Osobne by som chcel viac ako len 1 zápas. Aj na novom štadióne s plnou kapacitou 105 000 tam nenarvú všetkých cules, ktorý by chceli vidieť Messiho posledný zápas. Ja som jeden z takých ľudí, ktorý dajú ešte skoro čokoľvek aby na tom zápase mohli byť. Preto by som bola radšej ak by prišiel aspoň na pol sezónu, nech sa počty tých čo ho chcú ešte vidieť posledný raz rozložia na viac zápasov.
A to je to, čo by mali urobiť v klube. Aby svoju poslednú sezónu odohral tam, kde začal hrať veľký futbal, doma v Barcelone. Otázka je, či na to ešte bude mať, či bude mať hlad po víťazstvách, a či bude na tom zdravotne a kondične na 100,%.
presne tak. akurat som dopozeral highlighty Argentina - Peru, a Messi hral ako za najlepsich cias. Barca stratila vela tym, ze ho nepriviedli spat.
neviem, ci je realne, aby Leo este prestupil do Barcy, ale hostovanie by bolo super. nie len, ze by sa kvalitne rozlucil, ale by nam aj herne pomohol. v ofenzive nemame lepsieho hraca ako on.
Ale ako povedal ktorysi clen vedenia citujem "ani o tom nehovorime" mna by zaujimalo preco
Ako by sme mohli mať lepšieho hráča v ofenzíve ako Messi, keď od neho nikto iný lepší nie je 🤷♂️
Nehovoria o tom preto, lebo na Messiho teraz nie je rezerva v platovom strope a na hosťovanie na 2 mesiace to je o ničom. Messi nech príde riadne o rok, dva, ale na celú sezónu a už nech tu ukončí kariéru.
neviem, ci je realne, aby Leo este prestupil do Barcy, ale hostovanie by bolo super. nie len, ze by sa kvalitne rozlucil, ale by nam aj herne pomohol. v ofenzive nemame lepsieho hraca ako on.
Ale ako povedal ktorysi clen vedenia citujem "ani o tom nehovorime" mna by zaujimalo preco
Nehovoria o tom preto, lebo na Messiho teraz nie je rezerva v platovom strope a na hosťovanie na 2 mesiace to je o ničom. Messi nech príde riadne o rok, dva, ale na celú sezónu a už nech tu ukončí kariéru.