Ja by som preferoval hosťovanie, tvrdšia liga, akou je PL by mu mohla po fyzickej stránke prospieť a o rok by sa mohol vrátiť v lepšej forme, ak sa presadí.
Hostovanie je asi najlepsia moznost aj ked by som ho radsej videl na ihrisku na ukor abdeho. Viem ze xavi preferuje rychlost na kridle a tu ma abde navrch momentalne ale abde nema zakoncenie ako fati. Fati by potreboval nejaky gol. Ale ak bude dostavat dost prilezitosti v PL, tak Ok. Mohli by sme kludne kryt aj mensiu cast platu. A o rok je spat. Fati ma stale len 20. Len aby sa vo fyzickejsej lige nezranil a my aby sme nevyplytvali mladuckeho yamala.
za 60 milionov dnes nekupis ziadnu hviezdu. Fati je obrovsky talent. urcite by riskol si ho nechat a dat mu sancu, ako pozerat sa ako bude 10 rokov ziarit inde
Felix na to kolko stoji neukazal vela. ved atletico ho dalo na hostovanie. asi by to neurobili s hracom, s ktorym su spokojni.
ale na druhej strane keby tu prestupil, tak agenti a bohvie kto dalsi by si zase aspon namastili vrecka
Ansu potrebuje ísť do timu z jednoduchym rychlym prechodom do utoku,v tom je silny,arsenal presne takym timom je,tam bude žiariť,urobi chybu ak neodide a bude sedieť na lavicke,tato komplikovana utocna hra nie je prenho
Abdeho sakra. Nechavať toto rozhodnutie na Xavim je ďalšia chyba. Kvôli nemu neprišiel Neymar čo ešte uvidíme ako nám bude taký hráč chýbať a kvôli nemu si radšej necháme Abdeho, ktorý najskôr dosiahol svoj strop a predáme Fatiho.
ako mozes napisat taku hlulpost, ze koli Xavimu neprisiel Neymar...
PSG dostali za neymara 100 mega. kde do p1(1 by na to barcelona zobrala?
nemusim hovorit o jeho plate, ktory aj keby si vyrazne znizil, tak by nebol najmensi a to uz teraz mame problemy s registraciou hracov.
no daj ake.
hovorilo sa o dvoch.
ze PSG a Neymar rozviazu zmluvu, ale preco by to PSG robili ked miesto toho mozu z arabie zinkasovat 100 mega, a dalsi dovod preco by to nespravili je, ze vztahy medzi PSG a Barcou su pod bodom mrazu a nepustili by ho zadarmo spat do barcy
dalsia moznost o ktorej sa pisalo, bola, ze pride na hostovanie z arabie, ale preco by arabi dali za Neymara 100 mega, platili mu 100 mega plat ak nie viac a potom ho dali na hostovanie do barcy? barca by mu nemohla dat ani 20% platu
vsetko co sa pisalo bola kazdorocna letna telenovela o navrate Neymara do barcy aby novinari mali citanost
neymar v 2021 podpisal novy kontrakt v PSG, keby sa chcel tak mocno vratit tak nepodpise a pride tu zadarmo
Ja tiež nechápem aké možnosti boli .... Jedine že by ho Psg pustilo za predplatné časopisu ryby rybky rybičky a Neymar by hral za 2x Spišské párky , 1 krajec chleba a 2 borovičky 😂
@leonidas129
Rozviazanie zmluvy a prečo by to robili?
PSG sa chcelo Neymara zbaviť za každú cenu z dôvodu že má vysoký plat, čakal ho vysoký finančný bonus a to najdôležitejšie potrebovali uvoľniť platový strop.
Tá možnosť že by mu rozviazali zmluvu tu bola. Ak by Neymar odmietal a odmietal odísť a chcel by sa vrátiť len do Barcelony tak čo urobí PSG? Bude Neymar rok na lavičke sedieť alebo ho PSG pustí zadarmo len aby mohli uvoľniť platový strop, ušetriť veľké peniaze za bonus ktorý má dostať a plat hráča.
Teraz poďme ku Xavimu, ktorý neustále tvrdil že Neymara v Barcelone nechce.
A teraz si predstav že keby Xavi chcel Neymara túžil po jeho príchode a veľmi by si to želal.
V tomto prípade by Neymar mohol naťahovať PSG do konca prestupového obdobia a žiadať o rozviazanie zmluvy. PSG by bol pod veľkým tlakom či si nechať Neymara rok na lavičke s vysokým platom alebo ho nechať odísť zadarmo. Ktorá možnosť by sa viac PSG oplatila? Áno rozviazanie zmluvy.
Stačilo aby Xavi povedal že Neymara chce a možno by tu teraz bol. Keďže ho Xavi stále odmietal tak Neymar prijal ponuku od šejkov.
⭕ Taká menšia konšpirácia odo mňa, berte to s rezervou. Uvedomujem si že tento prestup by bol komplikovaný. ⭕
Ale ako som vyššie písal neznie to až tak veľmi nereálne.
