Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
snapshot Premium
2023-09-04 18:07:56
Nech je to tu akokolvke. verim, ze stale je to spravny krok vpred.
jirkam Premium
2023-09-04 18:19:31
Herní projev nula,nuda a bída, sleduji to,protože neopustim své
mužstvo.
2023-09-04 18:59:34
Já osobně jsem rád. Ano herní projev není dobrý ale minulý rok jsme vyhráli ligu. Kdyby odešel v podstatě by se zase začínalo znova. A představa toho že by přišel nový trenér a najednou by se celá hra rapidně zlepšila mi přijde poněkud naivní.
2023-09-04 19:12:36
Za mě u trenérů dlouhodobé smlouvy většinou smysl nedávají. Například, pokud tato sezóna skončí fiaskem tzn. nic se nevyhraje, tak za mě dává smysl změna na trenerskem poštu. Já vím že je začátek sezony a doufáme v to nejlepší, ale jak můžeme vědět, co se stane? Pak se platí nesmyslné odchodne,.protože tým neví jak dál. Proč se nepockalo do půlky sezóny? Už bychom měli představu co bude. Za mě palec dolů, i kdyby se dařilo nevím jak....přesně tyhle dlouhodobé smlouvy u hráčů nás staly ekonomikou stabilitu (samozřejmě v kombinaci s výši platu).
2023-09-04 19:54:41
Tady bych ještě půl roku minimálně počkal a uvidíme jak si povede. Protože pokud bude nadále pokračovat jako od začátku této sezóny, tak bych tu smlouvu s ním určitě neprodlužoval.
2023-09-04 22:19:47
Uprimne ? Minulu sezonu dostal hracov v podstate aj teraz a nie male mena no napriek tomu hrame otrasny futbal
2023-09-05 05:51:12
Absolutně nechápu. Když jako např. projektový manažer dostanu zbrusu nový tým odborníků, abych vedl určitý projekt. Vedení si vždy logicky počká, zda bude mít projekt úspěch a jak si povedu s týmem, který jsem si vykricel, abych dosáhl čeho chtějí. A ne, že mi ještě před prvními výsledky okamžitě prodlužují smlouvu. Za co prosím?
2023-09-05 07:45:24
Toto nie je vobec dobra sprava.Ten jeho nostalgicky styl na ktorych potrebujes specialnych hracov bude utrpenim pre fanusikov.