xdiko a čo má Perez s Roquem, nechapem ? Určite nemajú iné starosti len organizovať kto bude v repre Brazílie dupľom keď nejde o ich hráča .
Neviem tiež čo má s tým Barca koho povolá Repre tréner ,veď to je jeho vec,tréner zodpoveda za zostavu .
Súvislosti Puding, súvislosti. Nepozeraj iba na samotný fakt, že ho nepovolali, ale aj na dôsledky, koho to poškodí, ... A Barca ako jeho budúci zamestnávateľ, musí predsa dbať o rozvoj hráča, aby potom u nás netrávil ďalších x rokov naberaním skúseností, keď sa s ním počíta do základu Ačka.
xdiko- aha takze podľa tvojho názoru skúsime opačne.Teraz tréner Brazílie,Francúzka ,Španielska má tlačiť na Xaviho či klub za určitého hráča ich národnosti a tlačiť na ten klub nech hra v základe skrz rozvoja pre danú krajinu? Mas pohľad trosku jednostranne. Tréner si robí svoju zostavu a postaví toho kto sa mu hodi do systému alebo kto sa mu zdá lepší/skúsenejší .
K Perezovi - určite by sa obťažoval s riešením Roqueho niekde v Brazílii nech ho nepovolenú ale to že v Repre Španielska má iba zopár hráčov by “nevybavil” ako ty hovoríš alebo veľkú kauzu keď Benzema získal zlatu loptu a nebol v Repre by tiež nevyriešil? Či má sa Real sťažovať prečo nepovolali do Repre dlhu dobu Camavingu keď už v Reale naskakoval a hral super?Proste rozhodnutie trénera,netreba všade vytvárať nátlak.Trosku Sci-fi vidiet za všetkým Pereza.Ak by sa mal zaoberať kazdym vychádzajúcim talentom súperov asi by sa zblaznil.
Aj jaj, ja som to nahodil ako sarkazmus, ty si to zobral vážne, tak som trochu popustil fantáziu konšpirácie a teba to vytočilo do vývrtky... Neber sa tak vážne, nikto ťa tak neberie 😂
Ako si došiel na to že má to vytočilo?Prave naopak píšem s úsmevom 🙂 Ak ti niekto dá argument či zapojí sa do diskusie ,rozpise to,nemusí ho to automaticky vytáčať . A či ti hovoríš ako sarkazmus už ja neviem ,lebo je dosť ľudí čo si mysli že Perez je vlastne “Iluminát” a ovláda svet 😁🤷🏻♂️
Na druhú stranu, Perez má dlhé prsty a rovnako, ako v prípade PSG, hráčov Realu obchádzajú tresty a vždy sa pekne upracú pod koberček, to nerobí nikto samovoľne, ale sú to rozhodnutia pod nátlakom. Nevieme, kto na koho má akú páku, ale čisté to nebude. Na Peréza už padlo nejedno obvinenie, že robí nátlak na rozhodcov, funkcionárov...
xdiko- hráčov obchádzajú tresty a vieš aj niečo konkretne okrem Valverdeho na ktorého určite narážaš a netrebali v tom ani prsty keďže sme to tu preberali už a Baena klamal čo dokázal záznam z kamery (tým pádom kríva a neplatná vypoved) .Na to dlhe tresty netreba .Na druhu stranu čo by z toho mal Valverde?Sport postih nemohol mat keďže to bolo mimo štadióna ,dostal by tak max podmienku a hral by ďalej 🤷🏻♂️ vieš další ?
Na druhu stranu myslis si že Barto,Laporta sú vo všetkom čisto? To nesranduj ,každý človek čo má vplyv a známosti ťahá za svoje nitky a to neni len vo svete športu .To že niekto má väčšiu a niekto menšiu páku je už vec iná .
Ak by bol Perez ten “iluminát “ čo ovláda aj vesmír tak by dávno bola už aj Super Liga a kopu iného .
