozhodca) sa moze pomylit alebo byt zaujaty. Bez Varu by Argentina bola vyhrala aj prvy zapas na MS, napriklad. Na druhej strane je system Var celkovo ferovejsi a presnejsi, ale aj frustrujuci pokial ide o par centimetrov alebo rozhodca odmietne prehodnotit povodne rozhodnutie. Idealne pre mna? Ponechat Var, pouzivat ho tak casto, ako je potrebne, a ked uz raz zasiahne, nenechat konecne rozhodnutie len v rukach hlavneho rozhodcu.
2023-08-15 07:27:34
Áno, áno a ešte raz áno.. Nebolo to spravodlivé rozhodovanie, ale.. Mame hráčov zarábajúcich xkrat viac ako majú hráči Getafe, mame xkrat vyšší rozpočet ako super.. Mame im dat 4 kúsky a aj keby následne rozhodca proti nám zapísal 2vymyslene penalty, vyhráme.. Pozerajme sa na seba, s inými ťažko niečo spravíme.
2023-08-15 07:33:27
nejak si ted nevybavuju jestli byl nekdy nejaky rozhodci ve spanelsku potrestany....nejde ani tak o posledni zapas ale podobne spatny vykony jsou ve spanelsku desitky let a jediny co se zavedlo je ochrana rozhodcich pred kritikou
2023-08-15 09:03:54
Pri kvalite španielskych rozhodcov by sa mal využívať pomaly pri každom tvrdšom faule alebo len náznaku ruky apod. ...
2023-08-15 09:35:27
Celá španielska liga aktuálne vyzerá ako veľký cirkus. Neustále simulácie, válanie sa, 10 hráčov každých 5 minút okolo rozhodcu...neskutočný grc. Potom si človek zapne Brentford proti Tottenhamu a vidí parádny futbal...zapne si Chelsea a Liverpool...a keď Mac Allister naznačí, že súper má dostať žltú za faul, tak dostal žltú sám.

Akože nadáva sa, že v PL majú tímy veľa peňazí a dobré podmienky na rozvoj, ale ani sa nečudujem ak si môžu vypýtať napr. za TV práva viac. To chcú ľudia vidieť a nie to, čo sa deje v Španielsku. Hoci nehovorím, sú aj normálne zápasy, ale to čo bolo cez víkend proti Getafe bol extrém...a nie je to rarita.
2023-08-15 10:43:36
Když jsem viděl to, co rozhodčí proti Getafe neodpískal a neviděl, tak by se měl VAR opravdu více používat!
snapshot Premium
2023-08-15 12:25:10
Ja chapem, z e VAR zdrziava, ze rozhodca musi odbiehat k televizoru.

Do prdele to im nevedia dat taky telefon na ruku aby si to mohol pozriet hned na mieste? Ked ja viem pozerat futbal na mobile, tak na co tam ma odbiehat?

Za druhe, VAR chcu obmedzit, lebo minulu sezonu pomohl Barcelone k titul a to tym, ze zariadil fer hru. Je to logicke, ze Real protestuje