Súhlasím s Petrosom a dodávam, že Gavi dostal nezaslúžene vysokú známku. Prvý gól v 16 sekunde je na jeho triko a pri strele Zaragozu do tyče urobil úplne identickú chybu a skoro sme na to doplatili tretím gólom. Počas zápasu síce bojoval, ale tak ako ostatní nič svetoborné nevymyslel.
Tu je vidieť, že aj keď je Lewandovski bez streleckej formy, či sa od neho odrážajú lopty ako od steny pri spracovaní, tak stále je lepší na hrote ako Ferran... Si všimnite koľko mal včera miesta Yamal, či Félix, no skoro žiadne stále k ním dostupovali hráči, často až zdvojovali.. Ak je Lewa na ihrisku, tak na seba preberá oveľa väčší počet hráčov z čoho plynie oveľa viac priestoru pre krídelníkov...
je to tak. Lewa dělá na hrotu hodně práce bez míče a taky má zvučné jméno, takže ten prostor mu prostě nikdo darovat nemůže, což utváří zase prostor na křídlech... Ferran má taky výbornou poziční hru, ale spíš na své přirozené pozici, kde má silnou konkurenci zase.
Skor nam tento zapas ukazal ine skutocnosti:
1. FDJ je nenahraditelny
2. Lewa je ten spravny muz na hrote a ma to tazke v zapasoch kvoli dohravaniu a castym faulom zo strany supera
3.Hraci ako Ferran,su hracmi momentov,ale nie konzistetnymi hracmi so stabilnymi vykonmi.
4.Araujo patri do zakladu.
5.Romeu a Gundo by nemali byt naraz na ihrisku.
6.Kounde je borec,ale obcas treba hrat aj ako cistic a dovolit si tvrdy zakrok a "upratat" si pred brankou a urobit respekt.
7.Je dobre mat siroky kader,kvoli zraneniam.Ale nemam ich vela? Je vsetko spravne,co sa tyka treningov,rege atd?
8.Rotacia je jedna vec,ale rotovat cele zostavy vlastne nedava sancu sa zohrat tej najlepsej (aj ked momentalne sme donuteni kvoli zraneniam).Minulu sezonu nastupila najoptimalnejsia jedenastka spolu najmenej krat...
Je to tak, z našej zálohy vo mne momentálne vzbudzuje rešpekt jedine FDJ, v celku teraz závidím Realu, oni majú toľko kvalitných záložníkov, že by s nimi skoro celú 11 vyskladali...
Súhlasím s snadhladom a chcem iba doplniť, že pre mňa osobne sú výkony Gundogana a Oriola obrovským sklamaním. Ešte nezahrali jeden zápas na takej úrovni aby sa dalo povedať, že ich príchod bola dobrá voľba!!!
Tak Gundo mal v City takú voľnosť, keďže o defenzívu sa tam staral Rodri a o ofenzívu v zálohe Bernardo/KDB, takže on sa často využíval na rôzne nábehy do 16tky, signály, strely spoza 16tky. V Barcelone ani neviem, čo hráva úprimne, ale tie vlastností v ktorých on vynikal v City, Xavi vôbec nevyužíva...
nechapem ako Ferran mohol dostat take znamky, hlavne od whoscored a sofascore 6.5 a 6.6. Ved ten mal jednu dobru prihravku za cely zapas na Arauja a inac kompletne vsetko ostatne pohnojil. zahodil sance, nedostal sa do hlavicky na centroch, ktore isli na hrotoveho hraca, casto nebol na pozicii a este pri tom aj stratil loptu a to nepocitam ofside, vdaka ktoremu sme nevyhrali zapas, kde isiel dost nezmyselne s tym ramenom dopredu
Tuto kritiku od Leonidasa navrhujem zaramovat a povesit na mur narekov. K tomuto muru budu Leonidas a jemu podobni "fanusikovia" chodit po zapasoch Barcy lamentovat nad nasim slabym timom, nariekat po nevyhratych zapasoch a kritizovat napr. ofsajd nasho hraca pri ktorom "isiel dost nezmyselne ramenom dopredu".
jednoducho poviem, ze hrac ma davat pozor na offside line, a uz nerozhoduju nohy, ale kazda cast tela, s ktorou moze hrac skorovat tak sa ma tomu prisposobit. on tam isiel, akokeby platilo stare pravidlo, ale napisal som, ze to ani nepocitam, to nieje az taka chyba a stava sa to. jeho celkovy vykon bol uplne na nic.
