promin ale na to jsou vzdy potreba dva....muzes mit top tvurce ale bey pohybu intuice a schopnosti uvolnit se ta sance nebude.....taky muzes napsat ze do dobre pozice nahral Yamalovi a ten nezpracoval.....oba to ozivili ikdyz to nedopadlo
Tak tohle by byl fail jako blazen… ten Xavi vystve kazdyho kdo za neco stoji a ma budoucnost… Hlavne ze se tenhle pseudotrener zastaval a protezoval toho flinka a fra.ka Dembeleho…nastesti uz je pryc…
A hlavně ta cena co stal fati a co Dembelle jak dlouho a v jakom věku je tu fati a kolik dembellemu jak dlouho se tu trpěl Dembelle a co předváděl...a Xavi dobře mohl vědět jakej je diť byl hroznej
Fakt nechápem prečo tak veľmi tlačia na jeho odchod. Je to odchovanec, aj keď posledné 2 sezóny boli v jeho podaní slabé, ale je to ešte stále mladý hráč, ktorý má v podstate celú karieru pred sebou. Treba ho povzbudiť a dôverovať mu, ten potenciál v sebe má obrovský. Myslím, že sa Ansu časom vráti do svojej starej formy.
Tak důvod k prodeji je jednoduchý, je odchovanec takže celá přestupní částka jde klubu. Není to jako u jiných, že amortizace nebo platby klubům, které hráče vychovaly
Áno po finančnej stránke, by to klubu síce pomohlo, ale iný zmysel v tom nevidím. Na ľavé krídlo máme len Abdeho, Torres je na tej strane nepoužiteľný a Fati sa pomaly vracia do formy. A myslím si, že ak by predali Fatiho, tak náhradu za neho nezoženú.
Leao je super hráč, privítala by som ho v našom tíme, ale pochybujem, že príde. Prestupová čiastka by bola veľmi vysoká. Ale už len tá predstava, že na ľavo by sa striedali Leao a Fati by bola úžasná.
Xavi to niekedy preháňa pred koncom prestupového obdobia chce pustiť preč Fatiho a nepríde nikto to už dobré vie každý ako postupuje barca pri kúpe niekoho poriadneno
Ja tiež veľmi nie som za odchod Fatiho, to skôr za odchod Torresa, ale ak sa dohodneme s kvalitným mužstvom s PL alebo LL na hosťovaní, tak si myslím, že by mu to pomohlo rozbehnúť sa. Ale s predajom absolútne nesúhlasím.
Doufám že z toho nic nebude. Jinak to bude veliká chyba. Od tý doby co za nás začal hrát jsme věděli že je to obrovskej talent a dělali všechno možný aby se po těch zraněních dostal zpátky. Upřímně kdyby odešel vůbec bych se mu nedivil a strašně by mě to mrzelo. Hráč kterýho jsme vychovali a hráč kterej Barcu miluje a chtěl by za ní hrát a my se k němu otáčíme zády. Navíc když už to vypadá že by se do toho mohl dostat.
Já to nechápu.. To jste všichni tak slepí?? Borec od návratu po zranění totálně marnej, zápasy poslední dobou odchodil a že se mu povedlo pár zápasů v přípravě? 🤣🤣🤣 to jako vážně?? Talent má dneska každej druhej a takových tady už bylo a bude.. Klub se zbaví tíhy v podobě platu + by se z něho mohla vytřískat slušnější částka, ale pochybuju.. Jo, rozehrát se může, takže by to mohli jistit nějakou zpětnou koupí, ovšem momentálně na to nemá, tak proč zatěžovat klub.. A jo, těch, co klub zatěžujou, je tam víc, ovšem Fati skrz plat a tu formu je za mě číslo 1.. Nebo ho tam můžou držet bez formy 310 let jak toho bubáka Dembeleho..
Treba ho tu 6 rokov držať ako Dembélého. Vyšli mu 2 zápasy v príprave do unavej obrany a už musí ostať... talent má, ale prístup bol katastrofálny a to dostával dosť šancí.
No veď práve Dembelemu sa dalo 6 rokov a nič a Fati nevie dostať jednu sezónu? Má 20 rokov, to je nič. Stavím sa o čokoľvek, že Fati bude mať lepšiu sezónu ako ten Felix. Fati je nám o dosť platnejší hráč.
