Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-09-12 08:01:50
No mam obavy, ci to uz neprehanaju. Pokial sa budu hraci vychadzkovym tempom prechadzat po ihrisku nepomoze ani svatena voda a uz vobec nie nejaka programmma 😉. Ja uz len cakam, kedy niektori divaci zaspia na zapase a ujde im posledny autobus 😀
2023-09-12 10:15:51
kombinace slovního spojení "Xavi a taktická analýza/připravenost" mi vykouzlilo úsměv na tváři při úterku :)
2023-09-12 10:54:24
Trochu mimo futbal a Barcelonu, ale Xavi by si mal pracovat s mladymi hracmi podobne.
Odpoved trenera Montrealu Martina St. Louisa o Slafkovskom: "Viem, že je tu veľa očakávaní, ale v prvom rade musí mať z toho radosť, preto mu chceme pomôcť, ako sa len dá. Musíme si dávať pozor, aby sme nezabili jeho vášeň, pretože hokej miluje," "Ak mu zabijeme vášeň pre hru, ostane zatrpknutý. Budeme ho tlačiť, ale tak, aby mal z toho radosť a aby sme nezabili jeho chuť,"
To ja zaklad pri nasadzovani mladych hracov aby sa im vyhybali zranenia a hlavne aby nevyhoreli.....
2023-09-12 15:01:24
Podla toho, co zatial sledujeme by som povedal, ze ta AI, co sa pouziva bola naposledy aktualizovana v roku 1999.