Bohužiaľ je zo všetkých strán (médií) na neho obrovský tlak a zrejme preto sa snaží zapôsobiť a vždy pridať niečo navyše ale častokrát sa stáva, že jednoduchší spôsob je ten najefektívnejší a myslím si, že práve pre túto veľkú pozornosť čo ma, chce robit nejaké veci navyše
suhlasim. Ten tlak zvlada zle. Vcera zasa (uz niekolky krat) zahral na seba a vystrelil, hoci mal spoluhracov na nahravku do lepsej pozicie. Nepaci sa mi ako hra a ak to nezvladne, caka aj jeho Fatiho cesta bohuzial. Barca chce nie len talent ale aj silu zvladat tlak. Za mna vcera sklamanie Gundo a Yamal. Ferran je podla mna vysmech na uroven Barcelony. Mozno tak zolik na lavicku, ale urcite nie do zakladu. Joao super
treba si uvedomiť koľko rokov má ten hráč a nie ho kritizovať. V jeho je ešte normálne, to že sa nerozhoduje na úrovni Messiho v najlepších rokov. Treba mu dať čas a nevytvárať naňho tlak zbytočnými očakávaniami.
To nie my tie ocakavanie mame, ale zrejme vedenie Barçy. A potom si taky mlady hrac mysli, ze je uz hviezdou. Nie je to utok na neho, ale konstruktivna kritika.
pripada mi, ze tu kritizujete hotoveho hraca, za ktoreho sme dali tazke peniaze typu Coutinho, alebo nejaku dlhorocnu oporu klubu. fakt si treba uvedomit kolko ma rokov a mozno znizit ocakavania, lebo ak si myslite, ze 16 rocny hrac bude mentalne vyspely ako skuseni borci, herne konzistentne vyborny a bezchybny tak to by ste chceli prilis
Problem nie je ta nasa jemna kritika/starost o tohto mladeho hraca, kedze on sem nechodi a ani by nasmu jazyku nerozumel. Problem je v Barçe a La Roje, kde hned zacali o nom hovorit ako o novom Messim, zazraku, atd. A potom sa cudujte, ze to tento tinedzer nezvlada a si tolko zacina o sebe mysliet. O to tu ide.
Medzi nami? To, ze kazdeho vychadzajuceho talentovaneho hraca vedenie velebi a pasuje za hviezdu je znak zufalstva a strachu o buducnost klubu. Nehovoriac o tom, ze je to vzdy (mentalne) zaciatok konca pre toho hraca. Je to velmi smutne. A hlupe.
Chrisler, plný súhlas.......Gundo nie je taký viditeľný ako v strede poľa v City a je to vidno pri absenciách Pedriho a FDJ! Som momentálne z neho sklamaný!
po prve Yamal je 16 rocny extremne nadejny hrac z la masie. cize nie vedenie, klub, ale aj fans, media, a cely futbalovy svet ma na neho ocakavania a budu ho porovnavat s Messim. s tym sa neda nic robit.
s tym tlakom treba pracovat, na to mame urcite ludi. keby to nebolo nutne, tak Yamal by tolko nenastupoval, ale kedze mame plnu tribunu zranenych hracov, tak musi
po druhe Yamal ma cast povodu v severnej afrike, takze bude horkokrvnejsi a problemy so spravanim sa daju ocakavat.
proste mame co mame. ziadny hrac nieje dokonaly
ja len neviem odkial mas, ze tinedzer to nezvlada. preto lebo ako striedajuci hrac nenaplnil tvoje herne ocakavania? tinedzer ma 16 rokov a zapas nevyjde casto ani ovela ostrielanejsim borcom.
Nehovorime rovnakou recou tu, Leonidas. Ak naozaj aj fanusikovia, aj media (tak ako aj klub) robia z neho noveho Messiho, tak su ludia este hlupejsi, nez som si myslel. Preco? Lebo po A, nikdy z neho nebude "dalsi" Messi, to nie je mozne. Yamal az taky dobry nie je a ani nebude. Po B, takto ho zbytocne vystavuju velkemu psychickemu tlaku, co nikomu nepomaha, ani jemu, ani Barçe. A po C, mladi/tinedzeri nie su mentalne pripraveni na to, stat sa hviezdami. Potvrdzuju to psychlogicke studia a aj pripady slavnych tinedzerov. Prikladov je strasne vela. Bud zacne mlady mat velke ego a mysliet si, ze uz je velka hviezda napriek tomu, ze jeho uspech je len kratkodoby (Fati, podla mna), alebo sa snazi dokazat, ze je pravom povazovany za hviezdu (Yamal?), a zacne vsetko kazit. Takto to ja vnimam. Nikto nemusi suhlasit ak nechce.
v tomto s tebou suhlasim s kazdym slovom, ale my s tym neurobime nic, to je proste dane a nemam pocit, ze by to klub nejak prehanal a oslavoval ho ako noveho Messiho.
