9 z 10ich faulov faulujúci hráč neprizná.
Ja hrám futbal 3 x týždenne. Ak súper povie že som fauloval a ja si myslím že nie aj tak bez rečí zastavím hru a odovzdám mu loptu. Priznávam aj každý kontakt lopty s rukou a nechávam na protihráčoch aby rozhodli, či preto treba zastaviť hru a dať odovzdať im loptu alebo nie.
Hrám totiž pre zábavu a s kamarátmi. Nie pre peniaze a proti cudzím ľuďom.
Presne na to myslim, alebo ako Neymar..teraz este aj cvakat za jeho liecbu bude treba...Podla zranenia by som na meiste Barcy prehodnotil, ci si ho nemaju radsej nechat, ked tak odmietali ho pustit kvoli prichodu uz toto leto.
Nesledoval som ho, no vraj sú tam s ním nadmieru spokojný. Predsalen ale nemôžeme čakať, že tam po 2 zápasoch v novej krajine, lige a medzi novými ľudmi bude hneď zápas čo zápas dávať góly. Trpezlivosť a hodnotil by som keďtak až po 2 mesiacoch.
Toto je daň zato že mladý hráči ako Gavi Pedri Balde Fati ked začínal teraz Roque nedostávajú dosť oddychu a su maximalne vyťažený určite si musia aj oni oddýchnuť a dať šancu náhradníkom
Ja hrám futbal 3 x týždenne. Ak súper povie že som fauloval a ja si myslím že nie aj tak bez rečí zastavím hru a odovzdám mu loptu. Priznávam aj každý kontakt lopty s rukou a nechávam na protihráčoch aby rozhodli, či preto treba zastaviť hru a dať odovzdať im loptu alebo nie.
Hrám totiž pre zábavu a s kamarátmi. Nie pre peniaze a proti cudzím ľuďom.