ak sa da verit spravam, tak Tottenham mal o neho zaujem, a dokonca ponukali nejake miliony. mali sme to zobrat. aj tak sme mu 2 miliony zaplatili cez leto, kym sa vyjednavalo o prestupe
Pokud jsem na nikoho nezapomněl, tak v současném týmu Barcy poslední hráč z Bartovy éry, který má extrémní plat na který nemá a nechce odejít. Prioritou dokonce tohoto léta by měl být jeho odchod, registrace a klidně i odchod Erica. Nejlepší by byl přestup, klidně za drobné.
No nema, ani De Jong. Ten plat ma vyssi ako De Bruyne. Bohuzial rokovat sa nim neda a hra skvelo. Takze to tak ostane :) Co ma prekvapilo ze Ter Stegen do rokovani siel, aj napriek jeho "vyske" platu. Kazdopadne som zvedavy ako to s Lengletom dopadne...
Reči sa vyprávajú a chleba sa jí .
Lenglet len využíva načo má nárok keď mu bol odložený plat. Kým nevyplatia nikam nejdem .
Možno sa mýlim tak ma pooptavte proatelia , mám 2 promile ale pokiaľ ri niekto niečo dlží tak sa z miesta nepohnem .
Jedine ísť do kostola,zamknúť sa a držať hladovku
Pokiaľ máš zmluvu postavenú tak, že 3 roky si poberal nižší plat a potom 3 roky budeš mať vyšší plat, aby sa to vyrovnalo, tak ak teraz odíde, neuvidí tie peniaze.
Lenglet len využíva načo má nárok keď mu bol odložený plat. Kým nevyplatia nikam nejdem .
Možno sa mýlim tak ma pooptavte proatelia , mám 2 promile ale pokiaľ ri niekto niečo dlží tak sa z miesta nepohnem .
Jedine ísť do kostola,zamknúť sa a držať hladovku