klasika real.. ovsem si vsimam, ze to uz zacina i u nasich fanousku.. kazdopadne ta cervena.. jestli mel jit Bell ven, tak nemel dohrat ani https://www.youtube.com/...
Messiah1018: nesúhlasím. Toto co je na videu nebol žiadny likvidačný zákrok. Šiel po lopte, Rodrygo vyskočil a dopadol na nohu protihráča a spadol. Tam nebol ani priamy kontakt
Já tam teda vidím total nezájem hrát balon a jasnej úmysl hrát protihráča.. Trošku objektivity, i když jde o nenáviděného rivala.. V opačném případě by většina tady řvala, jak je to jasná likvidace..
No takto, my sa vieme tiež posťažovať na rozhodcov, nie že nie... Právo na to majú. Ak vďaka tomu nakopne niekto rozhodcov aby pískali poriadne tak je to myslím OK pretože je fakt, že rozhodcovia LaLigy stoja tak všeobecne za lajno.
ano vieme a tiez mi to lezie na nervy, hlavne ked si za zly vysledok mozme sami. v opacnom pripade suhlasim, ze je to opravnene. napr. doteraz ma serie zapas v milane s interom, nam neodpiskali cistu penaltu a bolo viac katastrofalnym momentov od sudiho, a stalo nas to pravdepodobne postup zo skupiny.
ale vcera som ten zapas pozeral, a aj podla clanku sa nemaju na co stazovat, len zakryvaju, ze Atletico vyhralo zasluzene, lebo Real nic nehral
Tak ale ten akože faul na Bellinghama pred šestnástkou atlétov za VAR stál. Ak by po tom Moratovom góle nechal hlavný rozhodca VAR aby preveril možný faul a potvrdil gól tak by asi mali všetci čisté svedomie. Teda ak to nebol faul - Bellingham síce spadol cez hráča efektne ale ruku do ohňa by som nedal za to, že to neprifilmoval aby z toho bol priamy kop.
preco by sa tk tomu mal var vracat ? trwba pochopit, na co tam var je, nie aby sa vracal k situacii, ktora sa stala minutu a xy dotykov predtym, ak by to bolo tesne pred golom, podme sa o tom rozpravat...
Kde bola tato oficialna televizia Realu, ked 2x vyhrali LM potom jak v semifinale rozhodcovia uplne poskodili Bayern ??? Vtedy sa asi nestazovali co...
... "Nezabúdajte, že tento rozhodca je jedným z tých, ktorí si kúpili služby syna Enriqueza Negreiru."... Tak čo sa sťažujú, podľa tohto platil rozhodca, nie Negreira rozhodcovi. 😂 A keď chcú vyhrať, nech niečo hrajú, doteraz sa na rozhodcov spoliehali...
Nikde som nevidel oficislne vyhlásenie či plakanie trénera či prezidenta,hráčov .. ti toto vidím poprve .Real si prehral zapas sám po skolackych chybách stoperov a brankára čo nevybieha na centre do 5ky. Je pravda že pred gólom mal byt faul úplne jasne na Bellinghama,ale nejde sa na to vyhovárať keďže to bol faul na útočnej polke a mali protiútok ubrániť . Pri neuznanom gole pre Real súhlasím že Rudiger napriek tomu že nehral,tak sa zapojil do hry takze podľa mna správne . Len chcem opäť podotknúť že som nevidel plac z tábora Realu ani hráčov ani Trénera na tlačovke a ani funkcionárov.Jedine kto to vytiahol sú média. Za prehru si môže Real sám ked dostane zo “4utokov” 3školacke goly
Zaujíma ma, kedy bude RM sankcionovaný za znevažovanie rozhodcov. Ak by takéto vyjadrenia padli zo strany Barci, už by po náš išli všetci od rozhodcov až po Tebasa.
ale vcera som ten zapas pozeral, a aj podla clanku sa nemaju na co stazovat, len zakryvaju, ze Atletico vyhralo zasluzene, lebo Real nic nehral