Tri hlavné závery 1. FDJ je aktuálne najlepší hráč v tíme...bezkonkurenčné
2. Xavi ešte nemá kompletný káder no myslím že veľké zmeny nenastanú Cancelo Félix? Po dnešku by som sa nečudoval keby skončí Ansu
3. Another year another golden boy vitaj Jamal❤️💙
FDJ zas tak bezkonkurenčný nie je. Stále dookola, príde po šestnástku, má to pekne na strelu a on to alibisticky pošle zase na krídlo... mal by po vzore Yamala trochu viac strielať aj z hranice vápna. A Lewu uz by som fakt posadil, žiadna dravosť, žiadna aktivita a keď môže dať spoluhráčovi do tutovky, tak to sebecky poseje. Nebyť Yamalovej tyčky, čo sa mu odrazila presne pod nohy, nedá ani ten jeden. Chýba mi do neustále dobiedzanie, čo predvádzal Suarez, aj keď ku koncu potreboval veľa príležitostí na gól, ale bolo ho aspoň vidno.
Yamal skvělý, stejně tak De Jong, příjemně mě překvapil Torres, byl dravý a přímočarý. Lewa z formy a Roberto s Alfonsem na víc zkrátka nemají. Dneska jsem šťastný za 3 body, ale bylo to hodně rozpačité. Forca Barca 💙❤
Ani nemáš nikoho voľného momentálne a pochybujem že máme peniaze na to vykúpiť kvalitného trénera.. a aj či by sem niekto šiel pri takej situácií s peniazmi a veľkom tlaku.
Inak celkom ma prekvapuje že Tomovi sa páči Brighton, keď bol tak silno proti Kessiemu. Oni v zálohe nemali jediného hráča Barcelonského typu, okrem možno Mac Allistera a na DM Caiceda čo je hráč typu ako Kante. Aj teraz nemajú v zálohe žiadnych veľkých technikov okrem Gilmoura, ktorý podľa mňa nemá na PL a nie len kvôli jeho postave.
K nejhorším bych zvolil i rozhodnutí Xaviho hrát znovu se 4 záložníky i když to v předchozích utkání nefungovalo. Jakmile odešel Romeu a přišel Torres, hned to bylo o něčem jiném. A upřímně, chyběl někomu potom na hřišti Romeu? Pro mě naprosto zbytečný hráč v sestavě. Záloha má být Gundo - Frenkie - Pedri/Gavi.
všetko už dlho známe poznatky, ktoré sa akýmsi zázrakom nedostali až k xavimu -- preboha, nemôže hrať torres centra namiesto toho poľského polienka? s uznaním k minulosti, ale súčasnosť je o čomsi celkom inom
Áno súhlasím, s tým že Xavi sa začal zbytočne zahrávať s príliš opatrnými taktikami. Podľa mna zbytocne.
Čo sa týka hodnotenia jednotlivcov, tak Roberto asi nepotrebuje komentár, alonso, áno v porovnaní s prime Albom alebo terajším Baldem veľmi slabo, ale tak katastroficky by som ho zase nehodnotil, ako lavickar ujde. Gavi veľmi mu fandím ale na ľavom krídle ho už nechcem vidieť.. Oriol odohral hrozne, ak zahrá tak ešte 2-3 krát, pôjde na lavičku bez debaty. Yamal, ten bude top topov, ak sa nezrani a nestúpne mu slava do hlavy. Ferran si zaslúžil základ, dúfam že v tejto sezóne sa ukáže v najziarivejsich farbách lebo potenciál tam je veľmi veľký. Lewa, byt Decom, veľmi pozorne by som si vypočul saudske ponuky, príšerná forma a nie len v tom že sa gólovo trápi. No a na záver ten čo prebral štafetu u mna naj iritujucejsieho hráča v barce po dembelovi, fati. Dúfam že už ho konečne niekto kúpi kým ešte má akú takú cenu.
Spoléhat na 16 letého hráče je smutné. Kdyby se vedení více snažilo, mohli jsme mít po tomto létě LB Baldeho a Valleho a na RB Cancela a Fresnedu. Doufám, že to tak příští léto bude vypadat.
Tak pre Valleho je hosťovanie najlepšie, tu by sedel a nikde sa neposunul. Alonso si nemyslím, že je až tak zlý hráč, len bohužiaľ mu chýba rýchlosť čo je vec ktorú na jeho poste potrebuje najviac. Hlavný problém je ten, že na PO nemáme žiadneho klasického PO.
Dnes by zrovna neseděl, Balde se občas zraní, navíc by se mohl vždy dostat na 20-30 min do hry. Alonso je dobrý na ofenzivu ale na defenzivu je naprosto mizerný.
Nechápu proč Xavi furt tam cpe Alonsa který prakticky co zápas to selhání. Chápu že není moc možností,ale než jeho který měl těch šanci už opravdu moc to raději nakemu mladému dát šanci ,co může jen překvapit,ale pořád dokola tam cpat beznadějného Alonsa nevím no🤦 roberto to samé prakticky starý dobrý kamarád co je v týmu jen díky kamarádství. Tohle je humus už delší dobu u nás,že někteří hráči hrají jen díky kamarádství i když výkony mají mnohém lepší hra i z lavičky,dokud tento trend neskončí jsme v hajzlu obávám se
Málokedy máme lepší druhý polčas, obvykle ideme do kopru výkonom, taktikou aj striedaniami. Včera to takto nebolo, za mňa druhý polčas celkom fajn.
Daj Boh aby sa Yamal nezranil, je v ňom neskutočný potenciál. 16 ročný šrac takto hrá? To vážne? Fantastické!
2. Xavi ešte nemá kompletný káder no myslím že veľké zmeny nenastanú Cancelo Félix? Po dnešku by som sa nečudoval keby skončí Ansu
3. Another year another golden boy vitaj Jamal❤️💙
Čo sa týka hodnotenia jednotlivcov, tak Roberto asi nepotrebuje komentár, alonso, áno v porovnaní s prime Albom alebo terajším Baldem veľmi slabo, ale tak katastroficky by som ho zase nehodnotil, ako lavickar ujde. Gavi veľmi mu fandím ale na ľavom krídle ho už nechcem vidieť.. Oriol odohral hrozne, ak zahrá tak ešte 2-3 krát, pôjde na lavičku bez debaty. Yamal, ten bude top topov, ak sa nezrani a nestúpne mu slava do hlavy. Ferran si zaslúžil základ, dúfam že v tejto sezóne sa ukáže v najziarivejsich farbách lebo potenciál tam je veľmi veľký. Lewa, byt Decom, veľmi pozorne by som si vypočul saudske ponuky, príšerná forma a nie len v tom že sa gólovo trápi. No a na záver ten čo prebral štafetu u mna naj iritujucejsieho hráča v barce po dembelovi, fati. Dúfam že už ho konečne niekto kúpi kým ešte má akú takú cenu.
Daj Boh aby sa Yamal nezranil, je v ňom neskutočný potenciál. 16 ročný šrac takto hrá? To vážne? Fantastické!