Benzema - vydieranie, Modrič - krivá výpoveď a finančné podvody, Vinicius, z ktorého ešte urobili svätého,.... a to nehovorím o špinavostiach na ihrisku a známe značky, ako Pepe, Casemiro, Ramos, ....
xdiko to si robíš srandu? Ak si pozrieš hráčov FCB tak kopu z nich a aj Messi ,ich riešili za dane a museli ich doplatiť ,dokonca myslím aj Pep G atd atd. To že Modric bol niekedy odsúdený za financ podvody o tom neviem ani ,mas link na dôvere zdroje? Hovorim o uznaní vinným nie o špekuláciách .
Vinicius a svätého? Zdá sa ti normal čo robí štadión?zda sa ti že tam nebol Rasizmus? Skús si pozrieť záznam .Neviem prečo má byt vínny a čo to s tým má?
Pepe,Casemiro,Ramos - zákerne nehral ani jeden ,Pepe mal jeden skrat to mozme povedat ,to že hra niekto tvrdšie telom neznamená že hra zákerne ,to by si musel povedat aj na Puyola že hral zákerne a kopu iných. Skôr by som povedal a uznalo tu veľa fans Barci že práve Gavi sa nevie chovať a nie raz to zaváňalo CK a to neni z mojich ust ale z ust fans Barci . O to horšie že to robí chlapec čo má 1,2m a ledva môže ešte sediet v aute v predu. Ak by si to dovoľoval Pique,Araujo atd ok ale chalan rýpe a má meter dvadsať a 18r.
Mas svoj názor neberiem ti ho,ale zdá sa mi jednostranný takze nadarmo to rozoberat 😉
Neviem tiež čo má s tým Barca koho povolá Repre tréner ,veď to je jeho vec,tréner zodpoveda za zostavu .
K Perezovi - určite by sa obťažoval s riešením Roqueho niekde v Brazílii nech ho nepovolenú ale to že v Repre Španielska má iba zopár hráčov by “nevybavil” ako ty hovoríš alebo veľkú kauzu keď Benzema získal zlatu loptu a nebol v Repre by tiež nevyriešil? Či má sa Real sťažovať prečo nepovolali do Repre dlhu dobu Camavingu keď už v Reale naskakoval a hral super?Proste rozhodnutie trénera,netreba všade vytvárať nátlak.Trosku Sci-fi vidiet za všetkým Pereza.Ak by sa mal zaoberať kazdym vychádzajúcim talentom súperov asi by sa zblaznil.
Na druhu stranu myslis si že Barto,Laporta sú vo všetkom čisto? To nesranduj ,každý človek čo má vplyv a známosti ťahá za svoje nitky a to neni len vo svete športu .To že niekto má väčšiu a niekto menšiu páku je už vec iná .
Ak by bol Perez ten “iluminát “ čo ovláda aj vesmír tak by dávno bola už aj Super Liga a kopu iného .
Vinicius a svätého? Zdá sa ti normal čo robí štadión?zda sa ti že tam nebol Rasizmus? Skús si pozrieť záznam .Neviem prečo má byt vínny a čo to s tým má?
Pepe,Casemiro,Ramos - zákerne nehral ani jeden ,Pepe mal jeden skrat to mozme povedat ,to že hra niekto tvrdšie telom neznamená že hra zákerne ,to by si musel povedat aj na Puyola že hral zákerne a kopu iných. Skôr by som povedal a uznalo tu veľa fans Barci že práve Gavi sa nevie chovať a nie raz to zaváňalo CK a to neni z mojich ust ale z ust fans Barci . O to horšie že to robí chlapec čo má 1,2m a ledva môže ešte sediet v aute v predu. Ak by si to dovoľoval Pique,Araujo atd ok ale chalan rýpe a má meter dvadsať a 18r.
Mas svoj názor neberiem ti ho,ale zdá sa mi jednostranný takze nadarmo to rozoberat 😉