ide len o to, ako sa s tym vsetkym Yamal vysporiada a ako mu s tym pomoze klub. ty hovoris, ze to nezvlada, ja si to nemyslim.
a velke ego bude mat tak ci tak, lebo vsetky tie peniaze, slava, pozornost + horuca krv ... ked sa s tym nauci pracovat tak mu to moze byt aj na prospech ako napr. C. Ronaldovi
btw ja Fatiho este neodpisujem
Ja by som nepovedal Že to nezvláda, si pamätám viní v realu v prvej sezóne keď mal vystrelil prihral a keď mal nahrať vystrelil. To je len detail na ktorom pokračoval a dnes je z neho špička aj keď ho za jeho správanie ľudia moc nemusia ale herne je good . Toto trochu zmení aj yamal a bude pohodicka. Nedal tu prvú veľkú šancu a chcel to oplatit. Podľa mňa pohodicka
alebo je tu este moznost, ze ma proste 16 rokov a jeho vykony budu velmi nekonzistentne...v podstate by mal zatial nastupovat az ked uz je rozhodnute, no aktualna situacia s kadrom sposobuje, ze musi byt vyuzivany ovela intenzivnejsie...
Neshlasim s Christensenom, poa mna si zasluzi ako ma Romeu.
Cancelo spolu s Chistensenom mali tazku ulohu, strazit mladeho Williamsa. A kedze nedal gól, podarilo sa.
Romeu ma mat mensie hodnotenie.
Zvysok plne suhlasim.
presne tak mal nechat urobit nebezpecny protiutok, ako dostat zltu kartu, clap clap, voebc nevadi, ze to cele czsilo z ferminovho strachu v suboji a ze staihol nohu, mal odkpnut nica na tribunu aj s loptou a nemusel za neho gavi hasit
nebol tam sam, uz za nim sprintoval na kridlo nico a na druhej strane uz bol inaki, nasi v tej situacii prepadli, ak by fermin odkopol alebo prebrusil nic, nemuselo k tomu vobec dojst
Tiez zastavam nazor,ze toto hodnotenie mi pride od niekoho,kto vcera zapas nevidel.
Celkovo musime priznat,ze nasa hra bola fadna. Gundo mi pride uz ako stray dedo,co sa prechadza po ihrisku. On a Romeu spolu v strede je moja nocna mora. Neviem,ako dame el Clasico bez FDJ,Lewu,Pedriho,Raphinhu... bude to velmi tazke.
Zial Romeu-Gungo nemozu hrat spolu. Ja chapem, ze Xavi nemal moc moznosti. Ale Romeu-Gundo je zla dvojica. Hlavne pri zraneni FdJ a Pedriho som cakal, ze Gundo prevezme na seba zodpovednost tvorit hru a rozdavat tie nahravky. Ale zial nepodarilo sa vcera. Preto je na case aby v LM nastupil nejaky mladik k nim, kludne aj Casado
Málo sa spomína výkon Cancela, ktorý vygumoval z hry Nica! A tento Nico nám skoro vždy robil v zápasoch problémy. Včera Cancelo nad ním vyhral vysoko na body.........
s tym tlakom treba pracovat, na to mame urcite ludi. keby to nebolo nutne, tak Yamal by tolko nenastupoval, ale kedze mame plnu tribunu zranenych hracov, tak musi
po druhe Yamal ma cast povodu v severnej afrike, takze bude horkokrvnejsi a problemy so spravanim sa daju ocakavat.
proste mame co mame. ziadny hrac nieje dokonaly
ja len neviem odkial mas, ze tinedzer to nezvlada. preto lebo ako striedajuci hrac nenaplnil tvoje herne ocakavania? tinedzer ma 16 rokov a zapas nevyjde casto ani ovela ostrielanejsim borcom.
ide len o to, ako sa s tym vsetkym Yamal vysporiada a ako mu s tym pomoze klub. ty hovoris, ze to nezvlada, ja si to nemyslim.
a velke ego bude mat tak ci tak, lebo vsetky tie peniaze, slava, pozornost + horuca krv ... ked sa s tym nauci pracovat tak mu to moze byt aj na prospech ako napr. C. Ronaldovi
btw ja Fatiho este neodpisujem
Cancelo spolu s Chistensenom mali tazku ulohu, strazit mladeho Williamsa. A kedze nedal gól, podarilo sa.
Romeu ma mat mensie hodnotenie.
Zvysok plne suhlasim.
Este by si Gavi zasluzil pohlavok za tu ZK
Celkovo musime priznat,ze nasa hra bola fadna. Gundo mi pride uz ako stray dedo,co sa prechadza po ihrisku. On a Romeu spolu v strede je moja nocna mora. Neviem,ako dame el Clasico bez FDJ,Lewu,Pedriho,Raphinhu... bude to velmi tazke.