A hovorím že nefandim ? Len sa akože nemáme za čo urážať ... Ak sa chodí okolo silvu tak je to fajn ... Ak sa city pozrie na baldeho a fdj tak už je to veľký problém ...fandiť neznamená slepo na všetko pritakavat
tento clanok necituje nikoho, takze bohvie kolko je na nom pravdy, ale ak ano, tak city ma plne pravo ponechat si hraca, ktory je pod zmluvou, a ak neporusuje konkretne pravidla, tak aj plne pravo zaujimat sa o hracov ineho klubu.
Takže keď Barca povie City, že chce Gunda, Silvu, Cancela, Haalanda a Rodrihi, tak City ich musia automaticky pustiť? A zadarmo? To že Guardiola je prešiel Barcelonou, ešte neznamená, že bude púšťať všetkých hráčov (mimochodom, on nemá posledné slovo o tom, kto príde). Trocha kritického myslenia nezaškodí...
vy original neviete citat ? im vadi, ze sa nasieraju do mladych z La Masie, my sa tocime okolo hracov, co tam uz velmi sotat nechcu, btw. pretahujeme im k sebe Rodriho ? Erlinga ? Edersona ? Diaza ? Nebud uz trapny Jano
No gundo povedal že buď Barca alebo city .... Rovnako Silva bol rovnako že jediné Barca alebo city aj keď ponúk bolo veľmi veľa ..... Takže na 100% nemôžeš povedať že sú to hráči ktorý tam zostať nechcú .... Dôkazom je aj nový kontrakt silvu .... S Jánom dosť často nesúhlasím ale teraz má pravdu
Problém je v tom že když dají nabídku například Laminovi, tak my potom máme problém dorovnat finance te nabídky a zhoršuje to naší fin. situaci. V kontextu toho, že Pep je legenda je překvapivé, že se svým klubem nemá více soucitu...ale taky je možné, že Pepek o tomto nerozhoduje.
kde sa viac rozvinie hrac v Barcelone alebo Girone ty mudrc ? City chcelo prist na hotove s zobrat uz hracov v doraseteneckom veku, kt. su priapveni hrat aj musky futbal, vid. Lamine, Balde, etc. kdezto Barcelona berie najcastejsie este chlapcov v ziackom veku a pracuje s nimi v najdolezitejsej casti ich futbalovej vychovy...
Ešte raz, Barcelona tiež berie dorastencov, napríklad z Girony. To má byť teraz Girona šťastná, že Barcelona jej pretiahne talenty, ktoré mohli 7 nich zažiariť? Alebo ich mohli potom za nejaké milióny predať?
typu Balde alebo Lamine ? zase mas argumenty len take, aby si bol za pekneho a spravodliveho, nemozes porovnavat rozvoj hraca v Masii a v Girone...ale zjavne nechapes point
Ty nechápeš pointu. Aj v Girone môžu mať talenty typu Balde, či Yamal. Pedri je z Las Palmas, Lewa z Delta Warszawa, Gundo Schalke 04, Araujo z Rentinas, Kounde z G. Bordeax, Christensen z Bröndby, Cancelo je z Benfiky, FDJ z Willem II Tilburg. Nikto z týchto hráčov neprešiel La Masiou. Gvardiol je produkt Dynamo Zagreb, Rodri Athletico Madrid, Silva Benfika, KDB je z KRC Genk, Haaland je z Bryne.
Ty máš argumenty typu, sme Barcelona, ostatný sa majú skloniť a šúchať nohami.
chapem pointu, ze zase potrebujes pisat kktiny - Pedri k nam dosiel ty tupelo z muzskeho teamu, nie z liahne, rovnako sme brali Arauja. Mne nemusis vysvetlovat co je odchovanec a podobne. City nam chcu brat mladikov, ktory este nehraju muzsky futbal, ale maju potencial - clanok je o tom, ze ich chceli, ked boli v akademii, nie v muzskom alebo rezervnom teame a to je ten velk rozdiel, ked by chceli Lamineho kupit za dajme to mu 100 mega tak prosim, oni chceli doslova "ukradnut" talent rovno z akademie, teda zaplatili by tam maximalne vychovne odstupne, aj ked to neviem ci sa neplati az pri dalsich prestupoch. Napis mi tie pocty mladych hracov, ktorych Barca zobrala Girone ty umelec ? A ked najdes, tak mi napis, ze kde su dnes ti chlapci. Je logicke, ze velke akademie ako ta nasa so spadom Katalansko bude mat vo svojich radoch hracov, ktory sa chcu posunut dalej nez ako stravit zivot v Girone.
