Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-09-30 01:56:26
Dúfam, že aj po návrate Pedriho a FDJ búdu mladíci hrávať pravidelne, lebo formu na to majú. Dúfam, že v zime príde Rouge, pretože dnes bolo vidno, že aj keď Xavi chcel nakopnúť ofenzívu, jednoducho nemal koho už vystriedať do útoku, na lavičke mal už iba obrancov. Inak zápas veľmi pekný.
2023-09-30 07:00:40
Opäť skvelý výkon Fermina! Dúfam dostane poriadnu šancu a nemusíme míňať peniaze na Olma alebo Wirtza.
2023-09-30 08:02:20
A ešte by som pridal : Gavi nedostal žiadnu kartu !!!
2023-09-30 11:15:36
Na zápas sa dalo pozerať. Mal vysokú kvalitu len ten náš problém...efektivita vo využívaní šancí. Pre mňa je Fermín obrovským prekvapením. Včera bol najlepší na trávniku. Hral ako skúsený harcovník, vedel si loptu podržať aj sa uvoľniť, škoda tej nepremenenej šance po prihrávke od Yamala. Barci v ňom rastie ďalšia skvelá možnosť. Ďalší zápas Fermín v základe. Na rozdiel od Fermína včera zasa Balde bol na lopte tragický. Mal niekoľko dobrých ťahov, ale nedokáže poslať kvalitný center do pokutového územia a po prvom dotyku si vždy dal loptu ďaleko od nohy a prišiel o ňu. Na tréningu by som mu naordinoval prácu s loptou, hlavne druhý dotyk v plnom behu!!!
2023-09-30 11:51:31
Jasne fermin, yamal, cancelo.. Ale gavi je srdce barcelony, chalan tam nechava vsetko. Puyol 2