Ajax má teď "plonkový" ročníky, v podstatě až na Hata nebo Hlynssona není nikdo v dlouhodobém horizontu použitelný. Jong (béčko) mají aktuálně v šíleném stavu.
Oli a čo hovoríš na Chelsea? ( nesledujem akadémie ) Za posledné roky majú z akadémie kopu hráčov hrajúcich v PL, dosť fakt kvalitných, ako sú na tom teraz?
Anglii moc nemusím, nesleduji ji. Co se týče mládeže, sleduji aktivně Masii, Česko a Španělsko. Pod drobnohledem se snažím mít Benelux (Ajax, PSV, Bruggy, Anderlecht), Chorvatsko (Hajduk, Dinamo, Rijeka), Portugalsko (Benfica, Porto, Braga, Sporting), Bundesliga U17 a U19, Kodaň, Salzburg/Liefering a Sturm Graz.
Co se týče Chelsea, nejde si nevšimnout, co vylézá z akademie, vnímám ji jako skvělou, ne-li nejlepší. Ale loňská Youth League šílenost, jediný, kdo mi zaujal, byl hráč jménem Lewis Hall. Vyhlédnutého jsem měl středního obránce Humphreyse, ale ten byl v nějakých zápasech naprosto otřesný 😶
Co se týče Chelsea, nejde si nevšimnout, co vylézá z akademie, vnímám ji jako skvělou, ne-li nejlepší. Ale loňská Youth League šílenost, jediný, kdo mi zaujal, byl hráč jménem Lewis Hall. Vyhlédnutého jsem měl středního obránce Humphreyse, ale ten byl v nějakých zápasech naprosto otřesný 😶