Ak by išiel do anglicka tak by to bolelo hlavne jeho ..... Musel by makať a nakoľko má momentálne horší pohyb na ihrisku ako v zápasoch starých pánov tak v Anglicku by ho to veru bolelo
Tak on hlavne v Anglicku nevydrží ani 3 zápasy bez zranenia podľa mňa. On sa bojí chodiť do súbojov tu v Španielsku, kde sa píska každý dotyk, v Anglicku je to úplný opak, takže som zvedavý ako sa prispôsobí na tú fyzickú hru.
Vôbec to nebude bolieť. Bude dobre keď odíde, lebo v Barci by na základe výkonov, ktoré momentálne podáva nemá šancu na základ a povedal by som, že to bude pre neho vykúpenie ak odíde (podľa môjho názoru). Možno dostane viac minút a získa viac skúseností a odvahy a po čase sa možno vráti už ako ostrieľaný útočník. Zatiaľ to tak nie je.
Ročné hosťovanie v Dortmunde by mu mohlo pomocť. Tam dlhodobo vedia pracovať s mladými a hrajú pekný futbal. Do Chelsea by som ho moc neposielal - za prvé majú 48 hráčov a za druhé hrajú 3-5-2 s wingbackmi ( Chilli,MeloGusto) takže jedine kde by mohol hrať je hrot a tam sa cez Jacksona a Sterlinga ( a dalších 5 hráčov) bude dostávať tažko. V Tottenhame hrajú podobne ale tam je rozdiel v tom, že jedine na hrot majú katostrofálneho Richarlisona. Tam by sa mohol posunúť Son a Fati hrať na krídle.
Dortmund určite nie, oni nebudú zbytočne pracovať s hráčom, ktorého nemôžu predať. Z Realu tam šiel pár sezón dozadu Reynier (neviem presne, ako sa jeho meno píše) a tiež tam moc nehral.
Už som to písal aj vyššie, že Dortmund určite nie, oni nebudú zbytočne pracovať s hráčom, ktorého nemôžu predať. Z Realu tam šiel pár sezón dozadu Reynier (neviem presne, ako sa jeho meno píše) a tiež tam moc nehral.
Roční hostování bez opce, kde by pravidelně nastupoval fakt v každém utkání by mu mohlo pomoct. Od zranění to není on a hraje průměrně. Nicméně kdyby rok někde hostoval a pravidelně nastupoval, tak by se mohl třeba zase dostat do formy a herní pohody. Určitě bych ho neprodával a ani nedával opci do hostování. Přeci jen má pořád 20 let. Takže rok ve Spurs nebo Dortmundu bez opce by mohla být výhra pro všechny strany. Za rok zpátky u nás a snad už ve větší formě. Akorát takhle nám zbydou jen 4 křídla a z toho jeden šestnáctiletý kluk. A nemyslím si, že zrovna Félix je pro nás ideální náhradou. Už vidím jak budeme hrát Xaviho oblíbené rozestavení se čtyřmi záložníky a vedle Lewy bude právě Félix, takže přejdeme na 4-4-2. Když už sestavu s ním, tak bych rád viděl 4-2-3-1. Při takovém rozestavení by se ale hodilo kdyby zůstal jeden z dvojice Nico x Kessie.
Měli by z toho posilu? Lenglet taky ve Spurs hostoval rok a i když tam opce byla, tak z ní nic nebylo. Co z toho mělo Spurs? Na rok hráče, který hrál pravidelně v základu.
Áno pretože bol v spurs problém na CB .... Ale nakoľko hrajú momentálne 4-2-3-1 a na AM majú hráčov ako son Madison kulusewski lo celso solomon a perisic .... Každý je lepší ako fati ....takže znova moja otázka...čo by z toho spurs malo ? Pretože pri jeho plate priniesť hráča na lavičku čo o rok pôjde preč je blbosť
Dortmund si radšej kúpi no name hráča za 10-15 miliónov, vypiple ho a za 2 roky ho strelí za 70+ miliónov. Načo by brali Fatiho? Nič by z neho nemali. Navyše jeho história zranení a minulá sezóna...
Roční hostování bez opce nejlépe v Dortmundu jen za předpokladu, že stihneme přivést Felixe na rok na hostování. On potřebuje hrát. V PL by ho solidně zválcovali. Když se nechytne, tak ho pak prodáme a koupíme nějaké top LW, které má na základ v Barce, koho byste si představovali?
Pár let dozadu byl Fati něco jako dnes Yamal. Jsem zvědavý zda ho dokáže Yamal překonat nebo to bude další ošial ale po 20citke upadne. Obávám se že příliš veľa nakladame na super teenagery a pak to takto dopadá...
Fati uz mal odist pred minulou sezonou. Cela sezona v jeho podani bola utrapena. Vykony slabe, entuziazmus pomahat timu ziadny. 1 na 1 nebol vyslovene uzasny nikdy, ani nebrusil ciaru, ale mal aspon dobry prvy dotyk po kombinacii a vyber miesta, pricom vedel dobre vystrelit, no toto sa vytratilo tiez. Casto sebci a nehra pre muzstvo. Neodbeha popri ciare nic a dozadu vsetko odkraca.
