Já ho viděl od Benficy . Nevyšla mu poslení sezona u Atletů. Jenže to nevyšla celému týmu, všichni hráli strašně, zabíjíc to vyčpělím Cholem. Pak šel hostovat asi do nejhoršího možného, do ultratragické Chelsea, kde nefungovalo nic a ještě přišel do nového v průběhu sezony. Ehm co se jako tady dá hodnotit? Takže to tvé mimo je trochu MIMO :)
Běž to říct Diegovi. Když ho pustil pryč už podruhé, tak evidentně je stejného názoru. V Benfice ho viděl každý ňouma, byl tam vynikající. Ale poté to už nebylo ono. Felix není posila, která nás spasí. Dávám mu pár zápasu v základu, dokud ho Xavi neodstaví :)
Neviem či bude hviezdiť alebo nie, to sa uvidí. Ale hodnotiť
Hraca podla toho ktori trener ho pusti alebo nie je blbost. Aj my sme pustili Griezmana, ktorý je jeden z naj za repre a asi aj najlepsi hrac atletika. Aby hrac vynikal, musi mu sediet herny styl.
A co sa tyka posobenia Felixa v Chelsea, kazdy zapas ktory som videl bol Felix jednoznacne najlepsi hrac, a to v rozpadnutom a tragicky vyskladanom muzstve. Mimo urcite nieje :) a asi by si to nepovedal, keby si ho mal nasledovaneho, no beriem kazdy ma iny nazor
Hraca podla toho ktori trener ho pusti alebo nie je blbost. Aj my sme pustili Griezmana, ktorý je jeden z naj za repre a asi aj najlepsi hrac atletika. Aby hrac vynikal, musi mu sediet herny styl.
A co sa tyka posobenia Felixa v Chelsea, kazdy zapas ktory som videl bol Felix jednoznacne najlepsi hrac, a to v rozpadnutom a tragicky vyskladanom muzstve. Mimo urcite nieje :) a asi by si to nepovedal, keby si ho mal nasledovaneho, no beriem kazdy ma iny nazor