Balde musi zlepsit tu finalnu fazu ale inak na par rokov vystarane LB 🙂
Ale ten Cancelo je blazon 😂 on je vsade. Prava strana, lava strana, stred zalohy...a furt si stiha pokryvat aj obranu. Skvely hrac.
A je to dobre že sa tak ťahá do stredu a vytláča pak Koundeho/Gunda do strany? (mne sa velmi páči ako tam rotujú, skor sa pýtam či to nemože aj uškodit keby je to privela :) )
Tak zatial sme hrali proti relativne papierovo slabsim superom. Mozno ked nastupime proti Madridu alebo niekomu silnejsiemu tak to koze uskodit, ale nad tym mozme zatial len polemizovat 🙂 zatial sa mi futbal Barci konecne zase zacina pacit 🙂 a je konecne radost na to pozerat 🙂
Jakmile má Felix nesvázanou ruku taktickým fotbalem, a má nad sebou trenéra co trochu jede utočný fotbal či utočné pojetí. Tak je to neskutečný hráč, je vidět že ho to baví a jede jak stroj. Vynikne jeho talent, který má na rozdávání.. Lewa díky jeho pohybu uplně ožívá, a celý ten utok strašně dobře funguje. A když vezmu v potaz že FDJ od začátku sezony jede v neskutečným BEAST modu a vzadu Kounde ukazuje proč musí být na stoperu, tak věřím že se ta pohoda přenese do dlouhodobého měřítka i na lepší soupeře.
Jen mě sere že pokud si tuhle fazonu udrží, že tam nemáme odkup. ;). Ale nevěřím že on bude chtít ještě za ATM hrát vůbec.
Ale ten Cancelo je blazon 😂 on je vsade. Prava strana, lava strana, stred zalohy...a furt si stiha pokryvat aj obranu. Skvely hrac.
Jen mě sere že pokud si tuhle fazonu udrží, že tam nemáme odkup. ;). Ale nevěřím že on bude chtít ještě za ATM hrát vůbec.