Nerozumiem, ako mu mohli naparit tak obrovsky plat, pretoze zaraba na urovni superhviezd v inych muzstvach, no vykony su zalostne.
Idealne ho poslat na 1-2 sezony hostovat a pockat, ci sa do toho dostane, ak by po 1 sezone bolo vidiet, ze je na tom dobre, mozeme ho stiahnut, ak to bude prepadak, tak sa ho zbavit uplne a ponechat si aspon moznost spatneho odkupu alebo percenta z buduceho predaja.
Keď niekto odíde z Barcelony na hosťovanie už sa poriadne nevráti bolo tu už toľko prípadov a Fati bude ďalší kto sa nevráti keď odíde ja by som mu dal ešte jednu šancu lebo LW nemáme nikoho a pochybujem že ešte Barca dokáže niekoho kúpiť
keď chce odísť tak aspoň na neho poriadne zarobiť keď ho chce až tak Chelsea nech dajú aspoň 80m a nepíšte tu že nám nikto za neho toľko nedá pozrite si Mudryka za neho kolko dala Chelsea tak prečo nemôže dat 80m za Fatiho a hneď rokovať z AC Milano o príchode Leaa
Na eure21 bol mudryk najlepší hráč turnaja ... To čo tam predvádzal tak nerobil nikto ....ten chalan má talent neskutočný a z francuzov robil kuzelky dokonca aj proti spanielom bol on jediná hrozba ....a ak si pozrieš prestupove sumy za tento rok tak máš jasné prečo za neho 80 nedá nikto a prečo ani takú cenu nemá ... 100 stal Bellingham (za mňa s musialom ) najväčší mladý talent súčasného futbalu ...hojlud za 75 ...mount 64 .... Doku 60 .... A toto sú hráči ktorý hrajú momentálne iný futbal ako fati ... nechápem za čo by nám pri pohľade na jeho hru dával niekto 80
Proč by měli brát automaticky Lengleta zahrnutého do transakce? I ve fifě ti vždycky nevezmou hráče, kterého jim nabízíš (zkouším to takhle, protože to bude asi jediné, odkud máš trochu zkušenosti s přestupy hráčů, tak snad to pochopîš)
Ale Miláno prejavilo záujem aj o Lengleta aj o Umtitiho neviem prečo si myslíte že Lenglet patrí do starého šrotu v minulej sezóne odohral solídne anglickú ligu aj LM má 28r a skúsenosti určite len problém je v tom že je hráčom Barcelony a každý chce hráča z Barcelony zadarmo a ešte očakávajú pár miliónov k tomu
10 na drese, hype okolo neho a obrí plat boli príliš predčasné veci. Ale napriek tomu si myslím, že keď má formu, nikto z nášho tímu nemá také pohotové zakončenie ako on, podľa mňa rodený útočník. Ak ho necháme na trvalo ísť, obávam sa, že nám to raz môže byť ľúto. Za mňa hosťovanie by bolo ideál.
Ale tam by aj hral lebo tam nemá až tak veľkú konkurenciu okrem Sona a Richarlisona ktorý je mimo formu úplne, veľmi nemajú útočníkov, BvB je na prácu s mladými lepšia ale ako sa písalo hore ktovie ako by dopadlo hosťovanie ak Ansu nie je ich hráč ci by tam hral a zas tam je väčšia konkurencia
Son je krídlo, Richarlison je CF... Ako nič v zlom, ale 31 ročný Son je pohybovo úplne niekde inde ako Fati. Ešte je tam Kulusevsky. Majú aj ďalších pre mňa neznámych hráčov.
Tak podle nejnovějších zpráv souhlasil Fati s hostováním v Brightonu. To není špatné, hrál by pravidelně. Snad se tam trochu zocelí, nabere větší fyzičku a vrátí se s pořádným seběvědomím.
Len v Brightone ich jedna z najsilnejších pozícií je LW. Mitoma je neskutočný hráč, takže Fatimu sa bude len ťažko dostávať do základu na tejto pozícií.
Dobrý krok, podľa mňa. Brighton je sympatický tím, hrajú dobrý futbal, snad sa tam Fati chytí. Verím, že o rok sa vráti silnejší, lepší a pripravený na Barcu.
Kto vymyslel toto pribrzdene pravidlo a platoch?Preco by hrac ktory ma plat 10milionov nemohol prestupit do oneho klubu a bral napriklad polovicny plat?To zas vymyslal nejaky velky myslitel.
Nerozumiem, ako mu mohli naparit tak obrovsky plat, pretoze zaraba na urovni superhviezd v inych muzstvach, no vykony su zalostne.
Idealne ho poslat na 1-2 sezony hostovat a pockat, ci sa do toho dostane, ak by po 1 sezone bolo vidiet, ze je na tom dobre, mozeme ho stiahnut, ak to bude prepadak, tak sa ho zbavit uplne a ponechat si aspon moznost spatneho odkupu alebo percenta z buduceho predaja.