Ferrana jsem tu vždy hájil a hájit budu. Ano, přišel za podle mě přemrštěnou částku, ale viděl jsem v něm velmi slušného hráče, který je schopen zahrát na všech útočných pozicích. Teď mu to tam konečně i padá, tak by byl nesmysl ho prodávat. U Raphinhy vidím problém v tom, že je pozdě najít za něj náhradu. Pokud by hrál PK Ferran s Yamalem, asi by šlo při hodně slušné nabídce nad tím uvažovat. Nicméně Ferran není typické PK a spoléhat se na mladého Yamala taky není úplně fajn. V zimě ale přijde Roque a zase bude 6 útočníků na 3 pozice. Pokud teda neodejde i někdo z dvojice Abde / Fati. No, sám nevím. Za mě asi prodej Abdeho a víc letos do útoku nešťourat.
Ani jednoho neprodávat. Ferran konečně chytil formu, tak by byla hloupost ho prodávat. Raphinha je na RW v pohodě, s vidinou, že za pár let bude dělat dvojku Yamalovi. Navíc bychom za těch pár dní za ně neměli šanci sehnat náhradu. Když někoho chtějí, tak ať nám v zimě dají prachy za Lewu nebo příští léto za Fatiho.
Aku formu chytil Ferran? Dal nejake goly,co by utocnik mal davat. Zvykli sme si,ze netrafi ani do stodoly a teraz sa nenechaj uniest tym,ze robi,co by mal...
A najma jedna vec: bude jeho vykon konzistentny celu sezonu? Da goly aj silnym superom,ci v Lige Majistrov? Nemysilm si. Ferran nema na Barcu.
Vsetci su na predaj,kazdy ma svoju cenu... Pedri nie je ? A co tak 700M a Gavi atd. Kazdy ma svoju cenu. U Ferrana to vidim dnes na 60M a ak sa najde niekto,kto da viac,pribalme mu na csetu aj Roberta ,ako pozornost podniku.
A najma jedna vec: bude jeho vykon konzistentny celu sezonu? Da goly aj silnym superom,ci v Lige Majistrov? Nemysilm si. Ferran nema na Barcu.