Full name Lamine Yamal Nasraoui Ebana
Date of birth 13 July 2007 (age 16)
Place of birth Esplugues de Llobregat, Spain
Born in Mataró, Spain to a Moroccan father and an Equatorial Guinean mother,[1][2] Yamal spent most of his youth in Barcelona.
FDJ určitě jeden z nejlepších. Kdo mě ještě potěšil byl Koude. Nebýt příchodu Cansela, tak právě on by se mě líbil z našich hráčů na RB nejvíc. Další, který se mě líbí už pár zápasu , tak je Romeu. Hráč za hodně málo peněz opravu hodně muziky, pro zatím. Snad mu to vydrží, ale hodně překvapil.
Mne sa tam FdJ pozdaval. Kedze super bol viac stiahnuty. Co je standard uz. Tym padom velmi lahko sme menili zo 4 stoperov na 3.
Fungovalo to, robil prieniky, utocil, rozohraval akcie a hlavne stihal sa aj vracat dozadu. Dokonca swpolupraca s rychlym Baldem mu isla velmi dobre. Pekne sa doplnali.
Full name Lamine Yamal Nasraoui Ebana
Date of birth 13 July 2007 (age 16)
Place of birth Esplugues de Llobregat, Spain
Born in Mataró, Spain to a Moroccan father and an Equatorial Guinean mother,[1][2] Yamal spent most of his youth in Barcelona.
Ferean mal hrat aspon 30min.
Lewa potreboval ist dole, lebo cim viac chce tym viac to nejde
Inak sme v háji.
Fungovalo to, robil prieniky, utocil, rozohraval akcie a hlavne stihal sa aj vracat dozadu. Dokonca swpolupraca s rychlym Baldem mu isla velmi dobre. Pekne sa doplnali.