Při současné fyzické úrovni top fotbalu není moc normální se při jeho výkonnosti a stylu hry vůbec nezranit. Bohužel.
Před nazýváním někoho skleněným bych se doporučil nejdříve pořádně podívat do zrcadla.
Zranenia v tejto fáze sezóny sú úplne OK, Pedri je hráč základu a teraz keď je kalendár voľný, tak dostane viac šance Gavi resp. niekto iný. Najhoršie by bolo takéto zranenie od októbra kedy to je nabité zápasmi
ked som pisal pred dvoma a viac rokmi že takto zatažit 18 rocneho hrača kvoli neschopnosti funkcionarov je cesta do pekla,znova som mal pravdu ,myslim ze v jesennej casti ho uz neuvidime ak nechce stravit najdolezitejsiu cast sezony na tribune,vedenie barcelony by za zničenie zdravia tohto hrača malo byť trestne stihane
Tak svalove zranenia sa deju, kazdy kto behal ci sportoval vie, ze to je otazka nahody, jedneho zleho kroku, atd. Ano, da sa im predchadzat dobry zahriatim, silovym treningom, plyometriou, stabilizacnymi cvikmi, strecingom po aktivite, ci hodinami jogy, regeneraciou, masazami, uvolnovanim fascii, studenymi vanami alebo zivotospravou ako takou, no ci sa zranenie prihodi alebo nie, je vo vacsine fakt velmi individualna nahoda.
ma pravdu bohuzial. nieje idealne pre ziadny klub a pre velkoklub uz vobec aby najlepsi hraci boli takto nachylni na zranenia. dufajme, ze sa to zlepsi
Kolotoč zranení o 3 2 1 🤣🤣 Cvičí aby nabral hmotu a čuduj sa svetu nikto ho nemusel faulovať a je zranenie na svete 😅 Nedávajú si pozor , na tréningu isto viac behajú ako v zápasoch a tu je výsledok. Nehovorím že trénovať netreba , ale s rozumom
Prečo sa do mňa navážaš ??? Napísal som niekedy niečo na teba?? Bral som teba do úst? Je to môj názor tak keď ti niečo prekáža nečítaj.
Utekaj dať Fatimu božtek na dobrú noc, 20 ročnej lemre .
Všetko ti prekáža . Nuda život čo pisálek
ak sa ta to dotklo tak sorry. ja som tym myslel to, ze v barcelone su ini odbornici na treningy, len niektori hraci su viac nachylni na zranenia a tazko sa tomu vyhnut
Ja neodcudzujem nikoho zato čo napíše ,proste debata kámo . Nedotklo sa ma to , len ja si tu z nás nikoho nedovolím nejak okomemtovať v zlom . Proste keď vidím nejaký koment a viem že niekedy je veľmi prehnaný tak mám nato svoj pohľad a napíšem čo si myslím o tom ja. Niekomu sa páči a niekomu nie no s tým nič nezrobím .
Inak pohoda klídek a pivečko 🫡✌️
Kolko ich už máme? Napadá mi len Araujo a Pedri, ale asi su aj dalši, či? Akože zatial vieme poskladať slusnu 11ku, ale bude problém ak to takto pojde dalej a stane sa to čo minule sezony.
Nepopulárny názor, za ktorý mi skoro hlavu utrhli... Ak bude Pedri zase out pol sezóny, malo by sa uvažovať o jeho predaji, kým má hodnotu a nájsť náhrada.
Tiež som to chcel napísať. Pedriho mám fakt rád, no vzhľadom na jeho zdravie by sme ho mali predať. Ako náhradu by som osobne volil Alberta Moleira z Las Palmas.
Na druhú stranu ťažko povedať, čo bude v buducnosti...Messi bol začiatkom kariéry tiež často zranený...Ale keď niekde máme priestor niekoho predať za prestrelenú cenu, tak je to stred pola. Máme stále De Jonga, Gaviho, Gundogana...a možno ďalšie talenty v La Masii ako napr. Fermin...
Začína jeho 3. sezóna v rade s rovnakými, či podobnými problémami. Nie je to ani prvá sezóna, ani druhá sezóna, kde medzitým mal aj sezóny v zdraví. Proste je na náchylný na zranenia ako Dembélé .
PatrikFCB určite nechcem porovnávať Pedriho s Messim, no čo sa týka zranení tak Messi mal síce v začiatkoch pár zranení, no neboli také dlhé a časté ako v prípade Pedriho. Najdlhšie Messi chýbal v sezóne 2006/07 keď mal zlomenú kosť na nohe čo bolo 87 dní. Celkovo Messi bol iba päť krát mimo dlhšie ako 40 dní. Pedri naproti tomu má 20 rokov a za sebou už štyri zranenia keď bol mimo dlhšie ako 40 dní (najdlhšie 102 dní). Navyše skoro všetko sú to problémy s hamstringami, teda má dlhodobé a opakujúce sa zranenia.
ked zacneme predavat najlepsich hracov, tak sme ako velkoklub skoncili. uz odchod Messiho by mal byt mementom. 2 sezony v pohari eufa a este aj tam sme sklamali. snad sme uz z toho von
Dembélého problémy so svalmi sa za 6 rokov zlepšili? Ani veľmi nie. Pedri začína 3 sezónu v rade opakovaným svalovým zranením. Pokiaľ zase kvôli tým zraneniam vynechá pol sezóny, žiaľ treba to riešiť.
Když jsem psal, že je důležité, aby přišel Lo Celso, tak se mnou většina nesouhlasila a měl jsem pravdu. Měli bychom mít 6 kvalitní osvědčených záložníků(máme 5) + 1 který bude postupně dostávat šanci(Fermín). Sice je to dost na nic, že se Pedri zranil, ale má to i pár pozitiv: Dostane větší šanci i Gavi, Fermín si víc zahraje, je to v období, kdy se nehrají klíčové zápasy(mohlo by být daleko horší načasování), Xavi by nemusel hrát s tolika záložníky a konečně bude tlak na to, aby přišel další záložník.
Ozaj niektorí sa odhláste a len si čítajte články, lebo komentáre pri svalových zraneniach ako “nie je na nich spoľah” alebo “na tréningu viac behajú ako na zápase, treba zvážiť” a iné sú fakt na smiech. Hrávam futbal vyše 20 rokov a mal som x zranení, aj kvadricepsu, a verte mi, prial neprial by som Vám také zranenie zažiť a počúvať takéto komentáre… ako by ste sa cítili, vy mudrlanti, čo všetko viete.
Před nazýváním někoho skleněným bych se doporučil nejdříve pořádně podívat do zrcadla.
Utekaj dať Fatimu božtek na dobrú noc, 20 ročnej lemre .
Všetko ti prekáža . Nuda život čo pisálek
Inak pohoda klídek a pivečko 🫡✌️