Mne osobne fati strašne pripomína jedného hráča a to je bojan krkic ... Ako mladý dal pár gólov a hneď bol ďalší Messi ale herné nikdy medzi top nepatril
ked sa na hocijakeho hraca porovnas s Messim, tak neobstoji. Fati je podla mna velmi talentovany a nemyslim si, ze je herne slaby. vie 1 na 1, vie do kombinacie a vie zakoncit. ked mu vydrzi zdravie, tak to moze byt buduci vitaz zlatej lopty.
Leonidas neber to v zlom ale
Vie 1na1, vie do kombinácie-> načo mu to je keď nevládze pomôcť obrane a hodiť šprint za loptou ?? Zakončovať vie , len musí vychytať muchy a nepáliť pánu bohu do okien . Nad bránu či vedľa 15 metrov kopneme aj my
v pohode. podla mna u utocnika je podstatne to, ci dava goly, nahrava na goly, vytvara sance a tlak na obranu. to co potrebuje najviac je dostat sa do hernej pohody, lebo stale to nieje 100%, ale je to ovela lepsie ako minulu sezonu
Peto nebola to ironia. podla mna je Fati talent svetoveho kalibru. niekedy sa u barcelonskych hracov zabuda na vek. stale je to mlady 20 rocny hrac.
Tvoj názor ti neberiem , ja ho vnímam inak no. Keby vážne chcel tak bojuje o základ ale keď mu stačí 15-20min naskočiť na koniec zápasu a dotkne sa lopty 5x , tak okey
hej ved ani ja tebe, ale ci mu to staci, alebo nie to asi bude vediet lepsie sam Fati ako ty. podla mna kazdy chce nastupovat od zaciatku a Fati v priprave ani s Getafe nehral zle
ale na druhej strane keby tu prestupil, tak agenti a bohvie kto dalsi by si zase aspon namastili vrecka
PSG dostali za neymara 100 mega. kde do p1(1 by na to barcelona zobrala?
nemusim hovorit o jeho plate, ktory aj keby si vyrazne znizil, tak by nebol najmensi a to uz teraz mame problemy s registraciou hracov.
hovorilo sa o dvoch.
ze PSG a Neymar rozviazu zmluvu, ale preco by to PSG robili ked miesto toho mozu z arabie zinkasovat 100 mega, a dalsi dovod preco by to nespravili je, ze vztahy medzi PSG a Barcou su pod bodom mrazu a nepustili by ho zadarmo spat do barcy
dalsia moznost o ktorej sa pisalo, bola, ze pride na hostovanie z arabie, ale preco by arabi dali za Neymara 100 mega, platili mu 100 mega plat ak nie viac a potom ho dali na hostovanie do barcy? barca by mu nemohla dat ani 20% platu
vsetko co sa pisalo bola kazdorocna letna telenovela o navrate Neymara do barcy aby novinari mali citanost
neymar v 2021 podpisal novy kontrakt v PSG, keby sa chcel tak mocno vratit tak nepodpise a pride tu zadarmo
Rozviazanie zmluvy a prečo by to robili?
PSG sa chcelo Neymara zbaviť za každú cenu z dôvodu že má vysoký plat, čakal ho vysoký finančný bonus a to najdôležitejšie potrebovali uvoľniť platový strop.
Tá možnosť že by mu rozviazali zmluvu tu bola. Ak by Neymar odmietal a odmietal odísť a chcel by sa vrátiť len do Barcelony tak čo urobí PSG? Bude Neymar rok na lavičke sedieť alebo ho PSG pustí zadarmo len aby mohli uvoľniť platový strop, ušetriť veľké peniaze za bonus ktorý má dostať a plat hráča.
Teraz poďme ku Xavimu, ktorý neustále tvrdil že Neymara v Barcelone nechce.
A teraz si predstav že keby Xavi chcel Neymara túžil po jeho príchode a veľmi by si to želal.
V tomto prípade by Neymar mohol naťahovať PSG do konca prestupového obdobia a žiadať o rozviazanie zmluvy. PSG by bol pod veľkým tlakom či si nechať Neymara rok na lavičke s vysokým platom alebo ho nechať odísť zadarmo. Ktorá možnosť by sa viac PSG oplatila? Áno rozviazanie zmluvy.
Stačilo aby Xavi povedal že Neymara chce a možno by tu teraz bol. Keďže ho Xavi stále odmietal tak Neymar prijal ponuku od šejkov.
⭕ Taká menšia konšpirácia odo mňa, berte to s rezervou. Uvedomujem si že tento prestup by bol komplikovaný. ⭕
Ale ako som vyššie písal neznie to až tak veľmi nereálne.
Vie 1na1, vie do kombinácie-> načo mu to je keď nevládze pomôcť obrane a hodiť šprint za loptou ?? Zakončovať vie , len musí vychytať muchy a nepáliť pánu bohu do okien . Nad bránu či vedľa 15 metrov kopneme aj my
Peto nebola to ironia. podla mna je Fati talent svetoveho kalibru. niekedy sa u barcelonskych hracov zabuda na vek. stale je to mlady 20 rocny hrac.