Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-09-27 09:39:06
Za mě by se takovéhle hraniční situace neměli v pokutovém území vůbec pískat. To platí u všeho: jemné škrtnutí míče o nehet na ruce, milimetrový dotek dvou kopaček, pohlazení od bránícího hráče atd... přijde mi to někdy jako by v pokutovém území obránci vůbec nemohli bránit, když se tedy rozhodne ten útočící hráč poroučet k zemi. Kdyby Lamine normálně pokračoval, tak by nikdo tu penaltu ani nezvažoval (tím neříkám, že simuloval, spíš mu to uklouzlo)
Marian Premium
2023-09-27 10:21:37
Ja by som ju tiež odvolal po pozretí na obrazovke.
2023-09-27 10:24:54
Zrušená penalta bola správne, na to je VAR super.
Yamal jednoducho videl že sa blíži šlapák a v tej rýchlosti sa rozhodol intuitívne.

On sa asi rozhodol ešte skôr ako tú nohu zacítil, lebo vo videu bolo vidno ako išla noha súpera až na jeho nohu, trochu skĺzla a nepristupila ho. Lenže mohla a mohol sa aj zraniť, tak sa chránil alebo len kalkuloval s penaltou. Bolo to v rýchlosti, má 16, určite si to nechce naplno rozdať s obrancami.
2023-09-27 10:33:40
Určitě ne. Kontakt minimální
2023-09-27 12:29:46
Lamine sa dobre rozhodol ze tam nedal nohu dalej. Vedel vytvorit penaltu, ale stiahol nohu aby neriskoval zranenie. Za 1 gol sa neoplati si odpalit dobre nabehnutu karieru.

Penalta nic. Var rozhodol spravne.