nepozeral som zapas, ale videl som highligty. pri kazdej velkej sanci argentiny bol Messi. a este dal jediny gol zapasu.
V Barcelone za posledne dva roky vieme ake je tazke dat gol z priameho. neviem, co by si este chcel. Jasne, ze uz tolko neodbeha, ale Argentina vie, co mam v nom a radi to odmakaju. ved takto vyhrali majstrovstva sveta.
A toto nebola ziadna MLS, ale juhoamericky tazky kvalifikacny zapas s kvalitnym superom. Messi to proste este ma a Joao Felix je suvix nakup oproti nemu
Myslim si, ze tym hracom vobec nevadi, ze makaju aj za Lea...oni to beru ako vysadu, ze mozu hrat po boku najlepsieho hraca historie futbalu a raz o tom budu hovorit svojim detom a vnucatam...co ta to tolko uraza Janko ? 🤣🤣🤣
Messiho celý zápas okrem 2 akcií a toho priameho kopu nebolo vidno. Strácal ľahké prihrávky, lebo by musel trocha pobehnúť, mal obrovské množstvo nepresných prihravok, len sa sa tam koľkokrát vyslovene len prechádzal. Taký DePaul toho ten zápas vymyslel viac.
Asi každý kdo z nás hrál fotbal tak zažil toho zkušeného borce převážně ve středu který vedle sebe měl mladý rychlý běhavý pušky co museli makat třeba dvakrát víc kvůli tomu že on už nemá tolik sílí a rychlosti ale za to umí podržet vystřelit dat klíčovou přihrávku a stojí to za to prostě.
Jano1987 z Bieleho baletu, nesmraď tu. Patrilo by sa možno povedať ti to aj oveľa neslušnejšie, ale pre teba každé slovo zbytočné. Si tu úplne na smiech.
Janko, ak mám použiť tvoju logiku a teda ak by som aj s tebou "hypoteticky súhlasil", tak potom Messi zahral typicky "ronaldovski".
Posledné roky, len čaká v 16ke, buď hlavička, doklep alebo penalta. Žiadny dribbling, oničom prihrávky, žiadna medzi-hra. Celý tím vystavaný okolo neho, ktorý to za neho odmaká a Ronaldik zlíže smotanu.
❤️
Aj ten priamak, ktorý Messi strelil, tak tu loptu telepaticky navádzali jeho spoluhráči, že?
Joj Janko.Vyzera to tak,ze si nikdy futbal nehral,lebo taketo mudra by si tu veru nepisal.Iba sa strapnujes,co mi je luto nakolko mas 36rokov.Aj ked podla prispevkov to vyzera na 10.
V Barcelone za posledne dva roky vieme ake je tazke dat gol z priameho. neviem, co by si este chcel. Jasne, ze uz tolko neodbeha, ale Argentina vie, co mam v nom a radi to odmakaju. ved takto vyhrali majstrovstva sveta.
A toto nebola ziadna MLS, ale juhoamericky tazky kvalifikacny zapas s kvalitnym superom. Messi to proste este ma a Joao Felix je suvix nakup oproti nemu
Posledné roky, len čaká v 16ke, buď hlavička, doklep alebo penalta. Žiadny dribbling, oničom prihrávky, žiadna medzi-hra. Celý tím vystavaný okolo neho, ktorý to za neho odmaká a Ronaldik zlíže smotanu.
❤️
Aj ten priamak, ktorý Messi strelil, tak tu loptu telepaticky navádzali jeho spoluhráči, že?