Chcel by som vidieť 2 krídla preto, že v zápase s Tottenhamom a Getafe 4 členná záloha absolútne nefungovala. A hrať zas na 1 krídlo a Lewu na hrote proti Cadizu, ktoré ako tipujem bude brániť v 16tke so všetkými hráčmi, tak to bude radosť pozerať. Už teraz ľutujem Lewu.
Proti betonu budete rovnako plakat pri akejkolvek formacii, ad 2 pripravak ma nulovu vypovednu hodnotu a po tretie, bez debaty najsilnejsiu zostavu vieme vyskladat so 4mi zaloznikmi.
Lewandovski nie je typ hrotového útočníka na štýl Benzemu, ktorý si zbiehaval po lopty aj do stredu ihriska, taktiež nepatrí k najlepším v kombinácii. On proste potrebuje dostávať centre, tým, že zabijeme vlastne 1 stranu, tak prichádza o určitý počet centrov. A tým mu sťažujeme hru, pretože ak to dopadne zas tak, že prvých 20minút bude vypojený z hry, bude tam obkopávaný, tak zas sa mu znechutí celý zápas a tým pádom budeme vlastne hrať aj bez hroťáka... Len môj názor..
Možno keby už máme v teame Cancela, tak ešte pochopím tú 4 - člennú zálohu, pretože ten dokáže vyplniť priestor na krídle...
Lewa tak hral aj prvy polrok v Barcelone a vsetko mu to fungovalo, okrem toho v kazdom rozhovore hovori to iste, - chce sa zapajat a nie cakat v 16tke s par dotykmi za zapas. Lewa nema formu a moze si za to len sam, alebo ho mozno dobieha vek.
Neplati, ze viac utocnikov = lepsia ofenziva + ani jedno nase kridlo aktualne nie je svetové.
Trenuju rondo zamerane na hru proti 5tim obrancom v ofenzive 325 s nasim rozostavenim. S rozostavenim nie je ziaden problem, len je naivne cakat krasny futbal ked súper betonuje.
Práve príprava veľmi dobre vyšla ako Fatimu, tak aj Ferranovi. Tak, prečo to s nimi neskúsiť? Podľa mňa teraz sú určite v najväčšej psychickej pohode za posledný rok, či dva. Či ich chceme radšej nechávať na lavičke nech zas stratia tempo, posielať ich na pár minút na konci zápasu? Vzhľadom na to, že za pár minút je ťažké niečo vymyslieť, tak nebudú ani góly, či asistencie a v zapätí dôjde kritika fanúšikov a obaja budú zas v prdeli.
Po skončení předchozího nevydařenýho zápasu jsem se těšil už neuvidím tu sr....čku se 4 záložníky. Ale díky zraněním a červený pro Raphinhu budeme tak hrát třeba ještě několik zápasů :-/ :-/
ROBERTO - KOUNDÉ - CHRISTENSEN - BALDÉ
(jestliže Inigo ještě není OK (debut proti soupeři typu Cádizu by se mu jinak docela hodil), tak momentálně není o čem - mluvilo by za vše, kdyby se ani při dnešní konstelaci na hřiště nedostal 1. kapitán :-) )
FDJ/ORIOL - GŰNDO - PEDRI
(spíš FDJ, ale za mě ne oba, protože pokud má být záloha 3-členná, chtěl bych 2:1 ve prospěch tvořivých hráčů, ne naopak)
YAMAL - LEWA - FERRAN/ANSU
(spíš Ferran, zasloužil by si to teď o procento víc; i když je to risk a většina asi nebude souhlasit, nebál bych se proti Cádizu zkusit Yamala od začátku, pokud to bude zákeřný zápas jako před týdnem, nebo to neunese z nějakého jiného důvodu, může v poločase střídat, já ale v jeho kreativitu, nečekané řešení a finální přihrávku věřím, a pokud ho Xavi nakoučuje tak, že to na něm celé nevisí a může překvapit víceméně jen pozitivně, neublíží to v 16 letech ani jemu, ani hře/zápasu/výsledku)
To, že Roberto dostal základ na místo Erica chápu, je to kapitán, ale nechápu, proč bychom měli hrát zase se 4 záložníky, obranu bych nechal, do zálohy bych dal Gaviho, Orriola, Gunda(aby si Pedri s FDJ odpočinuli), do útoku: Fati-Ferran-Yamal
Možno keby už máme v teame Cancela, tak ešte pochopím tú 4 - člennú zálohu, pretože ten dokáže vyplniť priestor na krídle...
Trenuju rondo zamerane na hru proti 5tim obrancom v ofenzive 325 s nasim rozostavenim. S rozostavenim nie je ziaden problem, len je naivne cakat krasny futbal ked súper betonuje.
ROBERTO - KOUNDÉ - CHRISTENSEN - BALDÉ
(jestliže Inigo ještě není OK (debut proti soupeři typu Cádizu by se mu jinak docela hodil), tak momentálně není o čem - mluvilo by za vše, kdyby se ani při dnešní konstelaci na hřiště nedostal 1. kapitán :-) )
FDJ/ORIOL - GŰNDO - PEDRI
(spíš FDJ, ale za mě ne oba, protože pokud má být záloha 3-členná, chtěl bych 2:1 ve prospěch tvořivých hráčů, ne naopak)
YAMAL - LEWA - FERRAN/ANSU
(spíš Ferran, zasloužil by si to teď o procento víc; i když je to risk a většina asi nebude souhlasit, nebál bych se proti Cádizu zkusit Yamala od začátku, pokud to bude zákeřný zápas jako před týdnem, nebo to neunese z nějakého jiného důvodu, může v poločase střídat, já ale v jeho kreativitu, nečekané řešení a finální přihrávku věřím, a pokud ho Xavi nakoučuje tak, že to na něm celé nevisí a může překvapit víceméně jen pozitivně, neublíží to v 16 letech ani jemu, ani hře/zápasu/výsledku)
MATS - Balde, Christensen, Frenkie, Kounde - Pedri, Gundo, Gavi - Fati, Lewa, Ferran