Zdravotné problémy sú jedna vec, prístup ku hre druhá. On celé zápasy odchodil prakticky, čo hral, hral bez záujmu a to trvalo celý rok. Dembélé možno veľa inteligencie nedostal do vienka, ale aspoň makal a ak sa mu zadarilo, vedel byť nebezpečný. Ja už som to tu párkrát písal. Fati mal ísť minulú sezónu hosťovať do nejakého kľudne aj posledného klubu LaLigy, či do 2. ligy, aby sa zabehol a nadobudol sebavedomie. Talent má, mohol ho tam ukázať.
Xaviho mám rád ale toto jestli je pravda tak bude neskutečný průser, stejně jako ta zasrana taktika na milión přihrávek a 0 sanci , přijde mi strašně tvrdohlavý 🤦🤦🤦
Osobne by som mu ešte šancu dal, on proste dokáže aj s malo minútami mat slušne štatistiky, dobrý výber miesta v 16ke...pokiaľ sa naozaj neosvedci za tu sezónu tak budúci rok ĥo predáme za toľko isto ako by sme ho predali teraz, tam si myslím ze nemáme čo stratiť
Nerozumiem tomu... V príprave Fati a Ferran patrili k najlepším útočníkom (aj Yamal) miesto toho aby dostali šancu v základe proti Getafe, kde mohli prejaviť konečne svoju psychickú pohodu po skvelej príprave aj do výkonov v La Lige, tak jeden sedel celý zápas a druhý došiel tuším v polovici druhého polčasu.. Taktiež sme hrali v rozostavení, ktoré proti Tottenhamu absolútne nefungovalo... Viem, že nie som tréner a myšlienkovo vo futbale som ďaleko vzdialený od Xaviho, ale niekedy jeho rozhodnutia nechápem...
A taktiež dúfam, že keď dojde k predaju Fatiho, tak to nebude za pár drobných ako Barca zvykne predávať.
Jednoduchý( i když bych radši aby odešel Ferran protože u něj mám pocit že je tu totálně zbytečný a hlavou je ještě labil). Tak na fatiho částce prostě neproděláme. + Se zbavíme toho obřího platu co má. A co si budeme poslední 2 sezony to bylo šílený. Nehledě že tu poslední když nebyl zraněný na to i pěkně sral. Příprava nepříprava, ta nic neříká. I Puig měl jednu přípravu před odchodem skvělou, dalo by se říct, a co?. Prostě ta kombinace větších peněz + zbavení se toho platu je pro Laportu moc lákavá. A Xavi o něj asi taky moc nestojí. A nedivím se vzhledem k tomu co předváděl.
Vravím to xy krát. Odísť by mal ak už Abde. Fati by mal ostať. Zbaviť sa Fatiho len aby prišiel na rok henten falošný Felix, kdeže! Tých správ že sa Fati rozhodol odísť už bolo, takže verím, že je to fake. Fati drž sa, budeš mať dobrú sezónu.
Prečo by mal Abde odísť ? Veď nedostal ani poriadnu šancu v A-čku. Dajme mu trochu času ukázať čo dokáže. Dembeleho sme tu držali 6 rokov úplne zbytočne a platili mu obrovské prachy. Fati teraz začína piatu sezónu v A-čku a zatiaľ ukázal asi toľko ako Dembele a naše múdre vedenie mu tiež dalo obrovskú mzdu.
Nemusí odísť nikto, ale ak už Abde. Šancu mal už v Osasune. Dobrý je v driblingu, ale to je k ničomu pokiaľ nevie byť produktívny. Potrebujeme góly a asistencie.
Já jsem klidně teda pro je to Xaviho projekt nelíbí se mi že tu vyzdvihoval a chtěl dembelleho..je to jeho projekt a když mu to nevyjde dobře jde to na jeho hlavu ať si to postaví jak myslí pak uvidíme i když se mi to nelíbí
Zase neverte všetkému, čo sa píše. Niektorý to už beriete, ako hotovú vec . Nezabúdajte, že Xavi tu hral v zlatej ére a je zvyknutý na iné štandardy, než predvádza dnešná Barca. Takže aj jeho kritéria na hráčov budú asi náročnejšie, než je momentálna kvalita hráčov.
Ti novinari napisou fakt kazdou sracku vo si vymysli. Ten kluk nikam nepujde a tady mistnich 50 myslitelu hned jak je kdo kokot :-) , kvuli takovym dementum to ti fuckup nobinari pisou , aby dementi meli co odsuzovat.........idiotska doba.....
Tak toto je ozaj na smiech....chceme predať hráča,ktorému sme dali 10-nu,výkupku 1 miliardu.....a dostaneme 50-60 mil.....neverím a potom za z nás smejú takí šašovia ako Bordalas.
A taktiež dúfam, že keď dojde k predaju Fatiho, tak to nebude za pár drobných ako Barca zvykne predávať.