Rozdiel je ten, že ak to robí Barcelona, podľa teba je to v poriadku. Ak to chce spraviť niekto iný Barcelone, máš s tým problém.
Do barcelonskej U16 túto sezónu prišli 2 hráči, jeden z Girony, druhý CF Damm, medzi 21/22 až 22/23 som nenašiel žiaden záznam. 20/21 prišli hráči z CE Mercantil, Real Sociedad, Club Gimmastic Manresa, Real Zaragoza, 19/20 CF Damm, UE Cornella, 18/19 CF Damm, Espanyol, CE Tenofutbol. Takto sa dá ísť ďalej do minulosti. To isté sa deje aj v U18. Každú sezónu 2-4 hráči kúpený. Tak isto Barca Atletic. Túto sezónu 16 ročný Darvich z Freiburg II. Aj tam každú sezónu nájdem nejakého hráča do 18 rokov, čo Barcelona kúpila niekde.
Takže skús mi ešte raz vysvetliť, prečo keď Barcelona berie mladé talenty z iných klubov, je to v poriadku a ak chce City mladý talent z Barcelony, tak sú to svine?
Vsetko co pises su kluby druheo a tretiwh9 slwdu a ti hraci s vysokym potencialom potrebuju vacsi klub, to je ten rozdiel ty nechapajuci opakovaci pqpagaj, presne to ! Za darvicha sme vysolili doat penazi, nesiel sem za usmev a horalku. Stale nechapes o com hovorim, lebo mas obmedzene myslieniw len na to, aby si barcelonu vykreslil nejakym sposobom zle, nema zmysel sa snazit ti nieco vysvetliit, ked si nazorovo vyhraneny voci Barce a zaroven aj nazorovo obmedzeny
Ja chápem, čo mi vysvetľuješ. Barcelona môže vykupovať a preplácať hráčov z akadémii iných tímov, je to úplne v poriadku, ale ktokoľvek iný nesmie siahnuť na hráčov barcelonskej akadémie. Inak je to všivavá sviňa.
"Navyše, telenovela týkajúca sa Bernarda Silvu sa Barcelone nepozdávala, pričom The Citizes ignorovali záujem zo strany Blaugranas, hoci hráč prejavil súhlas s príchodom na Camp Nou." <- Jen taková otázka, Barcelona měla minimálně 80 miliónů eur na jeho koupi? Pokud jim nabízela hostování nebo 3 milióny teď a dalších třeba 50 miliónů během příštích 6 let atd., tak být na straně City, tak na takovou nabídku ani nereaguju a to, že hráč by tady chtěl fakt nehraje roli :D
Ty máš argumenty typu, sme Barcelona, ostatný sa majú skloniť a šúchať nohami.
Do barcelonskej U16 túto sezónu prišli 2 hráči, jeden z Girony, druhý CF Damm, medzi 21/22 až 22/23 som nenašiel žiaden záznam. 20/21 prišli hráči z CE Mercantil, Real Sociedad, Club Gimmastic Manresa, Real Zaragoza, 19/20 CF Damm, UE Cornella, 18/19 CF Damm, Espanyol, CE Tenofutbol. Takto sa dá ísť ďalej do minulosti. To isté sa deje aj v U18. Každú sezónu 2-4 hráči kúpený. Tak isto Barca Atletic. Túto sezónu 16 ročný Darvich z Freiburg II. Aj tam každú sezónu nájdem nejakého hráča do 18 rokov, čo Barcelona kúpila niekde.
Takže skús mi ešte raz vysvetliť, prečo keď Barcelona berie mladé talenty z iných klubov, je to v poriadku a ak chce City mladý talent z Barcelony, tak sú to svine?