Včerajšok bol dôkazom toho, aký je Roberto platný na svojej pozícií a aké má skvelé nábehy. Či sa to niektorým páči alebo nie. On nie je žiadny "univerzál".
Je to totiž hrdina! Jakože musí se mu nechat, že jestli u nás bude ještě pár let, tak už ty jeho hrdinské kousky, kdy zachraňuje situaci ani nespocitame na jedné ruce...
Skoda, ze niektori su tu zaujati a v case, ked Roberto hral vyborne a dal gol (na rozdiel od Gaviho, ktory sposobil gol a potom skoro dalsi), si z neho budu radsej robit srandu, aby sa zabavali na fore. Trochu objektivity by nezaskodilo. Lebo forovi "Marvelovia" toho pre Barçu spravili viac nez Sergi, ze? Zaujimave, ako skoro vzdy zahra dobre, ked ho trener da tam, kam aj patri.
niekoho som urazil ? reagoval som na slova Sekyho, ze je to totiz hrdina, tak som napisal, ze hotovy Marvelak, mas s tym nejaky problem ? Ak hej, tak je tvoj, vyries si ho v sebe
Prosim ta... Lebo to nebol sarkazmus z tvojej strany? Vcera bol akurat Gavi ako chybny transformer, ked zbural Koundého a sa vrhal hlava-nehlava do subojov, ktore casto prehraval. A nebolo to pre nas bez nasledkov. Esteze nam nedali kvoli nemu treti gol. Ja len vravim, ze si Roberto zasluzi uctu, lebo futbalovo dokaze nieco aj na profesionalnej urovni s Barcelonou. Nasa najlepsia hra bola po tom, co on nastupit a tam lietal a sa snazil. Sergiho treba sudit iba vtedy, ked hra tam, kde ma, a nie vtedy, ked ho trener da inde.
ale sak ja ho neurazam, reagoval som na slova chalana vyssie, ze ty za tym vidis sarkazmus asi svedci o tvojom pohlade na Roberta. Nikde si z neho srandu nerobim, mne Roberto prekaza urcite menej ako Alonso a drevak Marcos vcera nehral...len som podotkol k slovu hrdina, ze hotovy Marvelak, lebo mam asociaciu pri slove hrdina prave pojem Marvel alebo DC, tak sa ti hlboko ospravedlnujem, ze som ta tym negativne p olarizoval, posielam ti virtualnu pohladnicu ako ospravedlnenie 💗💗💗
Najlepsi tim na svete, s najlepsim koucom na svete vcera prehral proti Arsenalu. Z poslednych 4 zapasov prehrali 3 zapasy, zhodou okolnosti vo vsetkych chybal Rodri. A nam chybaju Pedri, FDJ, Lewandowski...a niektori fans si do vlastnych radov budu dalej kopat. Niektori si fakt zasluzia navrat Koemana.
To s City je perfektní příklad. Já nejsem spokojený s tím jak teď hrajeme ale řeči o tom že Xavi na to nemá po pár špatných zápasech mi přijdou přehnaný.Teď se nedaří tak musíme doufat že po návratu zraněných budem šlapat.
1. FDJ je nenahraditelny
2. Lewa je ten spravny muz na hrote a ma to tazke v zapasoch kvoli dohravaniu a castym faulom zo strany supera
3.Hraci ako Ferran,su hracmi momentov,ale nie konzistetnymi hracmi so stabilnymi vykonmi.
4.Araujo patri do zakladu.
5.Romeu a Gundo by nemali byt naraz na ihrisku.
6.Kounde je borec,ale obcas treba hrat aj ako cistic a dovolit si tvrdy zakrok a "upratat" si pred brankou a urobit respekt.
7.Je dobre mat siroky kader,kvoli zraneniam.Ale nemam ich vela? Je vsetko spravne,co sa tyka treningov,rege atd?
8.Rotacia je jedna vec,ale rotovat cele zostavy vlastne nedava sancu sa zohrat tej najlepsej (aj ked momentalne sme donuteni kvoli zraneniam).Minulu sezonu nastupila najoptimalnejsia jedenastka spolu najmenej krat...
Ale prve dve vety ma spravne a myslim, ze Ferranove hodnotenie je zbytocne vysoke.
Keby Lewa zahral takyto zapas, tak je tu velka kritika