Ďalší z radu futbalistov, u ktorého je futbal až po peniazoch. Ani štipka sebareflexie. Za toto by mal Barto niesť trestnú zodpovednosť, pretože v tomto prípade sa už jednalo celkom jasne o poškodenie záujmov klubu a hlavne o poškodenie ďalšieho vedenia.
Peniaze boli na prvom mieste, keď za ním došli, že má si dočasne znížiť plat a neskôr mu to budú kompenzovať? Aj vtedy nemal špetku sebareflexie? A keď mu má klub konečne vyplatiť peniaze, čo mu dlhuje, tak ho chce kopnúť do zadku...
Piqué sa vzdal miliónov, Alba, Umtti, Koeman s ktorým si tu Laporta a celé vedenie klubu vytrelo riť sa vzdal miliónov reálne si znížil plat, žiadne odloženie... Ale hej, Lenglet je tá sviňa.
V prvom rade, nie klub mu dal takú zmluvu, nie klub mu ju predĺžil, urobil to Barto, ktorý v podstate povyhadzoval z klubu celé vedenie a o všetkom rozhodoval sám, či už sa na to zabudlo? Takže Janko a ostatný zaslepenci, trochu zapojte mozog. A ak by mi v práci povedali, že so mnou nepočítajú, určite by som si hľadal inú robotu a ak by som sa niekam chcel dostať, kde by bol problém moje platové požiadavky, tak by som sa snažil dohodnúť a spravil nejaký kompromis, nie tvrdohlavo stáť za svojim, lebo raz mi to niekde vyšlo.
Urobil to Barto v mene klubu, rovnako to robi teraz Laporta. Nie, nevyhodil cele vedenie, nerozhodoval sam, ale bol ten zodpovedny. V tej situacii sme nemali na vyplaty, riesilo sa to predlzovanim zmluv a rozlozenim na dlhsie obdobie. Tlacilo sa na hracov aby na to pristupili, aj verejnost na to tlacila. Teraz ked sa im tie peniaze maju vyplatit tak je opat zle.
Xdiko: klub má prezidenta a má zároveň aj neviem koľko vedúcich pracovníkov, ktorý majú fungovať aj ako kontrola. Určite tam je aj ekonomický riaditeľ napríklad. Prezident nie je všemocný. Vždy na vyššie výdaje treba aj schválenie od iných na to určených pracovníkov. To je jedna vec. Druhá vec, socios dostávajú kompletnú finančnú správu. Ak by teda čítali tie správy, tak by vedeli v akom prúsere je klub. Navyše hádaj kto schvaľuje rozpočet? Socios. Aby ho mohli schváliť, tak musia dostať finančnú správu. Koľko socios sa ozvalo, že prúser?
Tak vy máte páni v hlave dobrú tmu. Barto koncentroval svoju moc a ku koncu svojho volebného obdobia už rozhodoval o všetkom sám. Každý, kto mal iný názor, letel z klubu, aj tu sa o tom veľa písalo. A rozpočet, ktorý socios odhlasovali nebol dodržaný, preto sa aj toľko krát odložila renovácia CampNou a pritom sa na ňu minulo množstvo peňazí. A predĺžiť hráčovi zmluvu o 4-5 rokov týždeň pred koncom funkčného obdobia s tým, že ten hráč mal ešte platnú zmluvu, tak to nie je nič iné, iba vytvorenie problému pre budúce vedenie, aby sa nemohli zaoberať toľko správaním toho predošlého.
Jano, s tebou už nebudem diskutovať, pretože cez tvoju riť sa do tvojej hlavy asi nedostávajú myšlienky. Dokola opakuješ to isté bez ohľadu na použité argumenty. A je úplne jedno o čom je téma.
xdiko: ešte raz zopakujem. Barcelona je korporát, ktorý má XY kontrolných mechanizmov, cez ktoré to musí prejsť. Socios, čo majú právo hlasovať dostávajú finančné správy, majú právo nahliadnuť do účtovníctva. Bartomeu nebol neobmedzený vládca, boli tam desiatky ľudí priamo v klube na kontrolu, tisíce socios neignorujem. Ak máš nejaký dôkaz, že Bartomeu, si robil, čo chcel, prosím, poslať dôkaz španielskej polícii či prokuratúre, nech teda ide do basy.
xdiko krasna diskusia a urazky. Ked niekto nesuhlasi s tvojim jednoduchym videnim sveta o neobmedzenom vladcovi a vinnikovi ktoreho si potreboval oznacit a pomenovat tak sa nedostavaju myslienky :) Nech sa paci, nie je nic jednoduchsie. posli nam schemu vedenia ked tam bol Barto, dokaz ze tam nik neostal iba on. Este aj kavu si chudak musel sam varit :) Este aj zmluvu do pocitaca nahadzoval sam, dokonca aj sam na postu zasiel lebo tam uz nik nebol :)
https://www.forcabarca.sk/... len jeden z mnohých článkov a rozhodne nie prvé odstúpenie ľudí z vedenia pod Bartom. Toto už bol vrchol, keď aj ním dosadení ľudia odstúpili, stačí sledovať, čo sa deje a nemusíš tu potom písať blbosti stockey.
Board of directors tvori asi 18 ludi, pod nimi su dalsi ktori sefuju jednotlivym sekciam, pod nimi dalsi a dalsi. Celkovo ma klub cez 5000 zamestnancov. Plus ma Barcelona kontolne mechanizmy, prezident nemoze schvalit co si zmysli.
To je veľmi naivná predstava. Hlavne ak prezident prevzal všetky kompetencie na seba, o čom sa aj tu neraz písalo. A keďže kontrolné mechanizmy tak super fungovali, preto došlo ku skartácii dokumentov pred odovzdaním vedenia a preto je Barto teraz vyšetrovaný katalánskou políciou a postupne sa dozvedáme, ako používal klubové peniaze na súkromné účely, alebo podvody tipu, Barca kúpi z Číny Pavlinha za 40 mega a Čína prihrajete mojej firme zákazky za nekonečno peňazí....
To je takový hamižný d***l. Chce hrát pořád na top úrovni, ale chce pobírat extrémní plat, který absolutně neodpovídá jeho kvalitě! Ať si vybere buď to nebo to.
Nevíte, proč s ním neukončíme smlouvu? Nešla by výměna Lenglet za Lo Celsa + malý doplatek??
Piqué sa vzdal miliónov, Alba, Umtti, Koeman s ktorým si tu Laporta a celé vedenie klubu vytrelo riť sa vzdal miliónov reálne si znížil plat, žiadne odloženie... Ale hej, Lenglet je tá sviňa.
Nevíte, proč s ním neukončíme smlouvu? Nešla by výměna Lenglet za Lo Celsa + malý doplatek??