Romeu sialene neisty, Fermin musi do hry. Kounde zo začiatku tiez, ale potom sa to zlepsilo. Ach, uz nech sa povracaju De Jong, Pedri.. S Gundoganom budu tvorit top zalohu, ten je dnes paradny zatial. Skripe to aj vo finalnej faze, bolo tam dost naznakov, ale az na gol sa nevieme dostat do sance.
Ja nechapem jak sme dakedy bez myslienky. Ziskame loptu. Uplne sa hodi rychly protiutok. Miesto toho na istotu zasekneme dozadu a dokolo to iste do plnych. Vytaca ma to. S takym futbal vyhrat ligu majstrov je bez sance. Trapenie s Portom. Minimalne jedna penalta mala byt podla mna dve
Ruku na srdce, nezasluzime si vyhravať, ani nahodou. Vsade sme o krok pomalši, primitivne fauly - viď Gavi so žltou a provokuje toho rozhodcu dalšimi zakernymi faulami a sudca nas evidentne nema v laske. No uplne chaoticky vykon z našej strany. Stači oduševneny super a sme v koncoch. Inak orange to nedava, hoci mam sportovy balik cumim do PC no ochotnici su ten orange
Možno hlupa otázka ale cez co odporúčate pozerat barcu? Sledujem len barcu zápasy cez free stream, ale to sekanie a vypínanie ma ubíja, nemám problém si zaplatiť ale chcem vedieť čo by ste odporúčali aby som videl batcu v la lige aj lige majstrov. TV mam cez satelit a prevadzkovatel nemá premiove sportove kanaly v ziadnom balíku, net mám v pohode. Vopred vďaka za odpoveď.
Anoooo to je onooo roberto ahahaha boze to je neuveritelne pise sa rok 2023 a roberto nastupuje do zapasu ligy majstrov za Barcelonu ja sa asi zblaznim
No penalta by to nebola tak ci tak, lebo Cancelo zahral rukou este pred 16kou..ale redka a priamy kop to byt mal.... Tiez som tam nevidel ruku u utocnika Porta
Ja nechapem jak sme dakedy bez myslienky. Ziskame loptu. Uplne sa hodi rychly protiutok. Miesto toho na istotu zasekneme dozadu a dokolo to iste do plnych. Vytaca ma to. S takym futbal vyhrat ligu majstrov je bez sance. Trapenie s Portom. Minimalne jedna penalta mala byt podla mna dve
to tahanie Koundeho nebolo velke, ale keby odpiskal tak nemozme povedat ani slovo. Ale aj keby hrac porta nemal ruku, co mal, tak Cancelo mal ruku pred 16kou
Porto dnes velmi hratelne.. City by im dalo trojku. Ale aj tak je to prijemna zmena, ze sme nedostali debakel ako napr. od Benficy pred 2 rokmi. Snad nam postup neujde.
Klídek jo, hra bohužel začíná o5 upadat a Gavi tohle neudělal poprvé... a pokud máš klapky na očích a nebo to prostě nechceš vidět, tak za to ja nemůžu... Hezký den.
Ano boleli z toho oči, vyhra so šťastim, ale berme to stej lepšej stranky 3 dôležite body su naše z pôdy najväčieho supera v skupine minuly rok by sme takyto zapas určite prehrali
Bez fandovstvi a lásky k Barce -nekoukatelny.,Tk,úplne blbne. Za52 minut 000 na ,branku
Ja to tady píšu vic jak,rok
Xavi nedokáže vymyslet taktiku,taktika jak Angličané v 60tkach centry a nic.,každý den povinne koukat City a koupit si listky
Ale pamatam si ako nas proti Interu rozhodcovia utopili... Cize raz tak, raz tak...
Nejlepší: 3 body
Nejhorší: vše ostatní.
Ja to tady píšu vic jak,rok
Xavi nedokáže vymyslet taktiku,taktika jak Angličané v 60tkach centry a nic.,každý den povinne koukat City a koupit si listky
Hrajte,jako já,bez mozku