Ofenzivne ladený tím, ktorý by mu mohol sedieť. Otázne však bude, či vydrží jeho zdravie, prípadne ho De Zerbi neodstrlí po pár zlých zápasoch. Ak sa nechytí, tak to už bude asi jeho konečná a stane sa ďalším problém s obrovským platom a dlhým kontraktom, ktorý nik okrem Arabov zrejme nevyrieši.
Za mňa dosť zaujimavá voľba. Brighton dosahuje posledné obdobie tak dobré výsledky pretože tam všetci makajú po fyzickej stránke na 110%. + Z ľavej strany im hrá Mitoma takže predpokladám že s ním počítajú skôr na stred ? bude zaujimavé sledovať ako sa vysporiada s fyzicky náročnou PL.
Tak snad ho tam dostanou do formy 👍. Jsem rád že to dopadlo takhle nechtěl jsem aby odešel úplně. A Brighton není vůbec špatná volba, kvalitní tým kde by si měl zahrát. Bude ale muset maknout protože s tím co do teď předváděl ho v PL sežerou za živa. Tak hodně štěstí 🥰
Inac tento plac pri Fatim, to tu bolo vzdy, ked odchadzal vyhajpovany odchodvanec. Ci to bol Bojan, Montoya, Deulofeu, Jeffren, Giovani Dos Santos a dalsi. Vzdy sa to pisalo, ako to bude BArca lutovat, ako ho bude kupovat za tazke miliony spät a podobne. Ja si teda spominam len na Cesca, ktory sa kupil za tazke miliony spät a toho ukradol Wenger, toho Barca neposielala preč.
Dovolím si parafrazovat scénu z pána prsteňov, keď lord Denethor horiaci skočil zo skaly.. "A tak skončil Ansu Fati nástupca Lea Messiho.." preháňam asi kus, ale väčšina hosťovaní je pre našich hráčov konečná v Barce.
Prejem mu len to dobré aj keď nie som jeho zástanca , zlého v tak mladom veku už mal kopu . Kiežby mu to tam padalo vo veľkom štýle . Ten klub je preňho asi to najlepšie čo mohol spraviť.
Ak to ustojí, môže da vrátiť ako veľká posila.
Ak nie, tak mu zostane už len tá Saudská liga...