Môj názor - keby sme ho získali na hosťovanie do zimy fakt za lacno (nech sa môže Roque ďalej rozvíjať v Brazílií, nie sedieť za Lewom s pár odohranými minútami na koncoch zápasov), tak ja osobne by som bol ZA...takýto "tank" pri našom hádzanárskom obliehaní brány by sa nám mohol hodiť...aj keď je pomalší, góly ukázal že dávať vie, stopéri by ho nemohli ignorovať + by "rozrážal" priestor pre nábehy z krídiel a zálohy + akútna konkurencia k Lewovi 😎
Za lacný peniaz kľudne, aspoň by Lewa mohol viac oddýchnuť plus góly vie dávať cize za rozumnú cenu nech dôjde je to buldozér a v niektorých zápasoch by sa možno aj hodil
Tak to je presne hráč, ktorý by v našom štýle hry nemal žiadne využitie. Obrancov by možno valcoval, ale loptu by nemal. Od neho sa lopta tiež dosť odráža :)
Neumet ve 30 letech napsat spravne si nebo jsi je vizitka tvych ubohych rodicu. Je mi jich lito , imbecila tveho kalibru bych mit za syna nechtel...... rekni otci at si nafackuje.....mamka urcite breci kudy chodi :-)
Jo vole řeknu, jsi kalibr👍😂😂 ješte neco pro tebe mužu udelat Maximusi Decimusi Debilusi??? Pravda bolí že, už keď sa mi do rodičov navážaš, ale to už je tvoja vizitka a tvojej výchovy píčo vole...a nie som čech to len aby to imbecilni KINGmarek pochopil lepšejšie že si kúpi medailu a myslí si o sebe že je naozaj Gladiator 🦸♂️ béé béé jdi běhat na paši ty ovce uplakaná
Hodne te sere ze jsem si odbehl spartanka? Zvedni prdel a udelej neco pro svoji starou , pak ji mozna i udelas dobre az shodis bachor . Pokud to beres jako navazeni do rodicu , tak jsi na tom blbe , pravda boli , ale za to ty nemuzes , pres hubu by mel dostat tvuj fotr , ze te takhkle zanedbal. A pokud se ti libi slovo imbecil a vole , dej si to do nicku , bude ti to sluset. A uz nevotravuj , sedim na bayernu a fakt votravujes , bez za mamkou , at te zatim nauci chovat , pak se ozvi.
A čo piješ okenu ty alkoholik došťaný, že si nevládal včera odpísať?! Jedno mi povedz, vážne máš 51r a si taký prepitý alebo máš naopak 15r ty mentálny atlét?! Ja len dúfam a pevne verím, že takému primitívovi ako tebe nebehajú po svete malí parchanti, lebo to musia byť retardovaní imbecili ako ich KING foter, čo ho vychovali opice a mater Queen, čo za ňou behajú iní gladiátori, ķeď tatko slope na futbale a dokazuje všade aký je primitív s kúpenou medailou na krku...vyfoť si aj tú zlatú čo ti dali za najväčšieho primitíva medzi 50-tnikmi v celom bývalom ČS 👑 a neviem o akej pravde to píšeš ty, vieš o mne takú istú piču ako o svojích opičích rodičoch, takže záverom dodám že taký primitív ako ty ma nemôže uraziť 🐷 pozdravuj doma tých svojích retardíkov nevychovaních a žene daj pusu za mňa..., alebo nechaj tak odovzdám jej to sám osobne 🥳🍌 keď pojdeš najbližšie slopať na futbal 🍺 papa, pekný zvyšok toho imbecilního života vole a ďalej ti prajem nič viac nič menej len to čo ty mne k*k*te...
PS- faaaaakt 51r????😂😂😂🤭 ti to musí pekne jebať na hlavu takto pred dôchodkom
Nepiju alkohol vubec , na fotbale neslopu , byl jsem ve vip audi. A diky ze se staras , citim se mladsi nez ty. Zajimave je ze ti strasne vadilo ze jsem na tebe sprosty a navazim se do rodicu a ejhle chovas se jeste hur nez ten na koho jsi byl nastvanej. Byla to takova zkouska charakteru. Cetl jsem idalsi tvoje komenty a chtel jsem vedet co jsi zac. Jen chudak. Tak se omlouvam , najdi si sobe rovneho a pis co to jde , nic zajimavejsiho v zivote uz asi nepoznas. Je mi te lito,ale jen trosku. Pokud bys vhtel neco peknyho zazit , napis , vezmu te 15 tyho do vipky , bayern hraje s leverkusenem. Tak se mej a bez si zasportovat a nesed furt u kompu , pak ta zlost vyprcha......cus zoufalce.
PS- faaaaakt 51r????😂😂😂🤭 ti to musí pekne jebať na hlavu takto pred dôchodkom