Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No za Dembeleho náhrada nepríde a Raphinha tiež nie je v najlepšej forme. Takže kľudne ho podľa mňa môže využívať často, aspoň sa pri dostatočnom hracom čase ukáže, či vie hrať kvalitne pravidelne.
Ano ano ten chlapec ma uzasny potencial
Z kratkodobeho hladiska by sme potrebovali nahradu za Demba, ale pre buducnost je lepsie ked nikoho neprivedieme, a odohrame to na RW s dvojicou Raphinha + Yamal.
Stačí nám přivést jednoho útočníka, teď asi nejpravděpodobnější je Felix nebo počkat na Roqueho.
Ten chalan má fantastické videnie hry, to je asi jeho najväčšia devíza. Aj v zápase proti Getafe vykúzlil po chvíli na ihrisku krásnu prihrávku na Fatiho. Lamine Yamal bude jasnou oporou na krídle, o tom snáď nik nepochybuje.
OT. Admini, nemohli by ste sa ako prejav dobrej vôle a proklientskej orientácie trochu zamyslieť a vrátiť diskusiu do pôvodného formátu? Lebo toto je mierne povedané ťažký omyl. Naozaj sa mi nechce klikať na nejaké vstupy do diskusie a zobraziť odpovede. Veď už v tej diskusii som. Načo to ešte potrebujem dvakrát potvrdzovať. A po návrate do článku celý proces opäť opakovať?
Yamal je zatial nevybruseny diamant, verim, ze sa casom obrusi a bude velky prinos pre tim 😁👍