Blbosť ako v prípade Aubu. Každému raz prasknu nervy a ktovie za co sa Pep na neho urazil.
Ako povedal Xavi na tlačovke.
Aubu prišiel tiež ako problémový a nakoniec bol ukážkový profesionál a super zapadol do týmu
Keby bol au a taký profesionál tak by ho nevyhodili ako špinavé gate :D
A tento týpek mal problémy v juve, city a dokonca aj na krátkom hosťovaní v Mníchove.
Presne tak. Všetko sa v jeho prípade zvrtlo po tom prepadnutí . Zrejme chcel odísť s rodinou hneď . A aj ten Bayern nebol zrejme prioritná destinácia . Sám potvrdil, že už vtedy chcel jedine do Barcelony. Je to jeden z najlepších futbalistov sveta na svojej pozícii . Preto jeho frustráciu chápem. Taký hráči nepotrebujú viesť za ruku od trénera , ale jeho podporu. Messi sa tiež nepretrhol v tréningoch ale to ani nemusel, lebo bol génius . Iniestom sám priznal, že mu ťažké tréningy nevyhovovali a nikto ich zato neodsudzoval. A to je aj Cancelov prípad. V 29 rokoch ako Top RB nepotrebuje taktické rady ale aby ho nechali hrať a improvizovať. A on to splatí na ihrisku. Šuba bol rovnaký prípad .
Vladinko viacero zdrojov uviedlo, že Bayern sa pokúšal podpísať Cancela toto leto po tom, čo sa dohodli na odchode Pavarda. Takže podľa mňa v Bayerne určite nepatril medzi problémových hráčov...
Však Cancelo si znižoval plat minimálne na 2krát aby sa mohol pripojiť do Barcelony, už len toto gesto hovorí o tom, že Barcelonu má naozaj rád. Podľa mňa sa máme na čo tešiť z jeho strany, verím, že už dneska dostane aspoň zopár minút a prevedie to, čoho je schopný!
Tak on je známej, že v Interu nechtěl trénovat, vracet se do obrany a vynutil si odchod do Juve. Juve byl klid? Následně v City po tom, co Pep změnil systém a nebyl tak často v základu, tak začal dělat problémy. Vzniklo vše zmíněné, šel do Bayernu, kdy po pomalu dvou zápasech, kdy nebyl v základu, všude v médiích se začalo psát o jeho problémech a stěhování. Barca ale bude jiná, nemá pravého obránce a pokud bude makat, tak bude mít monopol a tyhle problémy nemusí vzniknout. Je to jen, aby se zalíbil Xavimu.
Nebol som velkým fanúšikom jeho príchodu práve kvôli tomuto ... avšak posledný zápas nám ukázal že dať do zostavy Roberta spolu s Alonsom by malo byť považované za vojnový zločin. Navyše stále je to len hosťovanie takže ak by naozaj robil problémy vždy ho vieme poslať naspäť.
Ako povedal Xavi na tlačovke.
Aubu prišiel tiež ako problémový a nakoniec bol ukážkový profesionál a super zapadol do týmu
A tento týpek mal problémy v juve, city a dokonca aj na krátkom hosťovaní v Mníchove.
Však Cancelo si znižoval plat minimálne na 2krát aby sa mohol pripojiť do Barcelony, už len toto gesto hovorí o tom, že Barcelonu má naozaj rád. Podľa mňa sa máme na čo tešiť z jeho strany, verím, že už dneska dostane aspoň zopár minút a prevedie to, čoho je schopný!